ursonok
|
Saša 33! Midve se pa poznava - z marca 2012 :) Tudi jaz sem pred parimi dnevi zagledala debel + .... Moram priznati, da je za nas to velik šok, sploh ker smo planirali dva otroka, imamo dva otroka, delali smo hude plane za naprej, zdaj pa tole ... Je pa res, da smo ekstremno plodni - dvakrat sem zanosila v prvo, zdaj pa celo nenačrtovano (sicer se nisva zaščitila, 10. dan cikla, a vseeno - sem mislila, da v tretje pa ne bo šlo rado). Nič, takle mamo, se počasi privajamo na novo situacijo, jokat smo že nehali Utrujena sem ful (pa ne od te nosečnosti, ampak od prejšnjih dveh + doktorata + selitve + dela itd.) in to je eden hujših problemov. Smo namreč sami štirje, nobenih dedkov blizu (živimo v tujini), oba v svobodnem poklicu, tako da ni bolnišk, porodnišk itd. Jaz že nekaj časa sedim za računalom in se trudim pridno delat. Tu, v Španiji, živimo šele 3 mesece, tako da sploh ne vem, kako zadeve funkcionirajo. Itak se pa mislim sprehodit do dohtarja šele čez okoli 8. tedna. Aja, ZM sem imela 24. 8., računica mi vrže ven PDP - 31. maj. Ampak se bom dala kar med junijke, saj sem obe nosečnosti do zdaj prenosila za več kot en teden.
|