Anonimen
|
Kam ste se zguble babe? Kak ste kaj?Kilogramčki so kot pred porodom ne? Ja ja pri meni je isto ja... Da še malo o naših "malčkih" povemo ne...Sej v bistvu to je Ringaraja Nikec je pri 18mescih velik dobrih 83cm in težki 11,3kg , z cepljenji smo fertik..no do šole Mali je pravi barabun , razume vse, najbolj pa to kar hoče razumet ,malo že govori, v bistvu smo na ATA, MAMA, PAPA,O,AMA,AJA,AUV,HAUV,AVTO,TO ...to je pa to.No sama še razumem par stvari ki jih hoče povedat, a po večini mi stvari še bolj kaže. Jemo spet veliko, čeprav še ne sami, tak da še ga vedno hranim.Lulamo še vedno v plenico, pravtako tudi kakamo Spimo spet klko toliko dobro...Zobki so naredli svoje....Do zdaj jih imamo 13(enke,dvojke,štirke,in eno trojko...ostale tri trojke se že vidijo). Ful se rad igra, po večini se ful sam zamoti, zdaj so zakon avti Čez dan spimo dopoldan 1-2urci, popoldan ponavadi prešvica , večerjamo ob 20, potem pa mamo "spanje", čeprav se včasih tudi do 23 mantramo Ali so malčki v vrtcih, doma,privat varstvo??Nik je še doma, kr sem tudi jaz To je pa to na kratko, dajte se javit, je mogoče kaka iz Mb-ja tudi, se lahko kaj dobimo Sicer proti drugim nimam nič, samo se bi težje zmenli, lahko pa bi se ja Pa pa
|