|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Junijke - še malo pa bo...
30.5.2005 12:06:47   
*maja
No glede na to da smo najbolj lene od vseh :nosecka: tukaj, bi se pa vseeno spodobilo da odpremo eno debato. Kaj pravite ;)...
Ja še malo pa bomo na ciljni črti :bravo:. Kakšno je kaj počutje, stvari za :duda: imate že vse pripravljene, se že kaj veselite, odštevate dni???

Moje počutje je tako tako, odvisno od dneva, tale vročina me pa sploh zdela :hudicek:. Kilce so šle do zdaj gor +9 :(, spanje ponoči je grozljivo, se samo še premetavam namesto da bi spala, zjutraj sem pa potem čisto sesuta :((.
Cunce in ostale zadevce za :duda: so že pripravljene in jaz že kar nestrpno čakam dan D.

No to bo za enkrat vse. No punce dajmo še vaše poročilo :).

LP Maja :zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.5.2005 12:37:06   
rozi81
Ja bliža se ja. Jst mam tut že vse zrihtan cunjce pa postlco... Za v porodnišnico si morm še spokat. Spim še vedno odlično. Me pa že vse boli od sramne kosti do bokov, kolena me bolijo verjetno zaradi kg +17kg:((:grrr: (tako da *maja ne vem kaj se sekiraš).

PA FULL ME JE STRAH. Vsak dan bol. To ni normalno ne vem kaj naj naredim.:zmeden::zmeden::zmeden:
Včeraj sem imela ceu dan drisko sm misnla da je že to to in sm kr mehka ratala.:(
Pa ne bojim se bolečin, ampak sploh ne vem česa me je strah. Vem pa da je grozn in se kr zbudim če grem glih spat in o tem premišljam.:(:zmeden::(
Pa en tak lep trenutek je to jst pa tko prestrašena.
A ma še katera take probleme? Verjetno sam jst kompliciram.

LP S

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2005 12:38:33   
Lana_s
Jaz že kar odštevam dneve, ker imam noge že take, da še komaj hodim. Ostalo je vse vredu, samo ta stopala:zmeden: Vročina pa mi tudi niti najmanj ne paše, bi raje, da bi še kak teden ali dva bilo bolj hladno - vsaj upam, da bom v tem času že zagledala svojega:duda: in se cartala.

Kg...hmmmm:ups:, ne bi raje.
Imam še 5 dni do PDP, pa še cotik zdaj nisem začela prat, ko pa še zdaj čakam na to butasto spalnico. Stare omare in vse kar je bilo v sobi sma že zdavnaj ven spravla, pa še nimam kam cunjic dat:ups::zmeden:. So pa obljubili, da jo bodo ta teden pripeljali, tak da upam, da bom uspela še vse pravočasno pripravit.

Kak pa boste letos z dopusti? Boste šle kam na morje? Že zdaj se mi ga tak lušta, pa ne vem kak bi to bilo, so še verjetno :duda: premajhni, ali kaj mislite? Mogoče septembra, ko ni več tak vroče?:zmeden2:

Lep sončen pozdrav iz Maribora:morje::rozica:

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2005 12:52:35   
rozi81
Midva imava že rezerviran apartma v začetku avgusta na Pagu za 14 dni tako da če bo vse ok sigurno greva. Ne bom nič komplicirala s tem. Vroče bo tuki al pa tam sam da se da tam malo bolš prežvet to vročino.

Pol pa še septembra nekam za 14 dni, to pa še ne vem kam.

LP S

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2005 12:55:18   
*maja
Mi bomo tudi verjetno šli tam sredi avgusta pa potem septembra. Bomo videli kako bojo stvari funkcionirale pri treh otrocih, se mi še sanja ne kako bo izgledal dopust, drugače bojo pa že babice in dedki uskočili in peljali starejša dva hudička :)- na morje...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2005 14:56:03   
Anonimen
Jaz imam PDP dvajsetega, pa sem tudi že čisto fuč. Po eni strani me vse matra in bi šla najrajši kar rodit, po drugi strani pa me je strah in tudi pripravljeno še nimam čisto vse. Kar nekaj odlašam, ne vem čemu. Zadnji mesec je res naporen, pa še ta vročina nas zdeluje toliko bolj, ko imamo te velike trebuhe :). Ampak že zdaj vem, da bom po eni strani potem kar malo pogrešala te brcike....

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2005 15:01:58   
Lana_s
Ja saj res, da bo vroče tu in na morju. Pa na morju je dosti lepše, boljši zrak... Bomo vidli, ker že taaak pogrešam morje in vodo v kateri bi malo čofotala in namakala polenjeno rit:ups:

Pridne bodite, pa oglasite se še kaj.:rozica:

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2005 16:38:19   
katarina2004
Ojla!

Tudi pri nas ze veselo odstevamo se malo pa bo :sloncek:!!!! Tudi mene muci strah pred porodom sploh sedaj, ko hodim na preglede v porodnisnico me kar zagrabi. Za jencija mamo ze vse pripravljeno razen vozicek se cakamo.

Zacele so mi grozno odtekati noge in roke prav grozljivo pocutim se ko en prasicek, ko se pogledam v noge.

Glede morcija :morje:- imamo ze rezervirano drugo polovico avgusta zacetek septembra moje mnenje je, da bomo lazje prenasali to vrocino na morcku v sencki, kot pa se kuhali tukaj v Lj.- imamo namrec mansardno stanovanje brez klime. Pa se baje morska klima zelo dobro vpliva na otrocka.

Upam, da se se pisemo lep pozdravcek vam in vasim :angel:!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2005 22:00:08   
Maša
ja noči....te so res grozne tudi pri nas. Podlaganje s povštri, vročina, lulanje,...skratka neprespane noči. Drugače pa tudi naju tale vročina precej zdeluje! Otekanje gležnjev, predvsem stopal-je prav boleče:(
Ampak po pravici povedano mi je sedaj moj trebušček tako všeč, da se bom težko od njega poslovila-no ko pomislim pa na angelčka ki bo prišel ven-je vse drugače, vendar vem da mu je tudi sedaj v mojem trebuščku tako zelo lepo..9nebesa kot meni ko je v meni!
Mali angelček je precej aktiven in si kar privošči tale moj trebušček:)-
Aja,....pripravljeno je praktično že skoraj vse, morda manjka še kakšna malenkost ampak to je zanemarljivo-lahko opravimo spotoma;). Vsaj msilim tako!

Morje...ja bolj zares konec avgusta, prej pa...bomo videli kako in kaj se bo odvijalo.

No uživajte še zadnje dneve tega čudovitega stanja9nebesa in srečen porod!:angel::rozica:

LP,
midva:nosecka:

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?