|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 9:18:50   
*maja
No punce kako kaj?
Se že kaj pripravlja, jaz sem bila v sredo na CTG-ju pa ni še nič kaj dosti kazalo na to da bi šli kaj kmalu rodit, čeprav imam zadnja dva večera občutek da bo vsak trenutek (no mogoče pa je to res le občutek :( ).
Jaz bi že tako rada šla rodit, imam tako dost že vsega :((, me kar neka depresija hoče dajat, pa vse mi gre na živce in oh in sploh :zmeden:.
Sploh ne vem več kako naj se k sebi spravim. Ko bi bilo vsaj spanje ponoči tako kot je treba, ne pa da se kar naprej premetavam iz ene strani na drugo.

Saj se tolažim s tem da , če ne bo prav kmalu konec vsega, bo čez slabe tri tedne sigurno, če se bo naše dete odločilo da noče ven....

No bomo videli kdaj nas preseneti.
Skratka uživajte in se čujemo.

LP Maja :zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 9:41:13   
Lana_s
Jaz imam pa jutri PDP:bravo: Ampak še nič ne kaže, da bi bil moj :duda: pripravljen, da se nam pokaže.

Spanje je bolj tak, me že boki pošteno bolijo in na bokih:zmeden: sem dobila strije. Ne na trebuhu, na bokih, na obeh straneh:zmeden2:, pa na notranjih straneh stegen imam na obeh nogah po dve črtici:((:(

Noge imam vsak dan bolj otečene, danes pa me še leva noga boli, da komaj hodim. Drugače pa sem vredu, malo sem že nestrpna, jutri imam pregled in ctg, upam, da bo že kaj.

Aja, najbolj pa me živcirajo klici - že ves teden je že kaj, se že kaj dogaja, si še doma...:hudicek: Kot da ne boma javila, ko bo kaj.:zmeden:

Lep dan še naprej, pobožajte bušije (jih dolgo ne bomo več mogle) ter uživajte.:sloncek::rozica::sloncek::rozica:

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 10:46:54   
katarina2004
ravnokar sem se vrnila iz porodnisnice sem mela pregled+ctg. Kot zgleda se mu se nikamor ne mudi jaz pa sem ze mislila, da bom ostala notri, ker me je zacelo spikati in pritiskati na dol pa je rekel moj gin., da je to cisto obicajno tako, da imam naslednji teden spet kontrolo. Dozivela sem mali sok - vse do danes smo mislili in vse je kazalo na to, da je pupika sedaj na zadnjem UZ pa se je pokazal lulcek.....mi pa ze vse pripravljeno za pupiko no pa saj ni vazno samo, da bo zdravo.

Nic punce moje pocasi odstevamo ure.....ce se ne pisemo vec vam vsem zelim cim manj bolec porod in, da boste cim prej cartale jencije.

pozdravcek

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 11:38:40   
nik-a
Oj!
Jaz sem tudi že v nizkem štartu, čeprav je še 12 dni do PDP, ampak nikoli se ne ve, a ne?!
Včeraj sem pa itak paniko vzganjala, ko je na ctg tako čudno pokazalo srčni utrip in me je pol poslala na Uz, pa so ugotovili, da je plodovnice manj in da je popkovina ovita okoli vratu in rame. Kar groza me je!

Tako da jutr mam spet ctg, pa v ponedeljek, ...
Me pa zvija kot bi dobivala menstruacijo, križ me boli,... Tako da ne vem ali bo že kaj ali ne.

Ne vem pa spola našga otročka (ni se vidlo prej), tako da me je včeraj mikalo, da bi vprašala. Pa sem si rekla, če do zdaj nisem vedla, bom pa še zdaj počakala. Tako da bo Nik ali pa Nika (zato sem tudi spremenila ime - "prej sem bila" Beti.

Drugač se pa presenetljivo dobr počutim in kar skačem naokoli.
No, junijke uživajte še v teh uricah!Lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 12:56:15   
SashaB
No, midva imava do uradnega datuma še malo več kot 14 dni in še kar uživava.9nebesa Na srečo se je tudi zunaj malo shladilo, tako da nama je kar prijetno. Upam, da bo tudi te zadnje dneve ostalo tako, ne prehudo.:bravo:

Sicer pa tudi CTG pravi da se še nič ne dogaja in mali niti ponoči ne nagaja. Upam da bo tudi kasneje tako priden!!!:modri:

Lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 12:56:16   
SashaB
No, midva imava do uradnega datuma še malo več kot 14 dni in še kar uživava.9nebesa Na srečo se je tudi zunaj malo shladilo, tako da nama je kar prijetno. Upam, da bo tudi te zadnje dneve ostalo tako, ne prehudo.:bravo:

Sicer pa tudi CTG pravi da se še nič ne dogaja in mali niti ponoči ne nagaja. Upam da bo tudi kasneje tako priden!!!:modri:

Lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Junijke-nizki štart...
3.6.2005 22:31:52   
Maša
Midva pa še 14 dni9nebesa! Pa si tudi želim da bi kaj prehitelo.
Včeraj sem se tako prestrašila ker je za 2 dni nekaj potuhnil, no ampak mi je zvečer le pokazal da se je le malo skrival in počival;), mogoče je nabiral moči za večerno boksanje:)-

Čuvajte se in srečno
:angel::angel::angel::angel::angel::rozica:::rozica:

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Junijke-nizki štart...
4.6.2005 10:18:12   
marper
Tudi jaz že nestrpno čakam..... čakam... pa čeprav imam še tri tedne do konca. NE vem zakaj, ampak imam občutek, da bi znalo biti malo prej... morda so to le želje...

Vse me boli, pritiska dol, da občasno komaj hodim, pa v križu me občasno ful špika, pa v trebuhu občasno peče.... morda pa bo res kaj prej?!?!? Aja, pa WC je moj "najboljši prijatelj";)!

Upam, da ta pekoča bolečina ne pomeni nič slabega, kajti punce pravijo, da je to normalno, da ves čas nekaj boli, peče, .. bolj ko graš proti koncu, več je tega, baje!

Mam pa v torek pregled in ctg, morda pa bo že kaj;) - sem optimist, ne!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?