Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 3:36:07
|
|
|
|
lana 5
|
:)-:)-:)- Upam da vse lepo spančkate ob tej nemogoči uri.:):)-:)-:)- No moj:love: spi, jaz pa hodim po hiši in predihavam popadke. :zmeden:Vsaj mislim, da so to popadki:zmeden2:. :(Ne sigurno so, je en ravo popustu. ;) Vse skupaj se jezačel pred dvema urama, ko me je zbodila bolečina v križu,sadaj pa ne morem več ležat, najbolj mi paše če hodim. A pa na wc moram iti pogledat na vsake 10 min, kot da bi morala na veliko potrebo. Sedaj pa ne morem več sedet, grem na pohod po hiši. Ampak mislim, da bo treba:love: zbudit, ker sedaj pa me zares že ornk šraufa. Punce lepo se imejte in se slišimo, ko bom v dveh kosih.:)
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 4:25:16
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Kako ti gre? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 6:35:31
|
|
|
|
CIPRESA
|
Lana VSO SREČOOOO.... zdajle verjetno že bolj na pogosto dihaš al pa je že vse za tabo. Držim pesti da bo vse v redu pa da bosta s :love: kmalu zagledalal vajinega :duda:. Tud jaz sem že budna kot vedno, pri nas pa še nič ne dogaja je vse vredu, po včerajšnjem sprehodu do porodnišnice se naš :duda: še vedno skoraj nič ne premika in sem zelooo vesela da sem se šla pokazat da ni kaj narobe, ker bi se mi verjetno sedajle že trgalo od skrbi. Looona kaj pa ti a se še nič ne dogaja???? Zdaj je pa tudi že cajt a ne, upam da se men ne bo to dogajalo, saj vem da imaš dva roka ampak vseenotole čakanje te verjetno sedaj pa res že ubija. Pravljica se ni nič javila vrjetno je že 9nebesa9nebesa9nebesa, da res ne govorim o Dari, ki pa jo že selo večnost ni med nami??? Ah jaz imam še čas (sem mal pametna ker sem včeraj slišala da je vse v redu) in bom verjetno vas vse pospremila do zadnje potem pa se odpravila na zadnje še jaz, pa če bo moj :duda: tak zaspanček kot je bil predvčerajšnjem in včeraj bomo rojevali nevem kolk ur ker se mu ne bo nikamor mudilo. LP CIPRESA :nosecka:
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 7:10:28
|
|
|
|
pika_b
|
O lana 5, upam, da si že v 9nebesa s svojo :duda: in, da je že vse za tabo. V kolikor pa ni, pa držim pesti, da bi bilo vse o.k. in čim prej seveda. Jaz sem danes tudi imela do polnoči neko čudno dirkanje po hiši. Pa bolečine v križu, nonstop na wc, zaspat itak nisem mogla, no potem se je vse skupaj umirilo in smo še vedno v enem kosu. Trebuh je sicer začel malce otrdevati ob večerih, ampak :duda: še kar veselo skaklja in se še ni nič kaj umiril. Jutri imam pregled pri svoji G in bomo videli kaj bo rekla. Julijke, kaj vse vam pregledajo G sedaj na pregledih v zadnjih tednih nosečnosti. Ko sem bila pred enim tednom, me je pregledala samo vaginalno in poslušala srček, UZ-ja ni delala. A se ne vidi z UZ-jem, če ima otrok dovolj plodovnice? Julijke lepo se imejte in še malo pa bomo počasi odšle vse v Rim, vendar, če se :duda: ne bo nikamor mudilo, lahko kaj hitro postanem avgustovka. lp, pika_b :rozica:
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 7:11:07
|
|
|
|
Nejči
|
Lana 5 veliko, veliko sreče - upam sicer, da že držiš največjo srečo v svojih rokah. Če ne pa naj ti čim prej mine. Cipresa, saj nisi sama. Tudi jaz bom verjetno še nekaj časa čakala, razen če bom danes morda na ctg slišala: "Gospa, vi pa kar ostanite tukaj!" No bomo videli. Uživajte! Nejči
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 8:23:34
|
|
|
|
Erdbeere
|
Ja jest tud držim pesti da si že v dveh kosih :bravo:9nebesa
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 8:33:26
|
|
|
|
Anhelo2
|
Jutro pupe!! Pa nam je še ena :kuza:. Lana vso srečo. Cipresa me veseli, da je vse OK. Vedno se je dobro prepričati, sploh pri tako pomembni zadevi, tako da drugič kar brez oklevanja. No jaz sem še tusi v enem kosu. Zanimivo,da sedaj na koncu že tei noči spim kot top, razen rednih obiskov WC ja ampak to je že taka rutina, da me sploh več ne gane. Drugače pa je pri meni tako, da sem 1 DAN pred PDP po ZM in 8 dni čez PDP po UZ, vendar vidim, da ne eno ne drugo prav nič ne pomeni!!!!!! Pučutje je vredu, nobenega šraufanja, noben čep, skratka nobenega znaka. Edino kar je je to, da se je :duda: ful umiril komaj naštejem 10 gibov, da mi trebuh neprestano otrdeva in da me dol tišči. Je pa nekaj novega, ful me boli ko grem na WC - lulat :zmeden:. No zopet sem se razpisala!!! Lep dan julije.
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 8:35:51
|
|
|
|
Anhelo2
|
Joj koliko škratov: tudi v enem kosu in že tri noči!! Ostalo pa mislim,da je OK
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 8:37:43
|
|
|
|
smrka
|
jest sem se zmeraj v enem kosu - se zmeraj sem dubl vomen! Imam pa se 4 dni do PDP :):sloncek:
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 9:03:51
|
|
|
|
Antigona
|
Jutro! Tudi jaz sem kar dobro spala, razen dveh obiskov na WC-ju ki pa so res postali taka rutina, da itak z zaprtimi očmi vse opravim, pol pa spat nazaj.... Lana upam da si že v dveh kosih in 9nebesa, ter da se že cartate z vašim :duda:. :bravo::bravo::bravo: Tudi jst bi že, ampak jst bom pa pomojem res ta zadnja. Ta drug PDP po UZ mam itak prestavljen na 1. avgusta, tako da bom verjetno avgustovka :((... Jst bi to že kr zdej... No zdej pa :kuza: na :kava:, pa se še beremo.... Držite se julijke... :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Julike- sigurno sem danes prva.................. 14.7.2005 10:08:03
|
|
|
|
malika
|
Joj lana, če si še v porodni osbi, naj ti čimprej mine :bravo::bravo::bravo: Jaz pa sem ful otečena, čez dan hodim ful malo na WC, zato pa ponoči nadoknadim. Pa otekline niti ponoči oz. ujutraj ne splahnijo. Drugače vse OK, edino okoli 2 zjutraj me je ful ful bolel križ, zdaj pa spet nič več in sem spet poskočna kot srnica :)- Aja, pa jutri grem rodit! :)- tak sem se odločila, ker ima jutri moj sine točno leto in pol:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?