|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke in bušiji
7.1.2005 10:21:03   
Dari

Ojla! :nosecka:
Zanima me, ce vam trebuščki že kaj rastejo? :)
Jaz sem v 13t in se mi ze malo pozna - se vam ne zdi to malo zgodaj? Nekaj hlač me že prav tišči. Kaj šele bo? :sloncek: Sicer sem se zredila za 1kg, pa se mi vseeno zdi, da imam ogromen trebuh, ki mi visi čez pas :(:):(

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijke in bušiji
7.1.2005 10:40:40   
Grascakinja
Ojla,

jaz sem v 14t (PDP 3.7.) in meni ne pašejo nobene hlače več, tako da mi tele razprodaje prav pridejo za nakup nosečniških hlač in žab - ti povem, so ful bolj udobne, kar naenkrat mi ni treba več pazit, da me ne preščipnejo v pasu, ko se vsedem, nič ne veže, nič ne tišči.
Sicer v nekaterih knjigah piše, da se začne poznat šele po 16 oz celo po 20. tednu, pa vendar vidim tu gor, da ni pravila. nekaterim se do 6. meseca prav nič ne pozna, spet druge imamo buška že pri 13 tednih... vsaka drugač!
Moj buši je že zelo konkreten, skoraj se ne da zgrešit, da sem :nosecka:!!!! Enim se nam pač prej vidi... Jaz sem itak takooooo ponosna nanj!!!

Tudi jaz sem pridelala skoraj 1 kilo. Pa me je že strah vsake naslednje, da se ja ne bi preveč zredila, ko že tako nisem med suhicami...

Lepo božaj buška in uživaj!:rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijke in bušiji
7.1.2005 10:44:23   
Vrtnica1
Punce,
jaz sem pridelala že 5 kg :((:hudicek::zmeden: Sem skoraj 2 meseca samo ležala in so šle kile gor. Za znoret. Ma, bo že.
Trebušček je pa že tudi malo viden, ampak je bolj problem "velika rit" :)- in zaradi nje bom morala tudi jaz po novo garderobo.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijke in bušiji
7.1.2005 10:47:36   
muc muc
živjo!

Tudi jaz sem v 13t pa se mi že mal pozna, sam ne velik. po mojem me bo kr naenkrat razgnal narazen, zredila sem se pa eno kilo.
eni kolegici se je pa že v 13t ful poznal. to je pač čist različno.
ampak prsi, te so pa za 2 številke zrasle.
bo že.
lp :duda:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:03:48   
Dari

Saj jaz sem tud ponosna na svojga bušija in najlepš mi je, ker je tudi Dragemu strašno všeč. Modrčka mi pa še ni blo treba zamenjat - prsi sicer imam malo večje in bolj napete, ampak kake hude razlike pa ni. Pa saj so mi take male čisto všeč. :)
Glavno da naši :duda: pridno rastejo :bravo:

Božajte bušije ;)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:04:35   
lana 5
Še ena ki je v 13tednu, pridelala sem pol kilograma, ampak garderobo pa imam ze drugo. Namrec buši se mi ze kar malo pozna in zato ne morem zapeti prejšnih hlač:)-:)-, Drugace pa pravijo drugi, da se še nič ne vidi. Jaz nisem mogla na razprodaje, ker imam zadnje dni krče in moram ležati, sem pa poklicala šiviljo in mi je naredila dvoje nove hlače:bravo::bravo:.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:11:56   
Romcka
hi pupe...jaz sem v 10T pa ze imam malega busija:) hlace ze kak teden bolj svoh zapiram...ko stojim se gre...v sede v sluzbici pa vse stiska...sem tudi jaz sla vceraj na razprodaje in nisem nica kaj pametnega dobila...vse oblekce za noceske, ki sem jih vidla so take bolj lepe in klasicne...jaz se pa bolj na sportno nosim in nic ni blo zame:) smrc..pupe uzivajte in se tipkamo:)
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:14:36   
fricka
Hja, trebušček bo hitro rastel. Meni so bile že v 13. tednu hlače preozke, pa čeprav nisem pridobila veliko kg. Zdaj sem v 13. tednu in rekordno rast je dosegel po 19. tednu. Vmes sem se poročila, obleko so mi šivali en teden pred poroko. Sploh ni bila ozka, pa je med pomirjanjem in končno izdelavo postala premajhna samo v enem tednu! Tudi kg kar rastejo! Pa se ne bomo sekiral, samo mal bolj nerodni postajamo in s trebuhom vse podiramo.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:15:32   
fricka
Popravek: sem v 23. tednu.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:40:40   
*maja
Romcka jaz sem tudi učeraj šla malo na razprodaje firbcat in zapravlat, in sem v Popku pri Magistratu našla zase prav dobre stvari in so prav športne, ker drugega tudi jaz ne nosim. Pa še prodajalka je zeloooo prijazna in ustrežljiva. Torej pojdi pogledat tja.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julijke in bušiji
7.1.2005 11:43:54   
Romcka
halo Maja..hvala ti...zlata si:))) sem ze kr nekaj trgovin dala skozi, pa nic zame:)) jaz sem bolj H&M tip in v LJ pac nimajo nosecniskega programa:( sem pa ze mislila malo v Celovec zavit v HM in CA...Torej danes pa grem v Popka pogledat...najnajanajanajanaaaaj hvala:metulj:
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julijke in bušiji
7.1.2005 12:33:49   
Šoni
pozdravljene,
jaz sem tudi srečka nosečka:bravo:, za sabo imam pa že en missed abortion:(. Sem nekje v 7t, nisem čisto sigurna ker sploh nisem imela zadnje M že kaka dva meseca razen po abraziji. Mi je pa grozno slabo, plus bruhanje, tako da sem izgubila dobre 4 kg, ampak bušija pa že imam, tako da so tudi meni hlače že skoraj pretesne:)-. V ponedeljek imam drugi UZ pa bomo videli kaj bo rekla G..

Lp,
Šoni:miska:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Julijke in bušiji
7.1.2005 14:19:06   
ZVEZDICA 22
Ojla!

Eto še mene.Do prejšnjega tedna sem še lahko za silo nosila običajne obleke,le tiste,ki so mi ble malo prevelike že pred nosečnostjo.Danes pa sem morala v h&m,da sem si kupila hlače in majčke za nosečke.Sem pa 15.teden in zdaj se je trebušček začel vidno večati in širiti.Full sem vesela in kar ponosna,ko se mi je začelo fajn poznat!

Lep dan!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Julijke in bušiji
7.1.2005 17:17:25   
lupča
OLA!
Moj trebušček je že prav velik sej sem že v 33 tednu in moj dojenček že pošteno brca!
Nič ne skrbi glede kilogramov saj je sedaj to tvoj najlepši čas!
ČESTITAM:bravo::bravo::bravo::bravo:
LP, LJUBICA

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Julijke in bušiji
7.1.2005 18:13:33   
Pia73
Danes sem dopolnila 12t in so mi prav samo še elastične hlače,... Trebušček lepo raste. Kak fajn, a ne? Zredila pa sem se že vsaj vsaj 2 kg,.. Pa nič zato, tudi prvič sem se zredila za 20 kg pa je šlo vse dol. Sicer počasi a vendarle. Pa tudi jaz nisem neka suhica.

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Julijke in bušiji
7.1.2005 19:49:23   
malika
Jaz sem danes napolnila 11 teden in trebuh se že kar lepo pozna(drugi :love: ).
Pa še nekaj, čutim že ko brca.Sicer ne vsak dan, ampak napogosteje zvečer, ko se zleknem pred Tv in danes zjutraj, ko sem se prebujala. Sem pa tudi prvega kar hitro že čutila(v 13 tednu), ampak mi nihče ni verjel, tako da me bodo zdaj verjetno imeli za noro:)- . Zredila sem se za 2 kg, prsi pa so iste kot prej.

Lp

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Julijke in bušiji
7.1.2005 21:28:48   
pravljica
pdp 5.7., buši že dobro viden, kg pa kakšna 2 več...
zdaj mi pa povejte, če še katero tako čudno boli v trebuhu? pa ne tist fejst, ampak mogoče tak občutek kot pri M...jaz skoz skačem na wc gledat če bo spet kak flek na hlačkah (kot sem ga imela 2x na začetku)...me je ful strah, čeprav imam občutek, da pikeca že čutim :)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Julijke in bušiji
8.1.2005 2:16:03   
Anonimen
Jaz sem v 13.t. in tudi moj buši je že velik. Hlač ne morem več dobit skup že nekaj časa. Doma sem iz Posavja in tukaj nimam dobesedno kje kupit hlač, tako da maram potrpet do naslednjega tedna da greva z bodočim možem v šoping v NM. Komaj čakam, da se bom lahko komot vsedla, doma sem itak skos v trenirki, v službi pa nemorem bit. Imejte se lepo-9nebesa

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Julijke in bušiji
8.1.2005 13:14:09   
cat
Pozdravljene julijske:nosecka:!
Tudi jaz sem v 13t in sem se zredila za cca.3kg, pa tudi nobene prejšnje hlače mi niso več prav, tako da sem si kupila že dvoje nosečniške(ene kavbojke in ene bolj elegantne) in morem rečt, da se veliko bolje počutim:bravo:! Kar tako naprej, pa bomo julija veselo cartale naše :duda:!
:muca:&:duda:(13t)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Julijke in bušiji
8.1.2005 18:16:38   
PBJ
Jaz pa sem na sredini 14. tedna in se mi trebušček čisto malo pozna in to ob večerih. Hlač še ne rabim menjati, ker so mi še vse prav...zaenkrat;)Kilogrami še ne grejo gor, ampak sem nekaj shujšala, ker sem v 12. tednu začela najbolj bruhat in mi je še vedno cele dneve slabo. Sem brez apetita, brez posebnih želja glede hrane, želodec me boli, non stop se mi "riga" ali spahuje.Ima katera od vas tudi težave s tem? Malo zgodaj se mi zdi za to... :(
Drugače pa komaj čakam, da začutim kakšno migljanje v trebuhu:sloncek:

Lepo bodite in uživajte!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Julijke in bušiji
8.1.2005 21:13:37   
Pia73
PBJ :)-:)-:)- tebi se zdi zgodaj za vse to, meni pa mal pozno,... Sem v 12t 1/7 in mi je noro slabo, skoraj čez cel dan. Bruham sicer ne a počutje je na nuli. Pa sem razmišljala, da je že pozno za tako slabost,... Sicer pa tudi meni nič ne paše, čeprav moram nenehno nekaj jesti, sicer mi je še huje,... In žal tudi kg naraščajo,... Ampak če hujšega ne bo, bomo tudi to preživele,...:love::love::love:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?