Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Julijke 2008 v Medvodah 17.1.2008 14:42:08
|
|
|
|
NinockaCK
|
Pozdravljene nosečke, tudi sama sem - končno , med vami ali bolje rečeno med nami. Rok imam v začetku julija. Pred kratkim sem se preselila v Medvode in po pravici, nikogar tam ne poznam; pa me zanima, če se najde še kakšna iz Medvod ali okolice, ki bi pred in po porodu hodila na kavico, kjer bi si lahko izmenjali pričakovanja, strahove, mnenja, izkušnje,... Če je kakšna za, naj se prosim javi, bom zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 v Medvodah 17.1.2008 15:59:41
|
|
|
|
silmarillion
|
helo...boljse je ce se javis na forumu: čvekanje v pričakovanju- julijke 2008 tudi jaz sem med njimi... cestitke za nosecnost drugace sem pa iz ljubljane, ce ti kaj pomaga ? lep pozdrav ana
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 v Medvodah 17.1.2008 20:59:59
|
|
|
|
NinockaCK
|
Ups, hvala , se vidi, da še nimam pojma o brskanju po forumih. Novo temo sem začela kar na forumu, ki sem ga zadnjega prebrskala. Hvala še 1x, se slišimo na "čvekanje v pričakovanju". Silmarillion - super, lahko se dobiva tudi v Ljubljani. Vse moje prijateljice imajo že velike otroke ali pa sploh ne načrtujejo, zato z njimi nekako ne morem čvekati o vsem tistem kar me skrbi ali veseli - tako kot vsako bodočo mamico. Povej, kdaj boš imela čas in kje, sem za. Pozdrav, do snidenja na forumu oz. na kavi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?