Anonimen
|
čer... lejla969, bastian 111 in glugluglu, bravo punce pa sami veliki otroci, ja preveč pridno jemo današnje nosečnice danes upam, da se odreši inigo, potem pa bomo tako počasi vse pocapljale za njo, ker smo že 3. julija na kratko o meni, sem bila zdaj v porodnišnici od ponedeljka zvečer, danes sem pa prišla domov. v ponedeljek sem imela popadke na 5 min in to eno uro in sem se šla pokazat, v glavnem sem odprta, vse zmehčano, pripravljeno, popadki so bili skoz ampak še neredni, obdržali pa so me notri te dni, ker je ctg kazal, da se mojemu Lukiju ne godi ok in mu je nagajal srček ... v glavnem, so me pridno spremljali in je zdaj tudi srček ok, moji popadki so še vedno neredni in ne preveč močni in sem zdaj doma, kjer bom v miru čakala na porod. sem čisto pomirjena, ni več nobene nervoze kdaj it rodit, bo v kratkem, tile dnevi v P so mi pokazali, da itak vsaka rodi, ko je čas... sem bila pa zlo znervirana, ker sem gledala ženske v bolečinah in sem dobila strah, tako da sem vesela, da sem zdaj doma, da malo pridem k sebi, pa spet dobim motivacijo in se prepričam, da bomo itak vse zmogle in da ni tak bav bav. predvsem rabim zdej spanca, ker sem v ponedeljek do pol treh ponoči hodila okoli v popadkih, pa se je pol umirilo, ob petih zjutraj je pa tako že vstajanje drugo noč je imela popadke cimra in je šla potem rodit ob 3 in spet nisem spala, danes pa od same nervoze nisem, pa se bom zdaj naspala za nazaj. tko drage moje, počasi se bo vsem začelo, jaz imam jutri spet ctg in pregled, pa bomo vidli če sem kaj bolj odprta in kako se kaj godi našemu fantku. se beremo.
|