|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke-še malo višje
16.3.2005 20:36:00   
CIPRESA
Ja skos se prestavljamo malo višje. Ker trenutno nimam kaj delat in mi je dolgčas, ker mojega moža še vedno ni iz službe (zavar.zastopnik) sem se spravla za računalnik.

Drugače pa jutri dobim izvide iz laboratorija kako je z vodo in krvjo - ziher bo kej škripal, v petek ob 12h sem se sedaj naročila po dolgem premišljevanju na morfologijo še k dr. Miheličevi da preveri to z plodovnico in posteljico, tko da je pri nas kar pestro in nas skos po malem skrbi.
KG zaenkrat še vedno kažejo +5KG, trebušček zaenkrat tudi še v mejah normale da se lahko še prepogibam in si še sama zavezujem čevlje, lakota veeellikaaaa, bolijo pa me te sramne kosti tam spodaj in križ.
Pa da neham jamrat danes je bil res lep dan toplo in še sončno, ko bi jih bilo vsaj več takih.

LP CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijke-še malo višje
16.3.2005 20:59:05   
petraCBU
Jaz sem se pa glih prejle z Baby centra prikotalila. Sem šla informativno gledat vozičke. Ne boste verjele: izbira vozičkov za dvojčke je porazna, vsega skupaj so imeli 3 za pokazat, pa nobeden mi ni bil zelo všeč, da ne govorim, da nobenega (pa če ga še tako zlagam in obračam) ne zbašem v mojega Polota! A bom mogla še karavana kupit, al kaj!?
Kam se še gre gledat za vozičke? :zmeden:
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijke-še malo višje
16.3.2005 21:01:30   
CIPRESA
Joj PetraBU to pa skor nevem. Midva z možem sva šla v Kranj v trgovino INFANTINO - lahko probaš še tam.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijke-še malo višje
16.3.2005 21:25:43   
Pia73
Hojla!

Jaz sem še kar v redu. Le utrujena,.... Menda se me loteva spomladanska utrujenost. Morfologija je za nami in je tudi posneta, sedaj imamo že več kot 1/2 ure posnetkov - 3 UZ.

Sem pa vesela kadar mali na veliko brca, zadnje dni je namreč bolj miren,... pa se kar vprašaš,....

Cipresa fajn uredi v petek.

Rosa, tvoje težave pa mi niso znane. Žal ti ne znam pomagat,...

Joj, jaz sem se zredila že za 8 kg. Samo lakota je pri meni neznosna,... :ups::ups::ups:

LP Pia73 in :duda: 21t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijke-še malo višje
16.3.2005 21:52:39   
valentina.
ojla,
joj, nisem še slišala da bi katero bolele ritnice:)-, saj verjamem da ni prijetno, ampak mi je full smešno.
Jaz pa imam gležnje kot dva krofka zvečer, če se pa čez dan preveč ženem je že zjutraj vse natečeno. Trebuh res velik, kg +8 :ups:, kar me sploh ne čudi, jaz bi požrla vse kar vidim, grozno!
Voziček sem nameravala kupit, pa mi je prijateljica prinesla svojega ABC design. Saj je luškan. Katera ve kako se kaj obnese? Nisem hotela preveč morit prijateljice, da ne bi izpadla nehvaležna...
Uživajte na sončku!
LP. valentina

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 8:01:40   
Janika
valentina-vec pij, pa ne kr necesa ampak vode, pomagalo bo malo proti otečenosti!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 8:02:53   
Janika
ko pridem iz sluzbe spim, spim, spim, tako sem zaspana, potem pa malo ven na sprehod in potem je ze noc in je treba spat in spim kot top do zjutraj.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 9:08:56   
Anonimen
ja valentina, velik vode, pa dragega kdaj nahecaj, da ti jih zmasira :)-
Jaz pa "veselo" doma na bolniški...moram striktno ležat, pa ne vem, kaj za hudiča še zmeri delam za računalnikom :grrr:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 9:24:30   
pravljica
tudi jaz z jutranjega sončka :)...no ja, zame je še jutro
mene tudi spodaj vse boli...od sramne kosti do ritnih kosti...križ je še ok

petra kakšen voziček bi pa rada imela? jaz bi imela tudi za dvojčka quinnyja...tandem...mi je všeč, da ni tako širok in dolg kot so drugi tovrstni vozički, samo dodaten nastavek ima za drugi sedež...pa lahko voziš okoli tudi samo 1 sedež...ampak v polota pa ne vem če bo šel kater :zmeden:...bo treba razmislit o karavanu ja ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 12:20:26   
Romcka
ajoojjjj..pa sem mislila, da samo mene rit boli - ker pac v sluzbici vecino presedim:)
mala fuzbalerka veselo brca, pa trenira pa boxa - na trenutke kar takole na kako stran malo ven pogleda...full hecno...Vozicek sem dobila od sestrce in se kej prevec ne ubadam, ce je po zadnji modi in blablablabla...meni je cist lustkan...:darilo:
JAz pa sem se kr malo zasekirala, ker sem se v 5 mescih zredila samo 4kg...pa me je vceraj G potolazla, da je moja punci cist super rejena in dovlj velika ...
uzivajte julijke.....
R9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 12:30:24   
mayci
O, fino, potem pa nisem edina, ki se je tako malo zredila! Tudi jaz sem zaenkrat pridelala le 3,5kg, pa čeprav veliko jem. Ampak če je na UZ vse v redu, potem nimamo kaj za skrbet, a ne?:)
Buši je sicer že zelo dobro viden (JUPII!)9nebesa, tako da zelo ponosno hodim okrog.
Občasno čutim bolečine okrog sramnih kosti in včasih mi za nekaj sekund otrdi trebuh.:zmeden: Sicer sem pa trenutno doma in sem polna energije in zelo dobre volje!:)
Mali je precej živahen, ampak ne vsak dan enako. Sem pa neskončno srečna, ko ga čutim!
A nismo me res ene srečke:nosecka:?!

Lep sončen pozdravček od Mayci(21t3d) in:duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 12:33:30   
Romcka
hi mayci...sva pa se obe isto noseci..21t3d:) kak lepo...
uzivaj
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 12:36:31   
mayci
O Romcka, mogoče se pa v porodnišnici srečava, he he!;)
Ti tudi uzivaj in lep pozdravček!

Mayci:kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 14:12:52   
Dari

Cipresa lepo da nas prestavljaš :bravo:

Jaz se pa tko dobro počutim da to ni res. Me ne bolijo niti sramne kosti niti ritnice :bravo:, tud utrujenost me ne daje, edino če preveč vneto pospravljam, me boli križ. Se mi pa zdi, da spet moram večkrat hodit lulat.
Zanima pa me, ali ste si ve kupile novo spodnje perilo, al uporabljate kar tistega od prej, in pa kaj nosite za na vrh (tunike, majčke...) in kje kupujete?

Jaz sem si dons oblekla se en puli od prej pa se mi zdi tko hecno :)-, ker mi je čisto oprijet pa čez trebušček prekratek. Sam tok dinarčkov, da bi si čist zamenjala garderobo pa nimam :(. Tko da - znajdi se.

Pojdimo ven na sonce :kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 14:53:54   
petraCBU
Mi je dragi obljubil en izlet v Avstrijo in Italijo in tam bova kupila voziček, ki bo šel v mojega Polota, pa tud če bo mal več denarja, konec koncev, naš fuzbaler :modri: in naša navijačica :roza: zaslužita udoben prevoz :)
Ej, jaz se pri svojih borih 1,58 m že skoraj kotalim! Čez dva meseca me bo verjetno laže preskočiti, kot pa iti okrog mene ;)
Nosim cunje svojih večjih in (nekdaj)obilnejših kolegic, tako da na tem področju nisem veliko zapravila.
Kar se pa vseh možnih bolečin tiče; me vsak dan kaj novega boli (ni sile :) ), hudo je le, ker mi ena noga ponoči nekaj čudno dreveni :zmeden: , verjetno kakšen živc, al kaj :zmeden:
No ja, vse sorte nas še čaka :)
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 15:09:32   
Vrtnica1
Pa res hecno, kakšne simptome vse imamo: mene je tudi že dva dni v levi ritnici bolelo (nekakšen krč), pa ponoči imam mravljince v levi nogi in rahel krč (zgleda, da mi manjka Mg, čeprav pridno pijem Donat), kilogramov imam 10 več (bog pomagaj!), zdaj se mi pa že fino vidi, tako da že vsi opažajo, da pričakujemo. Zdaj se tudi že moškim svita, da se nisem samo zredila :)-
Noge mi tudi otekajo, predvsem konec tedna, ko sem že utrujena, ali pa če premalo pijem, pa spim kot polh ...
Naš :modri: fino miga in ga imamo že neskončno radi :love:
Pridne bodite in božajte svoje pikce.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Julijke-še malo višje
17.3.2005 15:39:01   
Romcka
hi bl:) jaz sem iz LJ..samo bom sla v solo tam 1x Maja - ker bom lih doma:)Mayci a si iz LJ?
Mogoc pa bomo cimre :)
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?