|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julije :)
12.4.2005 19:50:11   
Anonimen
Moje drage Julije :rozica:
Sem bila na 3D UZ in je naš fant že obrnjen na glavo :bravo:
Težek je tud že 1 kilo pa 200 gramov :bravo:

Pri svoji G sem pa tud že dobila vse papirje za na CSD pa napotnico za Porodnišnico in za rešilca.

Imam kar mal občutek, da zdej bo šlo pa zares :ups:
Sicer je še čist mal manj kot tri mesece, ampak...upam, da bo minilo hitro 9nebesa
Rada bi že spoznala našega fantina, k je danes na UZ pridno skrival obrazek in je pokazal samo profil ;)

Drugače pa vse super!!!

Lep večer vsem skupaj :rozica:
T.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
12.4.2005 19:54:39   
CIPRESA
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2005 20:12:37   
pravljica
joj tinka, blagor tebi...jaz bi tudi še na kak UZ :((
upam, da še imam kaj upanja, glede na to, da sem zadnjič vprašala G in je rekla, da se bova naslednjič zmenili...pa če bo treba plačat, bom pa plačala, sam da ga še enkrat vidim
pri meni je že kar nekaj časa na glavici...od morfologije sigurno, zdaj ga pa tudi še tako čutim...brca me nekam na desni pod rebra, spodaj pa čutim ko ga kolca...kot da mi spodnji del trebuha utripa, pa neke nežne gibe, verjetno rokice 9nebesa

najbolj me zanima kako je velik...upam da ni pretežek, glede na to, kako mi grejo sladice papcat :ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2005 21:17:04   
Pia73
Jaz sem jo pa zadnjič vprašala pri 25t kako je obrnjen, mi ni delala UZ pa baje se to vseeno čuti, pa je rekla, da bomo to drugič videli, da je še čas,... Po mojem se še kar premetava, ker enkrat ga čutim tako drugič drugače,.......

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 25t 4/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2005 7:34:49   
petraCBU
Dobro jutro.
Sem še čist zaspana :zaspan: Na hitro se javim v svet, spijem :kava: , pol moram pa v materinsko šolo.
Včeraj sem imela grozen dan (težave s sama sabo) in sem cel čas nekaj sitnarila in jokala (to nam je kdaj pa kdaj dovoljeno, a ne). Ni bilo nalašč, ampak v ponedeljek zvečer sem ene zoprne stvari zvedela od kolegice, pol sem pa še včeraj na RR nekaj žalostnega brala, pa ta vreme... pa polna bajta delavcev, pa vse razsuto, pa z novo kuhinjo mi zamujajo, pa vse skupaj...:( in je bilo za jokat in obupovat :(( No, pol me je pa moj lubi peljal na pico (tako z veliko tržaške omake), pa je bilo prec boljše, pa zvečer sem pojedla celo ta malo toblerono :ups: , pa :duda::duda: sta bila živahne volje... in sem šla v miru spat.
Imejmo danes lepši dan!
P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2005 7:43:18   
Tina31
Tinka74, kam pa si šla na 3D UZ in koliko si plačala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2005 8:21:05   
Grascakinja
Oj vse in posebi una :nosecka: srečka Tinka, ki že ve, kako njen pikec zgleda, magari od strani :bravo:!

Tudi jaz sem morala včeraj na pregled :(, ker je šlo moje otrdevanje trebuha čez mero, strašansko me je bolel na desni strani in slabo delalo.
Me je sestra takoj priklopla na CTG, bebikin srček lupa kot da bi kojnički galopirali. Še ko mi je nameščala elektrode, je bil trebuh trd ko kamen, potem pa sem pol ure tam ležala na CTG, pa nič več.
G je ugotovila, da se mi je za 2 mm skrajšal MV :(, tako da moram v ponedeljek nazaj in če bo še kaj krajši, gremo na bolniško :(. Zaradi tiste konizacije se namerč ful boji, da bi prezgodaj rodila. 3 magnesole na dan, manj šihta in več počitka leže. Upam, da bo šef razumu in bom lahko manj delala, če ne grem pa nazaj po bolniški list.
Vsaj z bebiko kaže, da je vse OK 9nebesa, pa tudi brca kar konkretno. No, držte pesti do ponedeljka!!!
Aja, pa tokrat je bla zelo razumevajoča in znosna, kil pa še pogledala ni :zmeden:. Se res sprašujem, če je bilo tisto zadnjič potrebno....:zmeden:

Upam, da gre vam kaj bolje, jaz sem ko povožena kura.
Lep dan želim! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2005 8:31:27   
Anonimen
Jutro :rozica:
Tina31, bila sem v Slovenj gradcu v Štorklji d.o.o. pri dr. Gregorijeva, tel.: 02/882 96 11
Plačala sem pa 10.000 SIT, pa s sabo morš prinest USB ključ, da dobiš cca. 250MB posnetkov in slikic :bravo:

Je pa fino, da greš vsaj v 27T, ker pol je res skor brez veze, ker je pikec že tolk velik,da se skoraj nič ne vidi.
Tko, da, pravljica, čimprej pot pod noge...no pa ti tud Tina31 :bravo:
Petra, upam, da je danes počutje kej boljš ?!?

Vam pa obljubim, da bo jutri sigurno sonček!!!

Pupa moja, dej ti mal upočasni tvoj vsakdanji ritem. Ker tole je pa že tu mač :grrr:
Pa Cipresa, pa Meceno, pa Pupek, pa vse ste nekam švohcane...punce, mal več počivat, pa pustit se razvajat :bravo:
Pa nej vas vaši :love: peljejo na :morje:
Moj se izkazuje z dneva v dan bolj...zdej je že kuhat začel :bravo: :bravo:

Lep dan vsem skupaj!!!
PS bom tekom dneva dala nove slikce mojega fantina v album!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2005 8:40:44   
Anhelo2
Jaz bi pa Pupo vprašala iz koliko na koliko se ti je skrajšal MV. Meni se je tudi in sicer iz 36 na 31.

Hvala za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2005 8:47:13   
Grascakinja
buu, nazadnje iz 36 na 34 mm. Saj če ne bi imela konizacije (kiruško skrajšanega MV zaradi postopka LEETZ), to sploh ne bi bila panika, ker se dolžina MV med nosečnostjo naravno spreminja. Ampak "prirezani" MV se pa nekako raje začnejo odpirat in je pri njih več prezgodnjih porodov.
Jaz se tolažim, da dobro, da sem imela prej dovolj dolg MV, da zdaj ne potrebujem kake cerklaže ali kaj podobnega. To bi bilo šele hudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2005 8:55:18   
Dari

Ojla :nosecka:!
Kako pridno se javljate :bravo:.
Mene je pa danes ponoči prvič zgrabu krč v meča in to ko 300 :hudicek:. Me je še zjutraj noga malo bolela. Zdaj ko sem se razmigala pa je cool. A lahko grem brez vednosti moje G po magnesol? Do zdaj ga še nisem pila.

Sicer pa je :duda: včeraj zvečer brcal da je blo veselje. Ko sem ležala za mojim :love: ga je :duda: brcal v ;) :)-. Se nama je tko fino zdelo da sva se nasmejala....

In punce, zgleda da bom počasi pa vendarle diplomirala. Danes grem do mentorja po diplomsko, je treba le še nekaj malenkosti popravit... In pol upam, da bom maja diplomirala :bravo:. Samo to mi ni všeč, da bo ene 40 000 dala za diplomo, namesto da bi zase in za :duda: kaj luštnega kupila :grrr:.

Upamo na sončka, da se potem vse srečne enkrat dobimo na :kava:.

Lp:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2005 8:57:56   
Dari

Mamo tko slabo tipkovnico, da ko hočem pobrist eno črko mi pobriše pol stavka :grrr:. Sem hotla napisat, da je :duda: brcal :love: v rit. :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2005 9:01:35   
Dari

Pa še nekaj sem pozabila. Že nekaj dni se večkrat spomnim na Meceno in tragično nesrečo, ki se je zgodila njeni družini. Pa sem te hotla vprašat Meceno, kako so zdaj stvari pri vas - sta teta in stric že doma... Upam, da te nisem razžalostila, in res upam, da bo počasi vse spet lepše...:angel::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2005 9:44:13   
CIPRESA
Ja Dari to ni bila Meceno ampak jaz. Teti se počasi celijo notranji organi tako da zaenkrat zgleda da se bo zlizala, čeprav so ji po 14 dneh povedali kaj se je zgodilo z otrokoma, pa je ponoči padla v tak šok da so jo takoj nazaj pod umetno komo. Danes lahko rečem da je boljše. Stric pa.... revež ne pozna nobenga - vse tako kaže da ga je kap med vožnjo, ker nima nobenih podpludb ali kaj podobnega, imel pa je zatečene možgane in rahlo krvavitev. Ne spominja se niti nas domačih, a gre počasi na bolje.
V kliničnem centru jih bodo sedaj premestili v skupno sobo da bosta skupaj kolikor bosta še tam.

Za mamico in očka pa je še vedno hudo. Tudi zamislit si nemorem kako je ko stopiš v prazno sobo in ni nikogar...
Na njunem grobu je prižganih veliko svečk, zraven so angelčki in nemalo nazaj pirhci,... se moram psihično pripravit ko grem na grob, ker je res žalostno.

Drugače pa ko ravno govorite o MV, meni se je iz 4,4cm skrajšal na 3,2cm, pa zaenkrat ginekologinja še ni delala panike, sedaj malo bolj počivam, me pa kar malo skrbi čez 14 dni imam pregled pa bomo videli ali se še krajša. Upam da ne.

Nevem pa ali je vas kaj bolelo ko se je krajšal?? Jaz sem imela malo več bolečin prejšnji mesec pod trebuhom, pa v nožnici pa sem mislila da je bilo to tisto. Zadnje tedne pa me bolijo samo še sramne kosti to pa itak ni povezano s tem.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2005 9:48:38   
Anonimen
Se opravičujem blondinskemu vprašanju:
od česa pa pride to, da se MV skrajša?

Skratka, dala sem slikce od našga piškotka v album :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2005 9:55:14   
Anhelo2
Ja sej moja G tudi ni zagnala panike samo malo več počivat. Meni se je v enem mesecu skrajšal, posebnih bolečin nisem čutila samo strašen pritisk navzdol in malo bolečine spodaj pod trebuhom.
Je pa res, da :duda: čisto spodaj leži in skače po mehurju.
Ne vem če je to normalno al ne ker G ni nič posebnega rekla.
Zakaj pa pride do tega pa tudi nimam pojma!? Mogoče katera ima?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.4.2005 10:04:44   
Dari

Cipresa oprosti da sem vaju z Meceno zamenjala... Upam, da se bo vse dobro izteklo... Bolečine staršev pa si verjetno tudi 1% ne znamo predstavljat...:angel::angel:.

Kako pa so vaše G ugotovile, da se vam je MV skrajšal? Meni ga sploh še nikoli ni merila :zmeden2:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.4.2005 10:06:38   
CIPRESA
Buu midve sva približno na istem, koliko pa počivaš?????? Jaz glede ležanja nisem kaj preveč navdušena, bolj sedim in mirujem. Ležat grem pa čez dan če je sonce samo enkrat za kakšno uro ali dve, če ga pa ni pa itak samo poležavam.

Jaz pritiska navzdol nisem čutila, pol je res tako da naj to sploh nebi vedele kdaj se krajša, je enkrat napisal dr.Pušenjak da ni nujno da kaj boli... da je to živo tkivo in da je odvisno od nosečnice ne od tega koliko počivaš in se gibaš. Gibanje in počivanje po njegovem mnenju sploh ne bi smelo imeti vpliva na to.

Bom videla čez 14 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.4.2005 10:21:47   
Anhelo2
Do sedaj ziro!!! Jaz hodim normalno v službo pridem ob petih domov in potem se počim na kavč - seveda če je vreme takšno kot sedaj že en teden. Drugače pa ne počivam. Meni je rekla G, da sedenje ni počivanje, počivanje je v horizontalnem položaju.
Ja in kaj naj si v pisarno prinesem ležalnik. Pa kaj ta zadeva se lahko še krajša al kaj. Saj se ne izjasnijo pol pa bluziš ko ne veš 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.4.2005 10:55:16   
malika
U madonca tinka ti si pa hitro dobila vsa potrdila. saj tako je prav. Jaz sem lani dobila napotnico za porodnišnico in rešilca šele v 36 tednu 8) .

Zdaj sem pozabila katera je spraševala za magnesol; no lahko ga kupiš in piješ brez da ti to svetuje gin. Dovolj sta dve tabletki na dan, pri težavah pa svetujejo tri.

Jaz sem pa ravno danes odpirala škatle s oblekcami, da sem si osvežila spomin kaj imam in kaj bo potrebno še nabavit; no moj 15 mesečnik pa je veselo raztural vse skupaj in "pospravil" na vse konce spalnice :)- . Zdaj pa spančka.

Materničega vratu mi še niso nikoli merili, no vsaj povedala mi ni, da bi ga merila; edino na vsakem pregledu reče, da je vse OK in da je zaprt.

Joj me pa grozno boli križ. prvič me ni skoraj nič, zdaj pa se komaj dvignem iz kavča ali iz avta,... groza, kaj še bo.

Uživajte,9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.4.2005 11:37:23   
Anonimen
Ja, malika se meni tud zdi, da sem kmalu dobila vse papirje...ampak ker imam naslednji pregled šele 18.5. (ko bom 32T 5/7), pa morm itak takrat 1x na CSD...no, vsaj filing imam, da zdej se pa bliža...čeprav počasi :bravo:

Joj, ko tkole berem, kaj vas vse boli, se sama sploh vprašam, a je z mano vse okej, ker se počutim krasno :zmeden:
Mali lepo rase, s kilami smo vsi zadovoljni, plodovnice ima čist normalno dovolj, MV je normalno dolg in vse je bp :bravo:

Za vsako en šopek :rozica: pa enga :angel:, da vas bo čuval!

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.4.2005 11:40:21   
PBJ
Sedaj ste me kar malo prestrašile z materničnim vratom:( Jaz imam v petek pregled in upam, da je vse Ok. Je pa res, da mi kar pogosto trebuh vleče navzdol in potem hodim kot babica:zmeden:.

Lp :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.4.2005 11:43:01   
Grascakinja
Oh Tinka, lepo!

Maternični vrat se meri z vaginalnim UZ. Tko kot so v začetku merili velikost bejbija.
Od česa je odvisno krajšanje, ne vem. Vem samo, da se konizirani raje krajšajo in odpirajo in je treba počivčkat.
Je pa tudi res, da je počivanje v horizontali. Meni, če sedim, trebuh še naprej otrdeva, ko pa se lepo uležem, pa ni pol take panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.4.2005 12:40:11   
valentina.
Ojla,

meni pa še nikoli ni G meril mat.vratu, vaginalni pregled sem imela zadnjič nekje v 13 tednu (glivice :grrr:), zadnji UZ pa morfologijo v 23 tednu. Meni samo z metrom zmeri trebuh od sramne kosti gor in posluša srček. :zmeden: . Upam da je vse v redu. Občasno me malo panika, ker je kolegica te dni rodila mesec in pol prezgodaj, čisto nepričakovano, še prejšnji dan je veselo skakljala po trgovini.

Tinka, lepe slikce.

Držte se in uživajte v sončku!
LP, valentina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.4.2005 12:46:52   
valentina.

Aja, in še to; kako veste kako je otroček obrnjen? Jaz nimam pojma :zmeden:. Naš tudi nekam malo brca, da bi pa ločila ali udari z roko ali nogo, ali se obrača, ni šans. Sem vesela da ga sploh kaj začutim. Kaj je samo naš taka lenobica? Je to normalno?

LP, valentina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?