|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julija v Turčijo
6.7.2010 10:11:32   
gajči
Še vedno izbiramo kam letos na morje in vedno znova nas pritegne Turčija. Lani je bilo božansko, toda bili smo septembra, letos pa imamo za dopust na voljo le julij. Bojim se vročine, iščem kaj drugega, pa ne najdem nič ustreznega user posted image

Prosim, če pove kdo kakšno konkretno osebno izkušnjo, kako je bilo z majhnim otrokom julija v Turčiji.
Prebrala sem že vse tisto "baje je vroče, sploh ne moreš iz sobe, ne moreš hodit po pesku, ker ti opeče stopala" user posted image

Rada pa bi še slišala izkušnjo koga, ki je sam bil poleti z otrokom tam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Julija v Turčijo
6.7.2010 10:17:00   
sazi
Ne bom ti ravno v pomoč, ampak za majhno primerjavo; sem bila pred leti avgusta na Cipru - OK, je res še bolj južno, ampak je bilo res vroooooooče. Živela sem pri prijateljih, ki imajo hišo z vrtom in veliko naravne sence pa klimatizirano celo hišo - tako je še nekako šlo, drugače bi me pa od vročine res pobralo - pa sem bila stara 20 let in zelo fit - ampak vročina je bila pa ubijalska.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2010 10:22:50   
viv_
Avgusta sem bila v Turčiji - z avtom in spanje po šotorih, ogromno ogledovanja znamenitosti in tega, pa se je dalo lepo preživet... Je vroče, ampak se preživi!

Če si pa v hotelu je pa klimatizirano, pa bazeni so, tako da ne bi smel biti problem.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2010 10:34:19   
gajči
Ja, saj tudi jaz sem že bila julija tri tedne v Turčiji, ampak v notranjosti in ves čas naokoli, pa ni bilo nobene panike.
Konec koncev je julija tudi na Pagu in tudi v Ljubljani vroče.

Ja, ja to sedaj sama sebe prepričujem... user posted image

Vsekakor hvala za odgovore.

Še mogoče kakšna izkušnja z malim otrokom?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2010 14:54:39   
ery
Evo mi gremo zdej julija, sem pa slišala od nekaterih, ki so bili tudi julija, da se lažje vročina prenaša kot pr nas. Nikjer ni blo nobene panike, pa so imeli majhne otroke. sama pa še ne vem... 

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2010 8:19:32   
Alenka13
Zdravo!

Nikar se ne boj julija v Turčijo. Saj je res vroče, ampak ob morju pihlja in vodo imaš zraven. Mi imamo sicer malo večje otroke (lani sta bila 8 in 10 let), in bili smo avgusta, ko je menda še bolj vroče. Tudi letos gremo avgusta.

Mivka je vroča, res, ampak saj imaš natikače, da prideš do morja in otroci se igrajo na mokri mivki, kjer se da zidati gradove. Za nič na svetu ne bi zamenjala prijetno tople vode, ki sem jo doživela lani prvič, za vodo na Jadranu, v katero ponavadi sploh nisem vedela, če bi šla vanjo ali bi jo gledala od daleč. Sploh za majhne otroke je fino, če je voda topla in jih ne rabiš preganjati ven iz nje, ker itak nočejo (vsaj z mojimi je bilo tako).

Glej pa, da boste šli v dosti dober hotel, ki ima klimatizirano restavracijo in klimo v sobah, da si boste na "hladnem" privoščili popoldanski in nočni počitek.

Skratka, uživajte maksimalno!!!

Alenka

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2010 8:34:32   
jar
problem turčije je predvem ta, da gre za SOPARNO VROČINO, ki se jo dosti težje prenaša kot suho vročino v tuniziji ali egiptu.

vedeti moraš, da je v alanyi julija in avgusta 90-95% vlaga, tudi, ko si na suhem si moker. brisače se niti podnevi niti ponoči ne posušijo. je do dopust??????? meni je to mučenje in ne dopust. enkrat smo bili v kemerju začetek julija in mi je bilo neznosno, letos sredi junija je bilo čisto nekaj drugega.

pojdite v res dober hotel, da boste lahko cel teden tam, na bazenu. zna se zgodit, da bodo valovi in ne boste mogli v morje (mi smo imeli letos 2 dni rdečo zastavo, ob morju je sicer ful pihalo, ob bazenu pa skoraj čisto nič), da bo restavracija klimatizirana, enako sobe.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2010 11:19:44   
Metuljček Cekinček
Mogoče je malo tudi odvisno od tega, v katero mesto greš. Mene vročina niti ne moti toliko, saj si ob največji pripeki itak v klimatizirani sobi.

Mene je najbolj motilo to, da je bil pesek tako vroč, da si se lahko opekel, kar pomeni, da se otroci ne morejo igrati v pesku. Ob vodi pa itak ni bilo variante, saj odprto morje ni ravno najbolj mirno, ampak so bili vedno kar močni valovi. V Antalyi imajo res široko peščeno plažo in je potem ta vroč pesek lahko problem.

Ko sem pa bila v Olymposu v eni hipijevski vasici (ki zdaj baje to ni več), je bilo pa super, ker je bila plaža iz drobnih kamenčkov, pa še zaliv je bil tam, tako da valovi niso bili tako močni.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2010 11:37:43   
water lily
Bila sva lani v bližini Side. Pihljalo je ravno prav. Mivko oz. tiste mini kamenčke so vsake pol ure polivali z vodo(potke) in ni bla vroča. Otroci so se vsi na tleh igrali. Itak so se igral v senci, ne vem kdo otroka da igrat na žgoče sonce....Vročina čez dan ni bla huda, ker je pač mal pihljalo pa itak maš vse za pit zastojn. Zvečer je blo hujš, ker je res ful vlage. Ker sva zunej sedela (pač kadilka). Notr je blo pa itak vse klimatizirano.
Dva dni sva bla cel dan zunej hotela, po mestih hodila, je blo sicer vroče, sam nč dost bolj k pa na hrvaškem. Vsaj men se ni zdel.
Jaz bi šla z otroci zihr dol, ker je blo res super za njih poskrbljen v tem hotelu. Ogromno igral, sprehajalnih poti, bazenčkov z igrali, mini disko....super poskbljen za tamale no.

< Sporočilo je popravil water lily -- 7.7.2010 11:38:34 >

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?