Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:05:30
|
|
|
|
ZARA
|
Jst. Men so všeč. Sem se jih včasih sposojala v knjižnici, sam zdej pa že dolgo ne... Sam je pa kar draga naročnina, ane?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 12:05:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:07:09
|
|
|
|
viv_
|
Sem imela naročeno do lani... letos je nimam več. Mogoče zdaj, ko bo v slovenščini.
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:10:39
|
|
|
|
Seven*
|
ZARA, 10 jurjev je.. Malenkost manj. Meni se to ne zdi dosti za tako debelo in kvalitetno revijo. 12 stevilk za 10 jurjev, s tem da dobis ful zemljevidov zraven. Ceneje kot Playboy, Elle.. Pa ni primerjave..
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:14:21
|
|
|
|
ZARA
|
Aha, 10 čukov pa res ni dosti, sem mislla, da je precej dražje...nič revij ne kupujem in sploh nimam občutka, kolk kej stane...
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No prav je,da so se spomnili prevesti v naš jezik.Jaz sem si jo ogledala v italijanskem jeziku.Zanimivo,pestro vsa področja,veliko zveš, poučno,koristno,za vaše otroke,ker bodo veliko snovi v njej našli. Občsno si ogledam na TV dokumentarce pod istim naslovom,kot ima ta revija.
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 13:44:23
|
|
|
|
piščanc
|
pa še ena poljudno znanstvena revija pride marca - GEO. podobno kot National geographic, samo bolj obširno.
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 18:26:33
|
|
|
|
nina6
|
Jaz imam tudi rada revije s takšno vsebino. Sem imela nekaj časa naročeno revijo Svet in ljudje. To si bom ziher naročila
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 21:55:08
|
|
|
|
HuAnita
|
Tudi jaz si je nisem nikoli privoščila (naročnina), sem si jo pa velikokrat sposodila v knjižnici ali pri frendici in na vlaku domov samo vzdihovala ob norih fotkah in reportažah...
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 2.2.2006 7:37:55
|
|
|
|
puncica
|
Ja moj nonstop teži da bi jo imel in da bi si jo naročil, pol pa mene sprašuje če lahko
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?