Anonimen
|
Ojla,tudi midve sva junijke,samo časa za se oglasit ni!!! Jah,če grem kar po vprašanjih: kilogramčki so že lepo izginili in sem jih imela 50,kot prej.Pa so se začeli spet nabirat.Ker sem cele dneve sama z mularijo in ko zvečer zaspijo,se vsedem pred računalnik s keksi in mlekom in zato ...No ja,se moram vzet v roke,ni kaj. Naša bolj malo spi podnevi in ponoči.Me totalno uniči. Spat gre okoli 21.In se zbudi okoli 1. pa 4.,ob 7.vstanemo.Če imam srečo.Če ne,se lahko zbuja tudi vsako uro in klepeta in klepeta... Še vedno se samo dojiva in nameravam še nekaj časa ostati samo pri dojenju.Je najbolj simpl.Lepo napreduje na teži,rase ful. Obvlada že ful besednega zaklada.Ima starejšo sestro,veliko klepetuljo in jo ful oponaša.Toliko časa ji je vztrajno kazala,kako se pljuva,da se je naučila.Zdej jo uči,kako dela avto:brrr.In kako se pošilja lupčke.In ji kar dobro gre. Najraje se igra s svojimi rokami.Tudi nogo kdaj ujame,ko leži nahrbtu in si potem cuca prste.Rada se cinga na gugalnici.Ima kup igrač,ma trenutno so najbolj aktualne LEGO-tiste tavelike. Ves čas jo moramo imeti po rokah,da vse vidi,da je na tekočem z dogajanjem okoli sebe.Če jo kam odložim,v stolček,ležalnik...,je že štala. Ful rada se kopa v banji,bazen se 1.ni lih obnesel. Najbolj uživa,ko smo zunaj,tako da gremo ven v vsakem vremenu.Bolj ko je mraz in piha,bolj vriska.V vozičku že dolgo noče več ležati,ko je budna,zato sem jo dala kar v sedeči položaj.Tako vsaj malo zdrži not... Ful se rada igra z vrtiljakom nad posteljo.Sem ji ga spustila tako nizko,da lahko prime tiste živali.Ful se pogovarja z njimi ali pa kriči na njih.Ko katero ujame,si jo zbaše v usta in maha z rokami in zraven renči,ko kak kuža! Ne mara pa past kravic.Vedno,ko jo dam na trebuh začne cvilit.Včasih ji uspe se prekotalit na hrbet,ma najraje počaka,da jo jaz. Ja,sestrica ji sezida stolp iz kock in ona ga seveda vedno podre. Najbolj se reži,če kdo afne gunca okoli nje.Takrat se prav krohota! No,kaj še... Tako je lepa,ko ziza in zaspi in se potem smeje z zizo v ustih! Če se še kaj spomnim,se javim! 2.cepljenje imamo 2.novembra,takrat bo 4.mesece in pol. Pri 3.mes je imela 5885g in 61 cm. To je to zaenkrat...
|