|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JuNiJkE-05!
24.10.2005 11:19:55   
Anonimen
Kje se skrivate?user posted image user posted image

Čitam po forumu-pa najdem same julijke, avgustovke,..-Nas pa nikjer ni!user posted image

Kako ste kaj?Kako kaj kilogramčki?So šli pridno dol, ali ste bolj take kot jaz?!user posted image user posted image

Kako kaj malčkiuser posted image ?So pridniuser posted image ali znajo že nagajat?user posted image

Kako kaj hranjenje?user posted image
Kaj znajo že vse vaši malčki?user posted image

Boste uporabljale razne hojice, stajice in podobno?user posted image

Že dosti čičate?user posted image

Kako kaj spančakte?user posted image

Povejete malo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jaz prva začela:

Nikec je že pravi nagajivček user posted image . 2.11 bo imel že 5 mescev!user posted image Joj kak čas hitro bežiuser posted image .
Drugače že na veliko brbljamo, kričimo, molimo, sklenemo rokice in jih ne damo dat narazen in nato jokamo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridno jemo.Zjutraj imamo že samostojni gosti obrok iz sadja, ki ga pojemo tudi do 190guser posted image .
Potem pa imamo na 4 ure mlekeca, večerni obrok zgostimo z tremi žličkami rižolinota!user posted image Tako, da lepo prespimo nočko-od 20.30, pa vse do 8.00minimalno!user posted image Ful se je fajn naspatuser posted image

Sedaj bomo sadje prestavli na obrok okrog kosila in zjutraj uvajali zelenjavico!user posted image Ampak lepo počasi!Ker nam je gosta hrana zakon!user posted image Ko smo na rokicah moramo bit obvezno v sedečem položaju, tudi v vozičku in sedežu za hranjenje se že pridno nagibamo naprej!user posted image
Že komaj čakamo, da se začnemo intenzivno igrat, ati že pridno kocke gleda!user posted image user posted image

Drugače pri 4 mescih smo bili težki 7650g in veliki 68,5cm!user posted image Zelo pridno rastemouser posted image

Lp, in dajte se kaj slišat!user posted image user posted image

user posted image !!!user posted image Nina In Nikuser posted image !!!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JuNiJkE-05!
24.10.2005 11:47:46   
mišek
Ja to je pa čist res samo julijke in avgustovke. Očitno je nas, ki smo rodile v juniju bolj mal.

Kilogramčki-mene je kar grozauser posted image user posted image user posted image nič ni šlo doluser posted image pa se sploh ne bašem, sem že ena takšnih ki se ji kg kar obesijo. Pa se ne sekiram (mogoče včasih, ko ne dobim gor hlač ali pa bluze), ampak bom, ko ne bom več dojila naredila eno ornik shujševalno.

Mi se še kar dojimo user posted image in bom dojila do 6 meseca, zaenkrat imam dosti mleka in tudi moj malček pridno raste, pri 3,5mesecih je tehtal 6750 in bil dolg 67 cm, sedaj jih ima okoli 7200 ( sva ga z mojim tehtala doma) (redimo se okoli 1kg na mesec).

Kaj vse počnemo. Najrajši se cartamo pri mamici. drugače se pa na veliko pogovarjamo in smejimouser posted image , igračke že držimo v rokici in se igramo, radi nagajamo mamici in jih mečemo po tleh da vidimo kako mami pobere igračko. Molimo, se slinimo, tudi kravice pasemo (se mamica trudi da jih pasemo pravilno), se obračamo na bok, beremo časopis, ko je na trebuščku sega po igračkih. Danes pa sem opazila da si je začel dajati prste na nogicah v usta. Obračamo iz hrbta na trebuh se še ne. Ja moj bi že bil kar v pokončnem položaju, pa se trudimo da se še vsaj malo nagne nazaj. V vozičku smo v polsedečem položaju, v ležalniku pa ga dam že v bol sedeči položaj. Mamica se z mano pridno valja po tleh in se igra z mano.

Kako pa spimo? zaspimo ob 21 uri in se ob 4 uri zbudimo za jest, nato pa ob 7 in se vsatnemo ob 8:30 uri.

Drugo cepljenje imamo 8.11. in bom takrat videla koliko je težak pri 5m in se takrat spet slišimo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 11:52:12   
*maja
U madona vaš fante je pa velik user posted image . Naša pupa je sicer rojena 17. ampak je velika tam okokli 59.5 - 60 cm. Kolk je težka trenutno ne vem po mojem okoli 5500 g.
Jemo še ne kaj dosti do zdaj sva probali samo sokec, pa ji ni najbolj všeč, tako da se mi niti ne mudi preveč z uvajanjem goste hrane. Počasi bomo že....
Čebljamo seveda na veliko, grabimo igračke, pa jo potem tako začnejo živcirat vse te ropotuljice, da je tako kričanje user posted image .
V vozičku, je končno začela uživati, da se uspemo tudi kam odpravit ini ni več samo jok in stok user posted image . Vozimo pa se še vedno v globoki košari, čeprav jo moram že kar dvigniti v sedeč položaj da vidi kaj ven user posted image .

No to je to tako v grobem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 14:08:01   
SashaB
Mi bomo imeli pa jutri 4m.Pri 3m smo imeli 63 cm in 6675 g.user posted image

Zaenkrat se samo še dojiva vendar mami komaj čaka še kaj drugega. Ker je Lan vse večji fant se mi zdi da bo trea tudi papati kaj drugega.
Na žalost nam nočke še nagajajo, user posted image spimo nekje od  21.30 do cca 3, ter nato do 6ih in ob 8 smo zbujeni. (mogoče nam uspe še malo zakinkati, a vse manj). Kako komaj čakam kakšno daljšo noč. Verjetno bo treba zvečer kakšno bolj nasitno kašico probati. Včasih imamo problem da se lepo podojiva, potem ga neseva v njegovo sobo (5 korakov stran) in lepo spi v rokah, pa ko ga položiva v njegovo posteljico pa začne cmevkati in se zbudi. Ali je imela še katera tak problem?

Vidim Nina da vidva že kar nekaj časa pridno uvajata gosto hrano. Mislim da tudi jaz ne bom več dolgo čakala, saj mora tudi mamica malo zase poskrbeti..kaj ne?user posted image

Sicer pa pasemo kravice, in nam se je uspelo preobrniti, vendar bolj po sreči kot načrtno. Bomo še trenirali. user posted image

Na veliko se pogovarjamo, držimo igrače in seveda se slinimo in vse tlačimo v usta. Roke so  najbližje, a tudi noge se približujejo.

Tudi midva mava 8.11. preged in ceplenje Dajmo se še takrat ekstra slišat da vidimo koliko smo zrasli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 14:48:48   
mama76
No pa se vam javljava tudi midve, Eva bo imela 5.11. 5 mesecev, na zadnjem pregledu ( 23.9 ) je imela 6880 g in velika je bila 68, papico uavjamo kakšne pol meseca in sicer okorog 12 sadje ( vse vrste ) zvečer pa mlečno kašico z rižem, ki se jo pripravi z vodo ( Hipp) ampak to nam ni preveč všeč drugač pa se veliko dojiva, radi klepetamo, se smejimo, tlačilo rokice usta, tudi tako globoko, da nam včasih obrne, prijemamo igrače, se obračamo iz hrbta na bok, pasemo kravice,dobro znamo pokazat, če nam kaj ni všeč, sovražimo sedenje v vozičku in vožnjo z avtom, razen če smo zaspani potem to še nekako gre, radi se pestvamo in to v pokončnem položaju, noč pa še ne prespimo, a bo že tudi to prišlo na vrsto, no mamini kilogrami pa so KATASTROFA, tako lepo sem zaobljena,mi čisto nobena obleka ne pride prav ( razen trenerke ), nekaj sem začela s to 90 dnevno dieto a sem morala opustit ( glavoboli, omotica, pa sitna kot user posted image  ), bom čez kakšne dva ali tri mesece spet probali, ko bo mala že kaj več jedla, kako pa kaj pančkate čez dan?
Lep pozdrav inuser posted image  za srečo !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2005 16:36:48   
Dejča
Hoj!

Naša Tara bo v sredo stara 4 mesece in je prava dobrovoljka. Ponoči spi po deset ur skupaj, čez dan pa bolj malo, razen če je v vozičku (na sprehodu) - takrat tudi do tri ure.
Zelo rada čeblja ali potarna, če ji kaj ne "paše" - ati pravi, da bo hujša kt mami, veliko se smeji. Ne mara oblačenja - takrat jo pomeri le, da ji pojem in jo tako zamotim. Vse nosi v usta - najraje svoje prste in prste vseh, ki jo obkrožamo. Velika je 63 cm, težka pa pbl. 6 kg (pregled imamo 15. 11., pa bodo številke bolj natančne). Brez problema se zamoti tudi sama, pasenje kravic ji gre odlično od rok, saj je močna v vratu že zelo dolgo, prekotalila iz trebuha na hrbet se še ni, se pa obrača na bok in se vrti tudi že za več kot 90 stopinj - sploh, če želi doseči igračko.
Že pri enem mesecu je bila na morju, potem pa še enkrat in dvakrat v toplicah, tako da je prava popotnica. Za nekaj minut smo jo dali tudi v bazen, razmišljamo pa tudi o plavanju za dojenčke.
Tara bi se na vsak način že rada dvignila v sedeči položaj, kar prakticira non stop.
Mamica je bila zelo pridna, saj je že dva tedna po porodu izgubila skoraj vse pridobljene kg (teh se je med nosečnostjo nabralo 14), tako da s tem nimamo problemov. Se še kaj slišimo - upam, da bomo bolj pridne za pisanje kot do zdaj!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2005 21:38:30   
Anonimen
No, pa se še jaz oglasim!
O sebi raje ne bi - sem še vedno debela, kot da bi bila noseča. Nič, nič, nič ne gre dol, čeprav polno dojim in se ne bašem s hrano.
Lucas je pa pravi lump. Skoraj vse ste napisale, kako lepo spančkajo vaši otroci. Luki pa nima nobenega reda in se ponoči zbudi ene stokrat, pa vedno hoče zizo. Tako da je večino noči kar pri meni, ker sicer bi samo sem in tja hodili - od posteljice do postelje in nazaj. Največji podvig dneva je malega spravit spat. Pa ko že enkrat uspe, pa si oddahnem, je čez deset minut spet kot sovica. Neverjetno, ampak res.
Sicer pa se že oglaša (kot kakšna kokoška, haha), pa vse v usta nosi, pa skuša se obrniti iz hrbta na trebušček (samo kak centimeter še manjka, pa bo!), pa se smeji, kravice itak že dolgo pase, najraje pa trga reklamne letake in poleg brca in vriska. V vozičku mi vedno zaspi, tako da se vozi v ležečem položaju v košari. Pa ko se kopava, mi že vedno pravo poplavo naredi v kuhinji, tako čofota z rokicami in nogicami. Pri previjanju mi nagaja tako zelo, da včasih kar obupam - ko hočem zapeti pleničko, se odžene nazaj, tako da je ritka nad pleničko, pa se zraven smeji. Rad si s prsti mrši svoje kodraste lase, pa tudi svojega "tamalega" spodaj je že našel!
Moj junijček je zelo zelo živahen, res pravi lump, ampak ga ne menjam za sto pridnih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 21:40:42   
Anonimen
Aja, posvetovalnico imava pa v sredo, tako da bom takrat vedela, koliko je velik in težak. Po moji oceni bo tam nekje okrog 6 kg, saj je pri treh mesecih imel 5,2 kg.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2005 1:07:09   
anna28
Hoj, evo še ena junijka, čeprav sve bile z mojo Anuško 9 mesecev julijke...
Hej, Dejča, tud naša anuška bo v sredo 4 mesce. Si rodila v Ljubljani?

Midve sve z trudom nabrale 5.6 kg, zvečer ponavadi dodajam ker na žalost kljub trudom ugotavljam da nisem mlekarica in imam mleko ponavadi samo dopoldne, potem se pa proizvodnja ponavadi ustavi. Z uvajanjem hrane bom počakala še kak mesec. Vidim pa da ima kar par junijk težko pod 6kg. Sem kar potolažena, ker se mi zdi da vedno ko pogledam v tuje vozičke
vidim ogromne dojenčke prave king konge, moja punčka je pa prou luštkano drobčkana - no par šlaufkov na rokicah in nogicah mave tud midve :-))).

Spimo že celo noč, no sem pa ke se spomne da je ponoči lačna pa se podojive in potem takoj zaspi. Veselo že čeblja, se smeji vsakemu ki jo nagovori, najraje je nagec na previjalni, komej pa čaka kopanje. Kravice pase že od 1 mesca, prevali se na hrbet že od 2 mesca. Trenutno so aktualne rokice, nonstop so v ustih. Ponavadi si celo izpuli z rokicami dudo iz ust in jo nadomesti z svojimi prstki. No pa še to, kar sem se najbolj bala, ceplenje smo hvalabogu prenesli brez posledic, bila je samo malo bolj zaspana kot ponavadi.

Mamica je tud zelo pridna. Vsak dan šibamo z vozičkom po svežem zraku vsaj eno uro, zato se tud kilogrami ne nabirajo, ker se mi je po devetih mesecih slabosti in bruhanja vrnil apetit.

Slikce naše lepotičke so v albumu.

Lep pozdrav vsem junijskim mamicam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2005 10:22:22   
Dejča
Hoj, Anna28, ne, jaz sem rodila v Celju in na isti dan je bilo še šest porodov v tej porodnišnici. Sem prebrala v statistiki RR, da je to eden najpogostejših datumov tu gor. Zanimivo!
Tudi sama bom z gosto hrano počakala še najmanj en mesec, čeprav berem, da jo ene že pridno uvajajo. No, meni je pediatrinja rekla, da lahko začnemo pri 4 ali počakamo do 6., če jo polno dojim. In ker jo, bom še malo počakala.
Lep pozdrav vsem junijkam. user posted image

(odgovor članu anna28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2005 16:08:20   
špelin@
No, pa dajmo user posted image
Kile šle dol - jih imam dve manj kot pred zanositvijo, vse na račun zahtevne user posted image
Pridni? Ja, no, kakor kdaj user posted image  Na rokah, posebej v družbi, smo vedno pridni user posted image
Imam 5 dnevnih obrokov, nočnega pa smo že 3x izpustili user posted image user posted image user posted image  V večerno flaško ji po novem dam dve žlici riževega zdroba in spi kot polh od 21:30 do 5h ali celo 6h, juhuhu!!! Ampak se ne upam prehitro preveč hvaliti... user posted image  Dopoldne dobi pred flaško mleka par žličk sadne ali zelenjavne kašice, ki jih vse naravnost obožuje user posted image  Fino jo je opazovati, kako spoznava nove okuse! Jo pa najbolj zanima hrana na mojem krožniku, ker vedno rine prste v pire krompir in jih veselo liže - očitno ji je všeč user posted image

Kaj zna? Predvsem čebljati user posted image  Prava ženska, kaj čmo user posted image user posted image  Pljuva, telovadi z jezikom, "poje", se glasno smeji, vriska in reglja user posted image  Kravice rada pase, prevali se s hrbta na trebušček, obratno pa še ne, sedi ob opori, kar naprej se dviguje in ne mara ležati, vse tlači v usta, tolče po predmetih, jih razteguje in mečka,... Aja: v usta zna stlačiti obe roki hkrati - in obenem še pljuvati po mimoidočih user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo stajica, ki jo imamo še od prve, služila svojemu namenu, ko bo čas za to user posted image  Hojice ne bomo imeli. Ta velika je ful uživala v skokcu, bomo videli, kako se bo zdelo mali. Itak vse to pride na vrsto šele kasneje user posted image

Najbolj fajn je, ker čez dan zdaj spi bistveno več kot prve mesece. Zdaj ene trikrat zaspi za pol ure ali včasih tudi tja do ene ure user posted image  Pa še ponoči je zdaj bolje. Vedno bolj sem v user posted image  , ker mi po novem dovoli, da si malo odpočijem.
Naša user posted image je en luštkan zalit user posted image  user posted image  King-kong?? Jaaa. Pač ni miniaturca user posted image  Njena starejša sestrica tako prikupno reče, da ima "dost meska" user posted image  

Pozdravčki vsem user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2005 17:24:26   
Lana_s
Špelin@ sem se kar nasmejala ob tvojem postu "v usta zna stlačiti obe roki hkrati - in obenem še pljuvati po mimoidočih", king konguser posted image user posted image

Meni je pa še vedno enih 5kg ostalo user posted image  (zredila sem se pa za 25kguser posted image ) in za te se bom mogla pošteno potruditi, ker ostali so kar sami spuhteli ti pa nočejo večuser posted image user posted image

Tina je prava mala bučka. Ima že 8 kg, velika pa je 65 cm. Zeeelo rada je. Začeli sma že s sadnimi kašicami, ki jih obožuje. Pri marelici se sploh ni mogla ustavitiuser posted image user posted image  Opoldne ali zvečer pa dobi še malo riževih kosmičev v mleko. Meni že počasi zmanjkuje mleka, zato ji moram en obrok zmešati z adaptiranim mlekom. In da zdaj tukaj iskoristim... Koliko mora popiti še druge tekočine, če poje en obrok adapt. mleka, en obrok pa sadno kašico?? user posted image Ostalo pa se še dojima.
Rada sedi, v ležečem položaju čez dan sploh noče več biti. Veselo čeblja in zadnjih par dni "prda" z ustnicami, se ji ful dopadeuser posted image  Spi mi od 19h do 7 zjutrajuser posted image , vendar mama še zdaj ni prespala noči, ker si še zdaj ponoči mleko črpamuser posted image

No, toliko zaenkrat, lep pozdravuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2005 21:22:36   
Anonimen
No, naj jaz popravim svoj včerajšnji post.
Luki se je danes prevalil iz hrbta na trebušček user posted image
Potem pa še iz trebuščka na hrbet user posted image
Pa smo preverili, če je bilo zgolj slučajno...pa je dečko vajo ponovil in se poleg smejal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2005 19:11:17   
SashaB
Kako ste že aktivni. user posted image Mi smo se pa že začeli valiti sedaj pa zopet nič. Samo roke nazaj in v Luft - kot avion.
Pa tudi ponoči ga zadnje dni nekaj sračkamo. user posted image  Lepo papamo in podremo kupčke, ko pa je treba iti v svojo posteljo je pa vsega lepega konec... (pa je že prej spal v svoji postelji in sobi).

Ampak smo pa začeli s korenjčkom (le par žličk) in nekako kar gre. user posted image

Sicer so pa meni ostale še 3 kg (od pridobljenih 16ih). Upam da ne bodo ostale predolgo, čeprav se trenutno že nekaj časa nikamor ne premaknejo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2005 22:20:28   
Anonimen
Ojla,tudi midve sva junijke,samo časa za se oglasit ni!!!
Jah,če grem kar po vprašanjih:
kilogramčki so že lepo izginili in sem jih imela 50,kot prej.Pa so se začeli spet nabirat.Ker sem cele dneve sama z mularijo in ko zvečer zaspijo,se vsedem pred računalnik s keksi in mlekom in zatouser posted image ...No ja,se moram vzet v roke,ni kaj.
Našauser posted image  bolj malo spi podnevi in ponoči.Me totalno uniči.
Spat gre okoli 21.In se zbudi okoli 1. pa 4.,ob 7.vstanemo.Če imam srečo.Če ne,se lahko zbuja tudi vsako uro in klepeta in klepeta...
Še vedno se samo dojiva in nameravam še nekaj časa ostati samo pri dojenju.Je najbolj simpl.Lepo napreduje na teži,rase ful.
Obvlada že ful besednega zaklada.Ima starejšo sestro,veliko klepetuljo in jo ful oponaša.Toliko časa ji je vztrajno kazala,kako se pljuva,da se je naučila.Zdej jo uči,kako dela avto:brrr.In kako se pošilja lupčke.In ji kar dobro gre.user posted image
Najraje se igra s svojimi rokami.Tudi nogo kdaj ujame,ko leži nahrbtu in si potem cuca prste.Rada se cinga na gugalnici.Ima kup igrač,ma trenutno so najbolj aktualne LEGO-tiste tavelike.
Ves čas jo moramo imeti po rokah,da vse vidi,da je na tekočem z dogajanjem okoli sebe.Če jo kam odložim,v stolček,ležalnik...,je že štala.
Ful rada se kopa v banji,bazen se 1.ni lih obnesel.
Najbolj uživa,ko smo zunaj,tako da gremo ven v vsakem vremenu.Bolj ko je mraz in piha,bolj vriska.V vozičku že dolgo noče več ležati,ko je budna,zato sem jo dala kar v sedeči položaj.Tako vsaj malo zdrži not...
Ful se rada igra z vrtiljakom nad posteljo.Sem ji ga spustila tako nizko,da lahko prime tiste živali.Ful se pogovarja z njimi ali pa kriči na njih.Ko katero ujame,si jo zbaše v usta in maha z rokami in zraven renči,ko kak kuža!
Ne mara pa past kravic.Vedno,ko jo dam na trebuh začne cvilit.Včasih ji uspe se prekotalit na hrbet,ma najraje počaka,da jo jaz.
Ja,sestrica ji sezida stolp iz kock in ona ga seveda vedno podre.
Najbolj se reži,če kdo afne gunca okoli nje.Takrat se prav krohota!
No,kaj še...
Tako je lepa,ko ziza in zaspi in se potem smeje z zizo v ustih!
Če se še kaj spomnim,se javim!
2.cepljenje imamo 2.novembra,takrat bo 4.mesece in pol.
Pri 3.mes je imela 5885g in 61 cm.

To je to zaenkrat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2005 7:57:40   
Anonimen
Včeraj smo prestali posvetovalnico, in tukaj so Lukijeve mere:
5700 g in 64 cm.
Raste kot gobica, redi se pa lepo počasi - očitno je bolj po atiju in ne po meni, saj jaz ko sem se redila, sem to na hitro zrihtala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.10.2005 15:39:03   
katarina2004
Se mi 2:

Naš Luki bo pa 13 star 5 mesecev. Je pravi mali dobrovoljcek se non stop smeji samo, da je sit. Pridelali smo ze 8200kg, kar ni nic cudnega saj bi samo jedel.Do sedaj sva se dojila in ponoci dodajala 150ml Aptamila poskusili pa smo tudi ze jabolko in korencek in je naravnost navdusen, ko me zagleda da mu zacnem pripravljati cepeta in vriska na ves glas.Veliki pa smo 72 cm-se ze pogovarjamo o koserkaski karieriuser posted image .Drugace pa po novem ne mara voznje z vozickom zelo rad pa se vozi z avtom. Brez dude ne gremo nikamor.Uziva ko se gleda v ogledalo, zelo rad ima igracke, ki je ze vse preizkusil z jezickom, veliko se slini-zobki?!Najraje se igra z mostom iz katerega visijo igrace po novem se za njih prime in dviguje , nogice zatika v njih-skratka izvaja prave akrobacije (se dobro, da so igrace tako trpezne). danes pa mu je uspelo dati nogico v usta, rokice ze sklenemo in jih veselo glodamo. kar se tice besednega zaklada najpogostejski so :aa, aga, ava,ma,na in podobno.user posted image

Veliko tudi spi ob 19:00 se kopamo, potem posteno najemo in ob 19:30 smo ze v posteljici, kjer opazujemo vrtiljak nad posteljo, ki nas uspava, prvic se zbudimo okoli 4-5 se podojimo in zaspimo nazaj do 8-9. (vcasih pa imamo tudi nocne veselice, to pa je takrat, ko cez dan veliko spimo)cez dan obvezen dopoldanski in popoldanski spanec.

Poleg mamice ima najrajsi ocija se posebej,ko pride iz sluzbe dobi od Lukija najlepsi mozen nasmesek in potem sta nerazdruzljiva.Skratka uzivamo skupaj z njim se veliko igramo, smejimo, pogovarjamo, telovadimo, hodimo na sprehode, izlete....

Moji kilogramcki-pridno gredo dol z dojenjem imam se 2 kg viska.

Skratka rastemo in cas hitro bezi!

Pozdravcek od mene in Lukija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.10.2005 19:37:00   
Lana_s
Tina pa je danes prvič pila iz kozarčkauser posted image user posted image  user posted image  Ni hotela vode ali čaja iz flaške pit, pa sem ji dala iz malega kozarčka in je zelo lepo pila, tak da nič več flaške za vodouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2005 22:01:32   
mišek
Moj sonček pa se že dva dni matra, da bi se obrnil iz hrbta na trebušček v levo stranuser posted image , pa mu nagaja leva rokicauser posted image . Vam sporočim, ko nam bo ratalouser posted image .

Tina bravouser posted image user posted image user posted image , si pa že prav velika punčka, moram to povadati mojemu sončku, ki ima še vedno najrajši maminouser posted image . Čestitam.

Lp

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2005 8:36:32   
katarina2004
Bravo Tinauser posted image !!! Pocasi bom morala tudi našega Lukca navaditi na kozarček. danes pa je našemu uspelo prijeti duduco z obema rokicama nekaj časa jo je ogledoval potem pa jo dal nazaj v usta-prav zanimivo ga je bilo opazovati in to je še nekajkrat ponovil.

LP

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2005 10:11:46   
mišek
Ponosno naznanjamouser posted image user posted image user posted image -mojemu sončku se je danes zjutraj uspelo prevaliti iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image . Bravo!!!

Sicer nam je to že uspelo pred tremi tedni ampak je bila bolj sreča ozr. naklučje.

LP

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.10.2005 10:55:34   
Amoss
Eto še moje poročilo.Mi bomo 14 stari 5 mesecev.
Jaz sem šla takoj po porodu dol za 18 kil, zdaj pa vztajno nalagam.Pa ne vem kako mi uspe, čeprav ful malo jem sem ful okrogla.Nič mi ni več prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Punce dajte eno učinkovito dieto!
No naša mala je ful aktivna.suče se kot vrtalka, malo ipike že pozna, kr rit v luft pa cela user posted image  rata.
Sedimo že dolgo, pokažemo ne ne.V stolčku za hranjene sedi sama že cel mesec.Pri hrani pa štrajka, poje par žličk goste hrane, pol pa se dere dokler ne dobi flaše!Kak sem jeznauser posted image .Spimo bolj malo poleg tega se zbuja ponoči, 3-4 krat, tak da sem kr cela zelena ko je ob 5.30 zjutraj auf in se smeji.
Najraje pa poča po obazu krampa in vleče za ustnice in ušesa.Pa da nebo pomote ne po svojem obrazu po mojem.
Tudi previjamo se že bol težko, ker se zvija kot kača, pa vse kremice in šampone meče v bano.
Aja veliki smo cca 61 cm in mamo 6240.
Najraje pa vleče našega user posted image za uhe, ta pa potrpežljivo sedi in čaka da se bo navolila.
Ko pa mama rabi 20 minut mira da posodo pomijem jo pa dam v stolček in gleda ptiča nepremično tudi do 1 h.Vam rečem ptič in pes sta zakon!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No recimo da je to to.Aja pa kriči kot user posted image ,tak da potem kr kašlja.No zna pa že povedat EEEEEEE,  E BBBBB,...Pač žlabudra!
Najbolj vesela pa sem ko zvečer zaspi in se v spanju smeji ful naglas, pol pa mi špeh raste.No pa sem ugotovila zakaj se tako redim!??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.10.2005 13:07:17   
Lana_s
Amoss zdaj ne razmišljej o dieti, če si ponovno user posted image  Boš že kasneje skrbela za to.user posted image

Kak vam uspe se obrnit s trebuška na hrbet in obratno? Tina zelo rada pase kravice in se ful smeji zraven, ko pa jo obrnem pa samo tak začudeno gleda in sama niti poskusi neuser posted image

So vaši tudi danes kaj sitni? Meni niti 5 minut ne da, da skočim na WC, pa se že dere. Zjutraj mi je komaj uspelo perilo obesit. Proti koncu se je že začela jokat tak da je sosedauser posted image user posted image  prišla gledatuser posted image  zakaj se joče. Mislim, v vse more svoj nos tiščatuser posted image user posted image

Pa še danes sem bolana postala in sem še jaz tečna ko user posted image  tak da sma kompletni. Mislim, da ima Tina PMSuser posted image user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.10.2005 15:41:45   
mišek
Moj otročekuser posted image pa sploh noče biti NIKOLI samuser posted image (razen ko spi), tako da se mami zmeraj igra z njim. ZELO, ZELO, ZELO uživauser posted image user posted image user posted image v družbi in je ves vesel, če imamo obisk (seveda, ker je v središču pozornosti). Moj sonček se trenutno obrne samo s hrbta natrebuh in v levo stranuser posted image , obratno ne. Kako nam je to ratalo? V sredo zvečer, ko sem ga pustila samega na blazini na tleh, začuda ni jokal (drugače mora biti skoz nekdo zraven njega), pa grem pogledat kaj dela in na vsak način se je hotel obrniti na trebuh pa mu je nagajala leva rokauser posted image . Danes zjutraj na previjalni pa se je na boku stegoval za igračko in se kar obrnil na trebuh-še jaz sem rabila nekaj trenutkov, da sem "skopčala" zakaj gre. Sicer pa se drugi otročki že dlje časa obračajo in vse obe straniuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa bodo druge mamice vedle kaj več povedati.

LP

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.11.2005 17:39:04   
SashaB
Evo, pa smo doma...user posted image
Smo imeli pregled in tretje cepljenje (katero pa ni šlo ravno najbolje). Vse skupaj je trajalo predolgo in brez prave priprave (preveč na grobouser posted image ), tako da je božček jokal kot zmešan.user posted image Sedaj čakamo na reakcijo, upam da ne bo kaj hujšega (do sedaj je bilo ok).

Sicer pa pridno rastemo, pri 4,5 mesecih smo dolgi 67 cm in težki 7395g. Pridno si tlačimo vse v usta in tudi nogavičke niso več varne na nogicah. Vse gre dol. Veliko se pogovarjamo, prevalimo pa se še ne prav radi. Stalno bi sedeli in počasi začenjamo papati še kaj drugega kot mamino mleko...

Bomo malo kasneje še kakšne slikice dodali v album...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?