|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JuNIJKE - nas premikam gor!
5.10.2005 11:53:24   
Nataša31
Pozdravček JUNIJKE!
Kako ste kaj? No danes zjutraj brez slabosti!user posted image  Imam malce več izcedka, lulat hodim ponoči. Včeraj me je ponoči pikalo spodaj, je to normalno? Pravijo da se mora maternica razširiti. Približujemo se 6.tednu. Pridno papam tifol tabletke, se božam po trebuščku in čakamo da se prvič vidimo!
Pa ve? Je katera že videla svojo pikico? Aja še nekaj, glede plavanja. Rada bi se malce razgibala, pa ne vem če lahko grem plavat (na DIF v LJubljani-športna fakulteta). Pa še tole. Ka je s tole tokso? Malce me je strah, ker sem ljubiteljica vseh živali, tudi mačkic. V nosečnosti jih sicer nisem nič božala, sem jih pa zato toliko več prej...Kakšen nasvet?
No, pridne bodite, pobožajte trebuščke. Sem prebrala, da se bo počasi naša pikica začela odzivati na naše božanjeuser posted image !
Pa dejmo se še pofočkat!

Taška - PDP 4.6.2006 Jesenice
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
5.10.2005 17:54:47   
mulan
Evo, meni se danes kazljučuje 5. teden. Kako hitro gre čas! Ste kaj utrujene? Jaz sem v službi proti knocu delovnega dne kar naenkrat brez energije ostala... Bom šla zdaj malo počivat.

Nataša31, kaj že zdaj se lahko pikica odziva na božanje? Ravno danes sem božala trebuščka med vožnjo domov. user posted image  Pa dragi mu redno daje ljubčke! Kakšen občutek, ko veš, da je nekaj not, a je vse še tako majhno, da komaj verjameš!!

V petek na letalo, v soboto pa povedat mojim. Me je strah kako bodo reagirali. Nataša31, ti je uspelo povedat mami? Te nič ne žre ta 'skrivnost'? Jaz bi kar takoj povedala, ma hočem videt njihove obraze!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
5.10.2005 18:45:58   
Anonimen
Lep pozdrav vsem od lanske junijke!
Čisto slučajno sem prebrala vaš post in sem se kar raznežila ob spominih na lanski september/oktober, ko se mi je uresničila veliiika želja. Letos pa je že vse tako zelo drugače. Lepše...in veliko manj brezskrbno. In polno čustev, za katera nisem niti vedela, da sem jih sposobna komu dati. Ja, biti mama je res čudovito.
Lepo nosečnost in zdravega otročka vam želim, vsem junijkam!!!

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
5.10.2005 20:36:10   
Nataša31
ojla Mulan!

Kot prvo upam, da boš lepo prestala pot, pa da bodo tvoji poskakali od veselja. mami še nisem povedala, me je še vedno malce strah. bom verjetno počakala na UZ slikco. Ja, v 6.tednu se začne pikica odzivat na zunanje dražljaje - božanje in baje sledi dotiku...
No lepo bodi, pa čimprej sporoči kako so tvoji reagirali, da bom imela vzpodbudo...
pozdravček!

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
5.10.2005 20:59:22   
dva sončka
Pozdravljene!
Ja, jaz imam dva sončka - enega še ne 10-mesečnega in drugega 5-tedenskega. Razlika bo 18 mesecev!!! Priznam, zadnje dneve se precej bojujem s svojo psiho. Nenačrtovane nosečnosti sem se sicer razveselila, a kljub temu so še tako sveži spomini na prvo nosečnost in tiste prve mesece, da me kar malo zmrazi. Komaj sem se fizično spravila k sebi, se ulaufala v šport, pa se mu moram že odpovedovati...user posted image   A saj vem - to fazo bom dala pri sebi skozi, potem pa ne pomislim več na to. Sicer mi pa ni nič slabo, le energije mi primanjkuje, kar zna bit v dolgih deževnih dneh sam s tamalim kar velik problem... Pa še en problem imam - zaenkrat si še ne znam predstavljati, kako bom lahko tako zaljubljena še v enega otročka, kot sem v tega našega???!!! A pravijo, da se ljubezen ne sešteva, temveč množi. Bo že držalo, kaj ne?!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
6.10.2005 6:40:12   
Anonimen
Da se vam javim. user posted image
Jaz sem tudi junijka ampak se nisem imela potrjene nosecnosti v ambulanti user posted image in sem zato anonimna.
Nimam prav nobenih znakov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dva sončka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
6.10.2005 7:23:46   
Tina15
Joj,men že cel teden ful slabo.Sem včeri odpovedala vse službene poti do nadaljnjega.Mi je kar čez cel dan slabo,tko da nisem za nikamor. Trebušček že malo napet, sploh proti večeru, drugače še nič nosečniške garderobe. Izcedka kar nekaj, ampak pri men je to normalno. Komaj čakam na 19.10, ko bo prvi pregled in prvi UZ.
Pozdravček vsem.
Tina
6t


_____________________________


(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
6.10.2005 21:09:48   
anamia
Punce, kako so fanj tej trenutki, dejte uživat in čimveč "razvajajte" svoje trebuščke, tatije pa angažirajte za večerno mazanje s kremo "proti" strijam, tako da bo pikica tudi njega spoznavala...jaz imam petmesečno pupko (majska-letošnja) in res je po rojstvu čisto narobe svet, ampak se vse tako poplača...Trebušček pa se začne poznati okoli petega-šestega meseca, zato ne hitite z garderobo, ste pa noseče v takem času, da pridejo prav vsi tisti preveliki puloverji, ampak nikar se ne ppreveč skrivat v ohlapnem, ker je prav lepo videti trebušček, kjer raste popolno bitje...
Torej, Mulan user posted image , lepo potuj, pozdravi tvoje in piši kakšno kartolino, naj te opogumim, da bodo zelo veseli in seveda pazi nase, naj te ta mesec pošteno razvajajo...če boš kaj hodila po trgovinah, poglej koliko kaj stanejo cunjice za user posted image , če se splača kaj kupit...Uživaj!!!!!

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
6.10.2005 21:50:47   
Nataša31
Ojla Punce!

No, spet je bila danes na obisku SLABOST! Ne morem verjeti, kot prvo ni jutranja ampak celodnevna, zaenkrat še ne bruham (prosim svojo pikico, da mi to prihrani), jutri delam 12ur in še to s strankami. Upam, da ne bom kakšne pobruhalauser posted image
Mi pa malce pomaga prepečenc, kosilo sem jedla še normalno, potem pa samo še prepečenc pa grozdje. Jutri za jest-prepečenc. In držite pesti zame, da koga ne pobruham....
V soboto bo najina pikica stara 6 tednovuser posted image

(odgovor članu anamia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
7.10.2005 22:51:46   
biba77
Pozdravljene!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tista "anonimna" zgoraj. Danes so mi s krvnim testom potrdili nosecnost.
Prvi UZ imam 19.10., PDP pa 15.6.2006

Nimam popolnoma nobenih znakov.user posted image user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
8.10.2005 18:45:37   
Klarissa
hey,
vse imate prej pregled kot jaz.
meni je včeraj naredila UZ in je izračunal točno 5 tednov. prvi pregled pa imam šele 18.11.user posted image
takrat bo točno 11 tednov?
zdaj sem pa žalostna, ker imate vse preglede prej:( Mogoče pa ne bom mogla čakat in bom šla samoplačniško.
a mislite, da bi bil kak problem it v 9.tednu na letalo in na potovanje po Španiji?
komu ste že povedale? pri naju veva samo mi2 in Ringarajauser posted image  ne vem kak dolgo boš še lahko zdržala...
lepo cartanje na sobotni večer.
jutri pa trgatev. malo me je strah kako se bom držala. ve bi šle v 5. tednu?

hvala za nasvete in mnenja.
papauser posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
8.10.2005 19:02:17   
Nataša31
Ojla JUNIJKE!

No, danes smo dopolnili 6 tednovuser posted image . Včerja in danes nič slabo, imam povečan izcedek, drugače pa sem super! malce težko mi je brati o ss, ker se največkrat zgodi prav do 9.tedna, se pravi še trije tedni skrbi in čakanja. Klarissa, moje mnenje. Šla bi na pregled do 10.tedna - če nimaš druge možnosti samoplačniško, potem pa seveda na tega v katerem si naročena. Načeloma ni nič narobe z pregledom v 11.tednu, mene so naročili šele v 13tuser posted image , pa sem se odločila da grem v 7tednu in še malo na samoplačniški pregled, da vidim če je vse ok. kar se tiče trgatve in potovanja, mislim da ni nič narobe, samo ne pretiravaj! Sedaj moraš vseeno paziti ne samo na sebe, ampak tudi na pikicouser posted image .
Še eno vprašanje glede znakov. Saj pravim, prsi me ne bolijo (morda malce bradavice, pa ponoči), lulam ne več toliko, slabost je občasna (kar je prazprav ok), zgaga me ne peče, zaprta nisem, utrujenost - no ja, kaj pa vem.
kaj pravite? Bi me moralo skrbeti, ali je tudi to normalno?
No lepo se mejte, se slišimo in beremo!
Taška
6t

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
8.10.2005 20:39:30   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

hey,
vse imate prej pregled kot jaz.
meni je včeraj naredila UZ in je izračunal točno 5 tednov. prvi pregled pa imam šele 18.11.
takrat bo točno 11 tednov?
zdaj sem pa žalostna, ker imate vse preglede prej:( Mogoče pa ne bom mogla čakat in bom šla samoplačniško.
a mislite, da bi bil kak problem it v 9.tednu na letalo in na potovanje po Španiji?
komu ste že povedale? pri naju veva samo mi2 in Ringaraja  ne vem kak dolgo boš še lahko zdržala...
lepo cartanje na sobotni večer.
jutri pa trgatev. malo me je strah kako se bom držala. ve bi šle v 5. tednu?

hvala za nasvete in mnenja.
papa


Klarissa, jaz se ne vem, kdaj bom imela prvi pravi pregled.
Prvi UZ, ki ga imam cez 11 dni je se v okviru neplodnostne ambulante in sele nato se grem k moji G narocit. Sicer pa sva midve kar skupaj....
Glede letala in potovanja... kaj pa vem? jaz bi tudi naj sla v tujino cez 2 tedna (za 3 tedne). Z avtom, sama voznik. Pa se odlocam... Tako dobro se pocutim.
Kaj me muci: non stop sem zejna. Spijem enormno dosti vode, ce je ne, me boli glava. In po marsikateri hrani, ki mi je prej bila nevtralna, me zdaj pece zgaga. user posted image Drugace pa nobene tegobe.

Natasa31, mislim, da te ne rabi skrbeti, ker nimas vecjih tezav. Prej bi rekla - SRECNICA in upam, da bom sla po tvojih stopinjah.user posted image

< Sporočilo je popravil biba77 -- 8.10.2005 20:40:14 >


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
8.10.2005 20:45:38   
Nataša31
Biba77!
Moram ti čestitat za user posted image ! Sem te spremljala na forumu Zanositev pa tudi sama sem bila nekaj časa na tem forumu. Sem vesela, da sva skupaj na forumu Nosečnost, pa še obedve sva JUNIJKEuser posted image !
Upam, da se beremo punce, pobožajte trebuščke!
taška

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JuNIJKE - nas premikam gor!
9.10.2005 4:50:07   
mulan
Ojla pupe!!
Sem srecno prispela k mojim, v Singapur. Na avijonih je bilo super, nic mi ni bilo slabo, sicer pa mi je itak le obcasno slabo. A o zaprtosti da niti ne govorim.. To pa me je malce matralo na poti. Ma dobro. in evo ti odgovor na eno vprasanje, biba77 (cestitke, mimogrede!!user posted image ), se da it na letalo, sploh pa do Spanije, ki je tako kratka pot. Jaz sem letela najprej uro in pol, nato pa se dobrih 12 ur in pol, pa je bilo vse ok. Sem pa v 6. tednu.

Natasa31, sem povedala starsem cim je oce prisel domov. Me je bilo strah, ma obenem sem bila tako neucakana!! Kako sta bila vesela!! Najprej me je oce objel, nato mama, pa oba skupaj... Ful lepo je bilo... Cez ene 10 minut je ata spet prisel k meni in me objel!!! user posted image  Mama pa zacela govorit, da je opazila, da imam velike prsi, ma da ni vedela kako rect, pa je samo rekla, da sem se zredila! Pol ji je pa bilo vse bolj jasno...
Klarissa!! Tebi tudi cestitke!! user posted image  Ce ti je kaj v tolazbo, imam jaz pregled sele 11.11..., ko bom imela ze 10 tednov mojo pikico. Komaj cakam! Sicer pa sem itak v tujini do 1. novembra.

Pa lepo se imejte naprej!!
mulanuser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)


Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!