|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 9:31:50   
tinkamiška
ja, upam, da je tudi nebom dočakala. Kr naj gre k eni, ki si jo grozno želi. Pa če že zamuja, pa naj sploh ne pride!

Poljubček vsem!

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 9:37:55   
anadejka
O tinkamiška ti pa zopet čakaš.Ja upam da te ne ta mesec ne bo spet potegnila kakor prejšnji mesec.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Sicer pa jo tut jest spet NE čakam v pon.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 9:45:42   
Neža81
Upam, da ti rata!

:rozica::rozica::rozica: zate

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 9:46:38   
enci
Tinkamiska ...
tudi jaz je nisem cakala ze prejsnjo soboto (ciklus na 25 dni s pomocjo Dabrostona - od aprila 04, vedno tocno kot urca!!!) pa je ni bilo. Bila sem ful vesela, pa naj povem, da se se kar ker tiste :hudicek: se vedno ni ze 31. dan!!
Samo sem pa ze tudi malo obupala, ker sem delala ze 3 teste, vceraj zadnjega ... pa so bili vsi negartivni!???!!!????
BT imam se vedno 37. Sem bila tudi pri gin pa je rekla, da naj se pocakam, da sem morda delala test prezgodaj?!?!
Joj, drzim pesti, da vsaj vama rata ugledati titsti :modri::roza:.

lp

enci:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 9:47:52   
Majči
Ja, tudi jaz upam, da tale zamuda nekaj pomeni in da čez kak dan zveš dobro novico. Meni ta mesec ponovno ni ratalo in sem danes mal žalostna..... a bo že!

Držim pesti zate!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 9:56:17   
tinkamiška
O, se vas je pa kar nekaj oglasilo! Držim pesti tudi za vse vas!
Testa si pa kr neupam it delat, da ne bi bila spet razočarana...bom raje kr čakala. Če pa je naslednji teden še kr nebo, bom pa verjetno šla CB polulat (ga mam v predalu, pa sem ga že gledala, pol sem pa hiter predal nazaj zaprla:ups:)!

Majči, mi je žal, da te je :hudicek: obiskala in upam, da bo hitro šla in bosta lahko z ljubčkom spet:sloncek::sloncek: in da vama tokrat rata!!!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jst pa še kr nečakam...
15.10.2004 10:01:49   
špelin@
Močno močno stiskam pesti, da tokrat zamuja z enim samim namenom: ker je ne bo na spregled celih 9 mesecev (oz. še več ;))!!!

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!