Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jst pa še kr nečakam... 15.10.2004 9:37:55
|
|
|
|
anadejka
|
O tinkamiška ti pa zopet čakaš.Ja upam da te ne ta mesec ne bo spet potegnila kakor prejšnji mesec.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Sicer pa jo tut jest spet NE čakam v pon.
|
|
|
|
Jst pa še kr nečakam... 15.10.2004 9:45:42
|
|
|
|
Neža81
|
Upam, da ti rata! :rozica::rozica::rozica: zate
|
|
|
|
Jst pa še kr nečakam... 15.10.2004 9:46:38
|
|
|
|
enci
|
Tinkamiska ... tudi jaz je nisem cakala ze prejsnjo soboto (ciklus na 25 dni s pomocjo Dabrostona - od aprila 04, vedno tocno kot urca!!!) pa je ni bilo. Bila sem ful vesela, pa naj povem, da se se kar ker tiste :hudicek: se vedno ni ze 31. dan!! Samo sem pa ze tudi malo obupala, ker sem delala ze 3 teste, vceraj zadnjega ... pa so bili vsi negartivni!???!!!???? BT imam se vedno 37. Sem bila tudi pri gin pa je rekla, da naj se pocakam, da sem morda delala test prezgodaj?!?! Joj, drzim pesti, da vsaj vama rata ugledati titsti :modri::roza:. lp enci:metulj:
|
|
|
|
Jst pa še kr nečakam... 15.10.2004 9:47:52
|
|
|
|
Majči
|
Ja, tudi jaz upam, da tale zamuda nekaj pomeni in da čez kak dan zveš dobro novico. Meni ta mesec ponovno ni ratalo in sem danes mal žalostna..... a bo že! Držim pesti zate!
|
|
|
|
Jst pa še kr nečakam... 15.10.2004 9:56:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
O, se vas je pa kar nekaj oglasilo! Držim pesti tudi za vse vas! Testa si pa kr neupam it delat, da ne bi bila spet razočarana...bom raje kr čakala. Če pa je naslednji teden še kr nebo, bom pa verjetno šla CB polulat (ga mam v predalu, pa sem ga že gledala, pol sem pa hiter predal nazaj zaprla:ups:)! Majči, mi je žal, da te je :hudicek: obiskala in upam, da bo hitro šla in bosta lahko z ljubčkom spet:sloncek::sloncek: in da vama tokrat rata!!! Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
starostjana kKoliko si bila stara, ko si prvič zanosila?do 20 (
13%)
20- 25 (
35%)
25-30 (
36%)
30- 35 (
11%)
35- 40 (
2%)
več kot 40 (
2%)
Število vseh glasov: 2720Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!