|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jst bom počla!
23.3.2005 18:12:57   
rozi81
Punce ali je to normalno da se v teh tednih kot sem jaz tako počutiš? (26t) Al je to čudno?
Že dva dni se mi zdi da sem kot žoga. Trebuh ni trd samo tako napihnjeno se počutim kot da me bo glih kar po stenah razmazalo!:)-

Pa kaj pomaga če sploh kaj pomaga proti napihnjenosti?

Aja pa še neki ali se keri dogaja to da če dolgo stoji na nogah da jo bolijo podplati? Mene konkretno pete.:zmeden::zmeden::zmeden:

Hvala vam za odgovore.

Lp S:nosecka: in :duda:26t3d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jst bom počla!
23.3.2005 19:46:21   
Anonimen
Jest bi rekla, da je to glede napihnjnosti čist normalno. A sicer pa ti prebava dela brez problemov?

Kar se pa tiče bolečin... mene bolijo podplati, kadar imm obute kakšne nekvalitetne čevlje. Je morda to vzrok? Tudi zdaj, kadar imam na nogah ta dobre superge, komot prehodim tudi 10 km, če pa imam tiste za 3 jurje, me pa pete bolijo že na prvem ovinku, čeprav so zelo mehke.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jst bom počla!
23.3.2005 20:05:56   
rozi81
Prebava dela kot nora. Sam kaj pa jst vem tko napihnjen se počutim.
Res pa je da mam mal vetrovov!:ups::ups::ups:

Ampak nimaš kaj radosti nosečnic!:)-:)-:)-

Lp S

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jst bom počla!
24.3.2005 11:56:17   
pika78
Ja, jaz imam tudi dneve, ko se počutim zelo napihnjeno - še zlasti pa ob večerih.
Pa tudi podplati so me že boleli - ampak je vsakič po enem dnevu minilo.
Žal ne vem, kako si pomagat - bomo izgleda morale kar malo potrpet!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?