|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:16:10   
m_m

... ja male ven. Že cel mesec poslušam, da se pripravlja, pa da sem že odprta, pa kar neki ven teče pa špika, ampak prave akcije kar ni od nikoder.

Pa me zanima kak je blo to pri vas. Kje vas je ulovilo? Kdaj? Kak je blo ko je odtekla voda in kdaj je šel čep ven, kako ste preživljale popadke, kaj se je dogajalo okrog vas do porodničnice, kaj je delal očka, kako je šel porod, komplikacije... pač kako vam je ta dan ostal v spominu.

Maja in (:duda:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:27:18   
kr1a
jast ti svetujem, da se čimmanj obremenjuješ s tem, in da čimbolj izkoristiš zadnje skupne trenutke s tvojim :love:. Ne poslušaj zlobnih bab, ki te strašijo, in vzemi vse to, kot nekaj najbolj običajnega.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:27:49   
CUKRČEK
Mene je presenetilo 3 tedne pred rokom ob 12:30 ponoči, ko sem se obrnila v postelji in mi je odtekla voda. Seveda nisem bila prepričana ali je to to. Potem sem nekaj časa preživela na stranišču in ob 3:00 me je mož odpeljal v porodnišnico....sledil pregled, britje, klistir....in viva porodna soba. Ob 8:35 pa je na svet prijokcala :duda: Očka je seveda bil zraven, prerezal je popkovnico in šel zraven, ko so šli malo umit v drugo sobo. Potem smo bili še 3 ure v porodni...potem pa midve v sobo,očka pa nazdravljat.
Moram priznat, da sem bila zadovoljna z osebjem, očkom in vsemi, ki so nama pomagali.....tako imam ta dan v zelo lepem spominu.:)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:28:35   
Blink1
Uuuu...dolge zgodbe...:)-:)-

jaz se čakala kot pes na kost. Šla rodit 13 dan po roku. :zmeden:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:31:53   
Dadi
No en dan preden se je rdila najina pupa, sva šla še avto kupit.Pol sva šla pa še ta nakup zapit. In takrat me je začelo špikati v spodnjem delu trebuha.Pa sem rekla da ni vrag da bomo šli mi kmalu rodit. No sva se srečno pripeljala domov. Ponoči me je začelo pa še bolj špikat, tako da sva bolj slabo spala.Zjutraj so se popadki pojavljali bolj pogosto da sem jih štopala, med tem je šel pa moj v štacuno. No in ko je prišel domov sem jaz rvno spod tuša prišla, ker sem rekla da greva v porodnišnico. In lepo pridem s pod tuša, se mi pa voda ulije...no pa smo šli. Moj je bil čist priseben in prisoten. Lepo sva se napokala v avto in odšla dogodivščinam naproti. Takrat sem čutila vse luknje v cesti...sploh v Kranju..

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:46:20   
m_m
Iiiii... lepa spomina. Sej js bi tut rajš vidla, da mi G ne bi reku, da bo prej. Pol pa še tanova G isto. Pa že začenjaš verjet, da je res, pa še velika je... No par dni še ma rezerve.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 14:56:12   
tesa
Joj ne upraš:zmeden: JAz sem rodila kar tri tedne po roku.Sem dala mimo oba roka, po UZ in po ciklusu, pa še vedno ni bilo nič pripravljeno:(
NA koncu sem bla že čisto na tleh, ker sem bila že skoraj vsak dan na amniji:(
Končno so se me usmilili, ker je bila že prenošenost in so mi vse umetno sprožili.
Ker pa ni bilo še nič pripravljeno pa je trajalo kar dolgo:zmeden:
Še dobro da je bil možek zraven, da mi ni bilo dolgčas.Sva se žogala:)- ja res; na tisti veliki žogi sem poskakovala, da se je končno mal nižje spustil.
No na kocu je blo vse dobro in končno smo dočakali našga fanta9nebesa

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 17:39:56   
TaRe*
Jaz pa sem rodila na rok.
zvečer se mi je zdelo,da so se začeli popadki.Bilo mi je smešno,ker sem prvo rodila samo z umetnimi,in sicer so mi jih sprožili osmi dan po roku,zato sploh nisem vedela kako prvi popadki sploh zgledajo.
Vseeno sem se odločila,da grem pogledat v porodnišnico,če sem že taprava,vmes pa sva z mojim celo pot študirala,kako nama bo nerodno,če bojo rekli,da sploh nimam popadkov...
Pa točno tko je blo.Nekaj je sicer pokazalo,dosti pa ne,ker pa je bila pozna ura,pa drugi dan sem imela rok,na nedeljo,so mi predlagali,da kar tam ostanem,pa mi boljo zjutraj sprožili porod.
Očka domov,jaz pa na oddelek.
Ampak mala se ni dala motiti.Čez eno uro sem bila nazaj v porodni,čez tri pa pol,pa sem že pestovala svojo pupo.

Vmes je bilo pa slaaaddddkkkooo.:muca:

Želim ti,vse naj,naj...:muca:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 18:08:51   
Pupica
Mene je prehitelo za 3 tedne. Pa se mi zdi da je blo ravno prav:)-:)-:)-Ni bilo stalnih biskov v bolnici na CTG-ju, ni bilo vprašanj"Ja a še nisi rodila?", pa tudi mala ni bila tko velika(3200g).
Skratka men se je zdel ravno prav.
Mi je pa voda počasi oddtekala cel dan(po kapljicah), zvečer pa naju je poplava presenetila doma.:)-
:rozica:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Js pa bi, pa še ni...
19.4.2005 20:12:17   
viv_
Mene je tudi prehitelo za 3 tedne - je bila pa Mirna velika 54cm in tehtala je 3415g.

Pri zadnjem pregledu (17.12.) sem bila odprta en centimeter, čez dva dni sem šla pa s svojimi popadki rodit.

Popadki so me pa presenetili na službeni novoletni zabavi, medtem, ko sem vsem veselo razlagala, da imam rok šele čez 3 tedne - po novem letu :)-

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?