|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joooj ta trma!!
30.7.2010 14:23:31   
smej
Vem, da je za triletnike značilno, da so zelo trmasti. Zdaj me pa zanima kako je s trmo pri 15 mesecih. Moj mali je star 15 mesecev in je postal nenormalno trmast. Zvečer noče zaspat(čeprav je tako utrujen, da vso energijo porabi zato, da ima odprte oči), ne pusti se previjat, noče jest, ko je čas, ne pusti se oblačit, ... skratka vse našteto spremlja jok, metanje na tla, zvijanje,... Je to običajno pri tej starosti ali je naš lump nekaj posebnega? Do sedaj je bil vodljiv oziroma ni bilo problema z nobeno aktivnostjo, zdaj pa bi vse delal po svoje. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Joooj ta trma!!
30.7.2010 14:40:08   
kakadoo
Ja še kaj hujšga bo user posted image  am... poskusi ga prej spraviti spat, prej nahraniti...
Naša je zvečer tako utrujena, da zaradi tega noče ne jest, ne preoblečt se, ne umit...
Če tega ne storimo pravočasno je enako kot pri vas.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2010 20:53:31   
Urska09
Hja, tudi jaz se isto sprašujem! Naša je stara 17 mesecev in vsakič, ko ni po njeno oz. ne dobi kar hoče je jok, kreganje (dobesedno: stoji pred menoj in se v svoji kitajščini krega name user posted image ), celo cepetanje. Kaj še bo? user posted image

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2010 7:49:22   
livia
Faza preverjanja kje so meje. Sedaj je čas, da si pridobite avtoriteto in pokažete čigava pravila veljajo. Veliko vztrajnosti in potrpljenja.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2010 8:18:34   
Biba Buba
IZVIRNO SPOROČILO: smej

Vem, da je za triletnike značilno, da so zelo trmasti. Zdaj me pa zanima kako je s trmo pri 15 mesecih. Moj mali je star 15 mesecev in je postal nenormalno trmast. Zvečer noče zaspat(čeprav je tako utrujen, da vso energijo porabi zato, da ima odprte oči), ne pusti se previjat, noče jest, ko je čas, ne pusti se oblačit, ... skratka vse našteto spremlja jok, metanje na tla, zvijanje,... Je to običajno pri tej starosti ali je naš lump nekaj posebnega? Do sedaj je bil vodljiv oziroma ni bilo problema z nobeno aktivnostjo, zdaj pa bi vse delal po svoje. 

Enako! Vcasih ne vem kaj narest. Histericno se dere, tolce z nogami, glavo nazaj mece...
Nas bo 15. star 16 mesecev. Plenicko mu menjam stoje, ker se zvija, ko ga polezem, joka... se in se...

user posted image

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2010 8:22:19   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Faza preverjanja kje so meje. Sedaj je čas, da si pridobite avtoriteto in pokažete čigava pravila veljajo. Veliko vztrajnosti in potrpljenja.

Se strinjam s temle postom!
Tudi naš je nekje pri 16-ih mesecih začel trmarit, da je bla groza, pa smo ukrotili trmo z odločnostjo in avtoriteto. Je pa treba bit vztrajen pri tem!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2010 8:25:19   
Biba Buba
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Ja, verjetno, da res... Ko hoce kaj uspicit, me gleda, ker ve da ne sme, a vseeno naredi... >Se ust ne odprem, pa se ze krega, dovolj je da sem ga opazila. Par dni je pri nas konstantno jok in dranje... user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2010 12:08:49   
maktub
ooo je je normalno ..mi smo tudi kmalu po 1letu začeli s tako trmo,da se je kadilouser posted image
metanje,butanje z glavo,previjanje po 10min 2 sta ga mogla drzat..no s tem da nas pri 27m,se vedno isto..no previjanje je zdaj brezproblema....ampak ko so ti napisale punce,ne se pustit,kr naj se meče,.naj se joče,par x mu ponudi za jest pol pa umakni do nasl.obroka..
jaz sm tko mehka.,me ima v mezincu in mi je tako žal...

(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2010 12:09:51   
*miska.mcc*
jst sem pa uzivala v fazi trmarjenja.

ker se je zavlekel pod mizo in čemel pod njo tudi po uro in poluser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2010 22:15:27   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jst sem pa uzivala v fazi trmarjenja.

ker se je zavlekel pod mizo in čemel pod njo tudi po uro in poluser posted image

o blagor.user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2010 15:51:57   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

ooo je je normalno ..mi smo tudi kmalu po 1letu začeli s tako trmo,da se je kadilouser posted image
metanje,butanje z glavo,previjanje po 10min 2 sta ga mogla drzat..no s tem da nas pri 27m,se vedno isto..no previjanje je zdaj brezproblema....ampak ko so ti napisale punce,ne se pustit,kr naj se meče,.naj se joče,par x mu ponudi za jest pol pa umakni do nasl.obroka..
jaz sm tko mehka.,me ima v mezincu in mi je tako žal...

Ma, jaz sem prej zmeri mislila kakšna avtoriteta bom, pa...user posted image user posted image  Tut če sem huda, odločno gledam in ne dovolim...sta me skontala, mala mulca user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?