|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jooj ta hrana
4.4.2005 12:24:19   
Čiračara
Zanima me, kakšne so kaj vaše prehranjevalne navade med nosečnostjo:)...
Jaz sem zadnja dva meseca bila sposobna pojest celega vola:)-:)-...Zjutraj kruh s čim namazan, potem kakšen jogurt, sadje, potem spet kakšen sendvič, pa razni prigrizki, potem ogrooomna porcija kosila, popoldan pa spet ojejoj razne hrane:((:((:((....zdej pa sem se odločila, da te sendviče črtam z jedilnika in omejitve bodo pri sladkarijah:(...A se ve tud kaj "štopate" pri hrani??

LP vsem:sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jooj ta hrana
4.4.2005 12:33:26   
Tiamo
Jaz jem kar mi paše, saj enkrat v življenju!!! :bravo::bravo::bravo:

Malo se štopam po 20 uri, ker mi je pol slabo.

Lp Tia74

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jooj ta hrana
4.4.2005 12:38:14   
Tricia
No jaz sem toliko žrla, da sem bila vsak mesec za 2 kili težja, v decembru pa sem si naložila celo 4 !
Jedla sem VSE, še najraje pašte , pizze in seveda sladkarije. Sedaj imam še dober mesec do roka, a se bolj nazaj držim že 1 mesec, ker se po vsakem preobilnem obroku počutim zelo slabo - mi pritiska na želodec in se mi zdi kot da imam vse organe speštane. Če ne bi bilo zaradi počutja, se sigurno ne bi šparala. Aja, mi je neka kolegica rekla :˝Jej sedaj vse dokler upaš, ker ko boš dojila,se boš mogla marsikateri hrani odpovedat zaradi krčev.˝ In jaz se tega držim, ker tudi ko bom nehala dojit, si želim priti na svojo staro postavo in vem kaj vse bom mogla pretrpeti za to.
Zato bi ti jaz rekla isto - uživej dokler upaš.
Pa pa

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jooj ta hrana
4.4.2005 12:53:34   
bambi
Joooooj, jaz sem pa komaj na začetku in ne morem se štopat, pa če še tako hočem. Res da mi je slabo, ampak ko se pojavi apetit, sem pa kot stekli volk, požrem vse kar vidim.....Lušta se mi pa samo meso, krompir, testenine (njami), sladkarije..... samo sadje ne, prav na bruhanje mi gre ko se spomnim na pomarančo, edino kar mi paše je seveda banana..... MOje kg pa že 3+, pa sem v 11. tednu. Če bo šlo tako naprej bom pravi bajs..... pa kaj, bomo potem z malo :duda: hodili več na sprehode.....

Bambi

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jooj ta hrana
4.4.2005 13:01:42   
vrendu
Hja, do danes sem se pazila... ravnokar pa sem bila v trgovini in kupila 3 majhne kornete - pred minuto je izginil zadnji. Zdaj se pa počutim zelo ušivo.:((:(:((:(

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jooj ta hrana
4.4.2005 13:05:30   
SU
Jaz se skozi celo nosečnost bolj malo šparam... Razen zdaj, zadnji mesec, sem jedla bolj po malem, ker že ni več toliko prostora za poln želodec.:)- Pa zvečer, po 20-ti uri tudi jaz ne jem več kaj "težkega", ker potem spati ne morem... Bomo že potem bolj pridni in bomo pazili na KG, kajne?!? LP, Saša

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jooj ta hrana
4.4.2005 13:08:34   
Dari

Jaz se poskušam malo merkat, ker se bojim, da bom sicer kot en :pujs: in zdi se mi da vseeno lažje nosiš dodatnih 12 kg kot pa npr. 20. Ne bi pa rada bla na koncu nosečnosti povsem nemobilna. Sem pa 25 tednov in +6kg.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.4.2005 13:16:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jooj ta hrana
4.4.2005 15:04:58   
Jessy
Jaz se prav nič ne pazim pri hrani, čeprav sem se odločila, da bom malce zmanjšala svoje obroke. To mi zaenkrat še ne uspeva. :zmeden2:

Spomnim se, da sem ravno nekje med 15. in 20. tednom imela povečan apetit in se mi je zdelo, da sem uro po kosilu že spet lačna in sem jedla.:(

Do 22. tedna mi je uspelo pridelati + 6 kg, kar se mi niti ne zdi veliko, glede na to, da res veliko jem. V zadnjem tednu pa sem dobila 0,3 kg, ampak do polnega tedna mi manjka še en dan, kar pomeni, da z lahkoto dobim še razliko do 0,5 kg. Ampak zdaj ni več take panike, ker naj bi pridobivale po 0,5 kg na teden, pa tudi prazniki so šli mimo in bo morda bolje. :)-:)-:)-
Je pa res, da mi zadnji teden izredno paše sadje, tako da kar posegam po sadju. Pa da ne govorim o piti in krem šnitah, pa sladoledu... Sladoleda pa ogromno pojem. AJEEEEJ!!!!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jooj ta hrana
4.4.2005 15:25:05   
eva1
Drage :nosecka: sam ne se sekirat glede hrane-ve samo jejte, ce vam pase! Pol ko rodite boste itak mogle pazt kaj jeste, zaradi dojenja!
Naj vas potolazim, v nosecnosti sem se zredila za 22 kg(sam sladkarije sem jedla), danes dobre 3 tedne od poroda pa mi je ostalo 6 kg! Tako da ni panike!!! Res pa je , da mi sedaj ne pase vec jesti, oz. nimam vec takega apetita kot sem ga imela v nosecnosti! Hormoncki naredijo svoje!!!

Pa uzivajte v nosecnosti, ker res prehitro mine!!!

Lp, Eva in Luka

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jooj ta hrana
4.4.2005 15:30:33   
pravljica
eva, zdej mi pa ti neki povej...jaz sem se zredila v zadnjem mesecu 3 kg, skupaj 8 (6mes)...strah me je pa samo to, da se kg ne bodo prijeli samo mene ampak še mojega bejbeka :zmeden:, jaz bom že nekako...pa tudi samo sladkarije jem :(
kako je bilo to pri tebi, glede na tvojih 22? so se poznali samo pri tebi, ali je bil tudi lukec "pretežki" ob porodu?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jooj ta hrana
4.4.2005 19:15:17   
eva1
Ja no luka je bil ob porodu tezek-3500g pa velik 53! Rodila sem v 38tednu, ce bi rodila ob roku bi bil blizu 4 kg! Je pa res da si :duda:vzamejo kokr rabjo-moja sestra se je zredila samo 9 kg, pa je bil mala velika 57cm, pa tezek 4450g! Tako da pomoje to ne igra velike vloge.

lp, eva in luka

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jooj ta hrana
5.4.2005 15:31:45   
Andy13
Ne opažam nobene posebne želje po hrani. Sicer sem na začetku, sladkarije so mi vedno zelooo pasale in so moja šibka očka, zdaj pa se poskušam malo brzdati, da ne bi začela pridobivati kilogramčke. :ups:

Pozdravček vsem! :rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?