|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
5.1.2007 21:28:29   
skokica01
Zadnje dva večera se naša mala v spanju začne neutolažljivo jokati, pa ne vem zakaj. Ali se to dogaja tudi vam? Zakaj se začne tako jokati mi sploh ni jasno. Izgleda kot bi imela kakšne grde sanje, saj preden začne jokati, kar nekaj jamra in jokca. user posted image  user posted image  To se sicer ne dogaja vedno, ampak zdaj se je pa že drugič zapovrstjo tako zbudila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
5.1.2007 21:41:35   
natalia
pri nas isto - in to vsako noč, pa še zdaj nisem pogruntala zakaj...ko ponoči zaspi, spi mirno, potem pa naenkrat na vsem lepem se obrača in joka v spanju, nikoli ni budna, in ko ji dam dudo zaspi nazaj za uro, 5 minut, 10 minut... vsekakor pa joče v spanju vsako noč, včasih 2 x, včasih 20x... pa še ne vem zakaj.

če ma katera podobne izkušnje ali kakšne rešitve, bom tudi jaz hvaležna...


_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 22:39:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
5.1.2007 23:42:29   
Allia
Tudi naša se je dva dni zbujala z jokom ali pa malo pojokcala med spanjem. Upam, da je za to kriva luna.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
6.1.2007 8:54:28   
Naty*Taja
Koliko so pa stari tile vaši malčki? Tudi naš 20 mesečnik se je in se še zbuja in joka! Sem pa prišla do sklepa, da so včasih krive sanje - po moje, če se pač kako noč zbudi in joka. Ko se je pri 5m in naprej zbujal recimo kak teden vsako noč, so bili ponavadi krivi zobki - verjetno ga zaboli in se pač joka, smo to rešli s protibolečinsko svečko in je bil mir - torej sem sklepala prav. Definitivno pa je nekaj tudi na luni - pri vseh štirih lunah na mesec imamo mi žurke ponoči! Zdej že tamalo 5 mesečnico nosi ob polni luni user posted image . Kr zbudi se in gleda kot sovica kake dve ure, potem jo pa spet zmanjka, pokonci smo pa zjutraj ob luncah ponavadi že kje ob 5-6!
Tako da jaz sem se odločla, da se ne bom več sekirala in se spraševala, kaj je - sam na koledar pogledam in vem koliko je ura! user posted image
Aja - pa če zbolijo kak dan prej tudi je kak jokec in stokec ponoči.
Upam., da sem vsaj malo kateri pomagala, če ne drugače pa z informacijo, da niste same in edine v tem zosu user posted image . Srečno! in vekiko mirnega user posted image .

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
6.1.2007 9:31:52   
Anonimen
Naš je star tri mesece in evo isto... Zadnje dni se zbuja, še celo zakriči in je ves prestrašen... Hvalabogu da vem, da nisem edina....

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
6.1.2007 11:24:48   
Lara28
Tudi mi poznamo ta jok in vedno bolj me muči kaj je to. Naš user posted image je star zdaj 7,5 mesecev, ta jok pa se nam vleče praktično od začetka. Hvalabogu to ponoči ni velikokrat, vasih enkrat na teden, drugič spet par noči zaredoma. Večinoma v uri dveh po tistem ko zaspi in proti jutru. Se pa skoraj redno dogaja, da začne jokat neutolažljivo čez dan med spanjem. POtem ga je včasih treba kar zbudit in ko pogleda je takoj vse ok. Ampak v spanju ga je pa nemogoče pomirit.
Nimam pojma kaj je to, po mojem tudi grde sanje?!?!
Drugače v budnem stanju zelo zelo malo joka, ko je res kaj narobe, če se udari, je lačen ali zapan.
No upam,d a se najde kdo ki bo znal kaj več povedati o tem, sem že skoraj sama to temo odprla.
LP     

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
6.1.2007 19:41:31   
KatjaD
Punce - mi smo bili na istem, še zdaj pri 11-ih mesecih se občasno zbudi v joku. Pediatrinja mi je rekla, da nekateri otroci blazno živo v spanju podoživljajo kar se jim je zgodilo čez dan, včasih se tega tudi ustrašijo in zato jok. Sem tudi sama ugotovila, da blazno slabo spimo, če se mu čez dan kaj grozno veliko dogaja (npr. veliko obiskov,...).

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
6.1.2007 20:45:00   
Ženkica
Joj, tudi mi na žalost poznamo ta jok; dogaja pa se prav vsako noč oz. jutro; tam nekje med 5 in 6 uro zjutraj se začne; joka pa revica tako neutolažljivo da se mi srce trga. In to vsak dan že nekaj tednov. Stari pa smo dobra dva meseca.

Skratka, morda kakšna rešitev?

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Jokanje v spanju - kaj je zdaj to?
6.1.2007 21:01:31   
Luskan
Tudi jaz, tako kot Naty Taja, opažam, da luna neverjetno vpliva na našega user posted image  - star je skoraj 5 mesecev. Sicer spi celo noč, v času lun pa spi veliko bolj nemirno in se včasih tudi zbudi - po navadi joka.

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




izbor imena
Tanchi

Najlepše ime za fantka?

Dejan (9%)

Domen (17%)

David (30%)

Leon (23%)

Jernej (20%)


Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!