|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jokanje,zeleni kakec
31.7.2010 9:47:35   
Twins82
Živijo;

Imam otroka,starega 4 mesece se ne doji namrec je aptamil 1, in ima tezave pri kakanju ko hoce kakati se zelo napenja in joka. Ko pa pride koncni rezultat vn je kakec zelene barve ter gost.
Sedaj smo se odlocili uporabljati novalac 1 in cakamo na rezultate ce bo kaj bolje.
Na samemu zacetku je bilo vse uredu to se dogaja sedaj tri tedne.

Ce mogoce kdo kaj ve ali ima podobne tezave prosim naj mi pise ali svetuje:

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jokanje,zeleni kakec
31.7.2010 11:02:06   
smokyhawk
ste mu mogoče že začeli uvajati gosto hrano??
ker jaz sem tudi imela aptamil nato pa sem zamenjala za bebivito,sej nisem imela nobenih težav z aptamilu,vendar je bebivita veliko ceneje...in je tudi zeleno sračkal,vsaj na začetku no,tak kak mesec.sedaj ko sem mu pa začela malo gosto hrano devat pa je tudi spremenilo spet na zeleno.vendar nima nobenih težav z napenjanjem pa to...tko da,kar se tiče barve je popolnoma normalno,sej nimajo vsi dojenčki isti kakec..zdej pa če se napenja,mu pa mogoče ne paše več...poskusi sedaj z novolacu,mogoče bo pa boljše....

(odgovor članu Twins82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2010 21:45:43   
naja78
zelen drekec kaže na: izločanje žolčnih barvil v blato-normalno,.....nezrelost prebavil,blato se hitro izloči,....oz mlekose hitro prebavi

če je "zalivanček" mu dodajaj kako tekočino,npr.čaj komarček,vodo.....ti otroci so malo bolj žejni kot dojeni,ki skoz cuzajouser posted image
in pa ja,...probaj zamenjat mleko,...za aptamil je baje znano da zapira,...nevem mogoče je pa tvojga zdaj začelo,ker se prebava ureja,konc koncev malo upočasni(beri: ne zleti vse takoj ven)

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2010 18:29:26   
scarlett_
naša ima popolno zaprtje, pa kaka čisto zelen kakec .. pediatrinja nam je rekla, da je barva ok pri tako majhnih ..

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?