|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joka v vrtcu
4.8.2008 9:50:14   
Balerina
Sej rabim sam mal tolažbe ker bi se tud jaz kar najraje zjokala. Naša mala, sedaj je že skoraj eno leto v vrtcu, ni imela nikoli težav z vrtcem. Še pri uvajanju je ona zelo rada šla tja in se je igrala, sploh ji ni blo jasn zakaj drugi jokajo.

Sedaj imamo pa obdobje mama in je kriza ko jo pustim v vrtcu. Danes je šla v vrtec po 3 tednih morja in mi je bilo nekako razumljivo da bo težko amak ne ona je že včerej govorila da gre v vrtec in se veselila zjutraj ko se zbudi in sem jo vprašala če gre v vrtec je z nasmehom pritrdila. Ko sem pripeljala pred vrtec vse OK sama notri in obut copate potem pa štom ona ne gre v igralnico, ne gre k vzgojitelice pač ona ne gre stran od mene se me je oklepala ko ne vem kaj.

Na koncu sem jo morala jokajočo pustit tam user posted image user posted image . Mi je hudo in komaj čakam da bo ura 2 da grem po njo.

Smo imeli pa isti scenari že tudi dan pred odhodom na morje in tekrat sem jo tud jaz peljala.  Dane prej pa je bilo še tako da ni hotela domov in tudi tisti dan pred dopustom ni hotela domov čeprav je zjutraj joka.
Se mi zdi da se čisto preveč sekiram in mislim da ona že zdavnaj uživa. Je tudi nisem več slišala jokat ko sem šla v avto n je njihova igralnica zraven, vrata so bila odprta saj so bili otroci zunaj, njo pa so mal še notr zadržale.

No ja jutri jo bo peljal mož gre lažje še mene že doma pusti in ona nakam gre kot pa če jo jaz kje pustim.  Upam da bo res tako.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Joka v vrtcu
4.8.2008 10:22:02   
tuna
Naj ti ne bo preveč hudo. Naj te potolažim, da se otrok ponavadi joka samo par minut, potem je pa kot prenovljen in uživa :) Tudi mi imamo občasne probleme z odhodom v vrtec, čeprav se zdaj že dogaja, da moram počakati, da se neha igrat in greva potem lahko domov :) Zjutraj je pa jok za vrtec... - pa sem parkrat počakala, da sem slišala kdaj neha jokat, pa prej kot v 5 minutah... Zdajle se sigurno luštno igra in ne misli na dom :)
Se pa pri nas tudi že dogaja, da komaj čaka, da gre. Ponavadi neseva s sabo kakšnega mufka, ki bi rad videl, kaj se v vrtcu dogaja in to zelo pali :)
Fajn bod pa v miru kavo spijuser posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2008 12:40:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2008 12:53:34   
frutka_
Po daljših dopustih ima kar veliko otrok težave. Če te skrbi pokliči v vrtec in vprašaj kako je s punčko. Najbrž pa so se solzice hitro posušile...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2008 13:26:34   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

čist normalno. jaz sem opazila, da mora biti slovo ha hitro. takoj ko ga obujem, mu cmoknem lubčka potem pa ga nateram da steče v igralnico, jaz pa grem ven.

se strinjam s tem načinom ja. Ko jo peljeva k babici in dedku, ker bo tam v varstvu se tudi na hitro poslovimo, babica pa potem poskrbi, da se takoj začneta igrati in jo zamoti, da sploh ne pomisli, da bi bilo lahko kaj narobe. Ampak bomo pa videli kak bo septembra, ko gre v jasli user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2008 8:37:35   
Balerina
Solzice so se hitro posušile in ko sem prišla po njo je bila ful dobre volje. Vzgojitelica je rekla da je bila cel dan dobre volje in brez problemov le da zajterka nakako iz protesta ni hotela jest, sva prišli ravno za zajterk.
Danes zjutraj je bla ful dobre voje se poslovila od mene in mlajšega bretca. Ko je oči peljal je bilo vse super dokler ni bil čas za v igralnico, takrat pa spet jok in oklepanje.

Zdej se sigurno že veselo igra. Sem pa upala da če jo bo oči peljal da bo bolše pa očitno ni. Morda bo jutri bolje ko ji bomo povedali da bodo njen rojstni dan praznovali.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2008 13:30:07   
frutka_
user posted image Bravo punca!user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2008 10:01:20   
Anonimen
Pri nas je tako vsak dan. V vrtec hodi od 26.5., star je sedaj 17 mesecev in se samo enkrat  ni jokal, ko sem ga oddala.

Tudi jaz  včasih postojim malo v garderobi, da slišim, kdaj se bo pomiril, pa skoraj nikoli ne dočakam… V vrtcu ful slabo je, spije po 2 flaški čaja, ostalo pa jok na vsake kvatre. Pa se mi zdi, da je po dopustu še huje… Bolan je itak vsak četrtek, petek… Se mi zdi, da bolj iz živcev, kot pa da bi se dejansko prehladil v takem vremenu.

Mi že tudi zmanjkuje moči in poguma, čeprav se poslovima brzinsko. Ponavadi ga že doma obujem v copatke, da mi ga ni treba tam preobuvat, ker je kriza, če sem 2 minutke na vidiku. Saj vem, da bo, sam je pa hudo…

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2008 20:00:44   
Aja1
Pri nas je zdaj po dopustu isto. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2008 14:35:58   
skokica01
Naša tudi joka. Grozno mi je! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2008 18:42:22   
Anonimen
Iz mojih izkušenj vam povem (sem vzgojiteljica, mama ima doma privat varstvo) da otroci ne jokajo dolgo. Ok, so tudi izjeme, drugače pa res nehajo že takoj ko staršev več ne vidijo, ali pa največ po 5. minutah.

Ne sekirajte se preveč, vaši otročki se imajo lepouser posted image

(odgovor članu skokica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2008 19:55:55   
bobek05
Mi imamo tudi krizo. Je bil sedaj 1 mesec doma, pa še vmes na morju, drugačen ritem spanja, ogromno razvajanja s strani babic in dedkov, ... in seveda zdaj smo tu kjer smo.. Pa je že 2 polni leti v vrtcu. Zdaj spet hodi 2 tedna in kakšen dan je še vedno kriza, ko ugotovi, da mene ni (grem prej v službo, njega pa vedno vozi ati), potem pa zmisli, da ne bo šel v vrtec itd... Te cirkuse imamo samo doma, nikoli v vrtcu oz. ob prihodu v vrtec. Itak vse pozabi in se takoj zamoti. Vseeno mi ravno ni, ampak vem, da bo minilo. Se mora pač spet navaditi na ritem, ki ga je imel pred "dopustom" - saj se tudi mi moramo, ko se vrnemo v službo user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2008 8:57:27   
Balerina

pri nas je že malo bolje trkam. Včeraj brez joka no ja v avtu je rekla da ne gre pa sem jo mal s tem kdo bo v vrtcu in pol sej jo spraševala kaj radi skupaj počneta, in nato še sreča ravno njen oči je bil pred vrati ker je svojo hčirkico pripeljal in sem rekla ja vidiš je že notri te čaka.
Popoldan smo šli na sprehod in sem avto kar pred vrtcom pustila pa se je skor jokala ker je slišala otroke na terasi, je rekla Gaja tud v vrtec user posted image

Danes je šlo tud brez joka

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?