Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jok pri kakanju (Novalac 1) 17.9.2007 17:14:06
|
|
|
|
banki
|
Zanima me, ce je katera od vas imela sledeci problem in ce kako ste ga resile. Nas Tim je ze mesec in pol na Novalac 1. Pred tem sem dojila in ni bil nikoli problem z odvajanjem blata, odkar smo na steklenicki, kakamo enkrat na dan (vcasih tudi enkrat na dva dni), blato ni trdo (no ene dvakrat odkar prije adaptirano mleko je bilo), in takrat smo pokakani za en dan-polna plenicka. No zadnje dva tedna je parkrat pri kakanju tudi jokal, je videti kot da ga boli, kot da ga zvija. Ko je kakec zunaj, je spet nasmejan in tak kot prej. Bojim se, da ga bo zaprlo, ker bo kakanje povezal z bolecino in bo nehal kakat. A mislite, da bi morala iti na formulo proti zapiranju? V kaksen polozaj naj ga postavim, da ga bo cim manj bolelo? Naj se povem, da krckov pri nas ne poznamo, ne prej pri dojenju ne sedaj na steklenicki. Najlepsa hvala ze v naprej.
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.9.2007 18:40:08 >
|
|
|
|
RE: jok pri kakanju (Novalac 1) 17.9.2007 17:43:50
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Naš tudi občasno joka, ampak takrat je vedno bolj trd kakec. Pomaga pa, če ga imaš v pokončnem položaju, s pokrčenimi nogicami... kot bi čepel.
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.9.2007 18:40:30 >
|
|
|
|
RE: jok pri kakanju (Novalac 1) 17.9.2007 21:20:58
|
|
|
|
blue sky
|
Našega ni nikoli matralo po Novalacu in je vsak dan kakal.
|
|
|
|
RE: jok pri kakanju (Novalac 1) 18.9.2007 8:20:04
|
|
|
|
bodoča
|
Moj je tudi na Novalacu 1 in sva ravno par dni nazaj imela probleme z zaprtjem in groznim jokom. No meni je pediatrinja rekla, da to ni od Novalaca, da je bolj verjetno, da je dobil premalo dodatne tekočine. Zdaj mu med obroki dajem po flaši malo čaja za pit, približno 10 ml naeenkrat in je super. Aja kuham mu pa domači čaj, na 100 ml vode dam malo žličko cele kumine in malo žličko janeža, mali kaka ko veliki .
|
|
RE: jok pri kakanju (Novalac 1) 18.9.2007 18:16:13
|
|
|
|
Azzurra
|
ma sej obstaja tudi novalac proti zaprtju. poskusite s tistim. mi smo imeli tudi novalac, kakal je enkrat do dvakrat na dan in brez večjih težav.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?