|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 11:06:18   
Pikapolonica
Jaz res ne razumem tega...

Je previta, je sita, vsi zanki utrujenosti so očitni (mencanje oči, vlečenje za ušesa in lase, rdeče obrvi), pa vendar... Ne uspe in ne uspe nam podnevi mirno zaspati... Histeričen jok... in nič ne pomaga. Ne petje, ne božanje, ne stiskanje... Joka in joka, dokler od jokanja ne omaga. Vsa potna po glavici.

Zakaj? In a bo kdaj konec tega. Zdaj je stara že 6 mesecev.

Še dobro, da vsaj tu in tam kolikor toliko mirno prespimo noč od pol devetih pa do 4h zjutraj. Ampak res tu in tam....

LP, :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 12:14:32   
Errai
Tudi mene to zanima. Ker naš je čisto isti - zaspan, da komaj še gleda, tečen, nič mu ne paše, ampak ko ga odnesem v spalnico, je takoj jok. Kot da se mu zdi, da bo nevemkaj zamudil, če bo spal. Zaspi potem samo na joški, nič drugega ne pomaga. Včasih smo se uspavali tako, da je ležal na trebuščku, jaz pa sem ga trepljala po ritki, božala in mu pela pesmice, potem pa se je naučil obrniti s trebuha na hrbet in tudi tega je bilo konec.

Koliko časa pa tvoja joka, dokler ne zaspi? Jaz sem poskusila, da ga ne bi priklopila in sem ga poskusila drugače uspavati, pa se je drl 15 minut, čisto rdeč in poten je bil, potem sem pa jaz obupala. Čeprav vem, da ni lačen.

Zvečer je malo bolje, ampak zaspi tudi samo priklopljen. Spi pa včasih 6 ur skupaj (celo 7,5 ur je enkrat spal, ko so mu zobki rastli :zmeden2: ), včasih pa imamo budnico vsaki 2 uri.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 12:41:34   
kimi
Tudi pri nas je tako samo smo ugotovili da se moramo vležti zraven njega dati njegovo roko na naša ušesa ki jih on vleče in ob tem zaspi na začetku pa malo joka

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 12:52:35   
N&N&D
Tudi pri nas se to včasih zgodi, mislim da takrat ko se dogaja kaj zanimivega in noče zaspati:)-. Potem pa ves zaspan in siten joka, ko ga na različne načine poskušam uspavati. Največkrat zaspi potem tako, da ga ne poskušamo uspavati in se sam malce umiri. Poskusite s čim takim, kar jo umiri a ni povezano s spanjem, mogoče bo pomagalo ;).
lp

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 13:10:45   
Anonimen
Pri nas je isto sr...., pa je star 3,5 meseca. Za znoret! Pravo kričanje, ko postane preveč utrujen in potem drenje, ko samo stopim z njim v spalnico. Groza! Zvečer je fajn, če je ful utrujen, da že spi poleg flaške, potem samo kupčka podreva, pa ga dam v posteljico in spi dalje. Drugače pa smo ga uspavali tudi s čajem že. A potem pa moraš še kupčka podreti, pa je spet buden. Včasih pa uspavanko in že spi brez težav.
Da pa še to ni vse: zdaj mi dve noči spi od 20-4, potem pa noče več spati. Smeji se v posteljici, kot da bi bil dan. Potem pa joče, pa duda ven, pa jaz nazaj not, itd. v nedogled. Včeraj sem ga na koncu dala v voziček in ga vozila po dnevni sobi, da je zaspal, danes pa sem ga enostavno pustila jokati. Pokrila sem se preko glave in ga pustila. Jokal je nekje dobrih 5 minut, potem pa takoj utihnil in spal kot top. Ne vem, kaj me še čaka, a me je že sedaj prava groza.

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 14:55:21   
Natas@
Tudi pri nas imamo take probleme z dnevnim spanjem.Noče in nočeo b tem pa se dere kot bi ga iz kože dajali. Je sit, ni žejen, previt in takooo zaspan ampak spat pa ne. Jest ga pustim v postelji do 10 ali 15 minut, s tem da semtam ali zelo blizu in če ne zaspi vstane, pa čez nekaj časa spet poskusim. Takrat pa ne pomaga nič, ne božanje, ne ležanje zraven njega.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 15:01:27   
Žirafca Helena1
Mogoče jo pa daš prepozno spat, ko je že tolk utrujena, da sploh ne more zaspat. Jaz sem pri Tevževih dveh mesecih ugotovila, da ko začne malo kazati slabo voljo, hop v posteljico in je lepo mirno zaspal, prej so bili pa problemi. Tako da meni otrok sam pokaže, kdaj je čas za spanje, jaz samo njegove želje izpolnjujem.

Pa mirne dneve, Helena,:miska:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 21:15:06   
BONI*
Jaz sem prišla so zaključka, da imamo večinoma kar vsi te iste probleme8) Tudi Luka čez dan ne zna zaspati brez vsaj malo joka, pa tudi njemu ˝na čelu piše˝,da je utrujen in zaspan. Včasih je pomagalo, če sem ga malo po nosku božala, pa je zaspal, dsedaj pa moramo jet kar ven iz sobe, ker sem dobila občutek, da če zdraven stojim, ga še bolj nerviram. Običajno je par minut joka, potem pa zaspi (če mi slučajno že prej kar na joški ne zaspi). Zvečer pa zadnje čase zaspi samo da ga v posteljico položim:bravo:

Lp, Boni

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jok pred počitkom...
13.5.2005 21:56:07   
Bejba
Mi smo pri našem hitro ugotovili, da moramo zadeti pravi "timeing". Se pravi, ko kaže znake utrujenosti, takoj v posteljico in ne zavlačevati, da bo še bolj utrujen ibo tako hitreje zaspal. To je zmotno mišljenje. Ko je preveč utrujen, ne bo nikakor zaspal. Torej, če zamudimo smo pečeni ;) in se jokamo in stokamo in obračamo in mencamo očke, pa duda ven, pa duda not, pa čaj, pa.........in zaspli šele ko je res toliko utrujen od vsega tega. Če pa ga dam v posteljico takoj, ko mi začne kazati znake utrujenosti, pa ponavadi kar mirno zaspi. Ne takoj, da ne bo pomote, ampak v cca. 15 minutah, sam v svoji sobi v posteljici z medvedkom, dudo in pesmico iz vrtiljaka ;).
Zvečer pa ni takih problemov. Zgleda da mu je kristalno jasno, da po kopanju in večerji, sledi samo še spanje brez debate :bravo:.

LP

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jok pred počitkom...
15.5.2005 17:28:41   
Pupica
Kaj če bi jo dala v posteljico predno postane zaspana?

Aja pa še to je pomembno, da je čez dan tudi nekaj časa v svoji posteljici, da ji ni nelagodno biti v njej(da pozna prostor).

LP in :love:Tii!!!

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Vrtec Radlje ob Dravi


Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (48%)

Sem zadovoljna. (28%)

Je kar v redu, vend (24%)


Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!