Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jok ob zelenjavni kašici 13.6.2005 14:50:36
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je star dobrih sedem mesecev in kar rad je zelenjavo. Jaz ponavadi kombiniram s krompirjem. Korenček in krompir, cvetača in krompir... Prvič sem samo skuhala in ni bil preveč navdušen. Zdaj pa se lotim drugače. Najprej na olivnem olju popražim čebulo (obojega malo, ne toliko kot bi zase, da se razume), nato dodam korenček (ali kaj drugega)za kakšno minutko, potem pa krompir in vodo (toliko, da pokrije in nič več). Vse skupaj skuham in spasiram. Zdaj, ko je že več zelenjave, včasih tudi kombiniram različne (korenček in špinača). Kupila sem si knjigo Zdrava kuhinja za dojenčke in malčke (Lizzie Vann) in tam pobiram recepte, mali junak pa kar papa.
|
|
|
|
Jok ob zelenjavni kašici 13.6.2005 14:55:20
|
|
|
|
Marjetka K.
|
Po krompirčku je dobil rdeče madeže po telesu, zato mu raje dam riž. Bom pa probala s prepraženo čebulico. Sigurno bo bolj dobro pripravljeno, upam samo da ne bo težav s prebavo ali na telesu. Hvala Saas!:sloncek:
|
|
|
|
Jok ob zelenjavni kašici 14.6.2005 7:52:55
|
|
|
|
Blink1
|
marjetka...poskusi dodat še malo kisle smetane. Ful izboljša okus.
|
|
|
|
Jok ob zelenjavni kašici 16.6.2005 14:24:21
|
|
|
|
Natas@
|
Kaj pa če bi mu dala samo juho (tisto vodo v kateri kuhaš zelenjavo). Jaz to občasno našemu dam, nutri zdrobim še malo kruha in poje do zadnje kapljice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?