|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok v vrtcu
1.10.2008 9:14:07   
Nobeden
Pravkar sem prišla iz vrtca. Hčerka (4 leta in pol) je letos na novo v vrtcu. Cel september je zelo rada hodila, včeraj pa se je začelo. Jokala je pri malici. Danes pa je jokala že na vratih. Kaj bo sledilo jutri? Prav skrbi me. In zdaj imam slabo vest, ker sem jaz doma, ona pa v vrtcu. Ves čas mislim samo na to.
Dajte mi malo tolažbe....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jok v vrtcu
1.10.2008 11:44:05   
Naja30
Ponavadi je tako, da kriza pride. Tudi pri otrocih, ki od začetka ne jokajo, pride po nekaj tednih kriza. Minilo bo, ne sekiraj se.
Jaz sem se tudi prve tedne slabo počutila, ker sem jo jokajočo tam pustila, sama pa sem doma. Ampak tako je in navadila se je že toliko, da gre že skoraj brez joka v sobo. Tudi tvojo bo minila kriza.

(odgovor članu Nobeden)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2008 11:45:32   
Doll
Kot pravi Naja bo minilo.
je res hudo,se jaz spomnem...
Samo naš ni jokal,sem jaz jokala user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2008 11:48:55   
Volga
Ja, naj te potolažim, bo minilo. Pri nas je minilo točno konec decembra meseca, torej je trajalo od septembra do decembra vsak dan, s tem da jaz nisem bila doma ampak v službi. Če to kaj pomeni oz. če, kot praviš, imaš zato slabo vest.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2008 11:56:57   
Freycha
probaj se pa tudi pogovoriti s hčerko, zakaj joka. Mogoče pa se ji je zgodilo kaj takega, kar jo je odvrnilo od vrtca. Sicer pa so te krize kar normalne, pa bolj, ko boš ti dala to normalno čez, manj bo problemov s tamalo..... srečno!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2008 12:08:23   
Nana Liza
Od kar jo pri nas vozi mož v vrtec, sploh ne joka.  Kadar sem jo jaz, pa vedno. Probajte še to strategijo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2008 12:15:03   
neisha80
Tudi pri nas to delujeuser posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2008 12:44:23   
alda
Pa da še jaz mal popametujem : tako odrasli kot otroci se v novih situacijah kdaj pa kdaj počutimo neprijetno: strah nas je kako in kaj bo,...sploh si ne moremo predstavljati, kaj se plete v glavah teh naših čmrljev,Mogoče strah , da ga ne bo nihče prišel iskat, ali pa da bo moral kaj delat, kar mu doma ni treba oz ga ne silimo , če tega noče( npr, pop.spanje),
...poskusi izvedeti od nje česa jo je strah, kaj ji ni všeč inpotem na njej sprejemljivi način razložit, da pa ni tako hudo kot izgleda,user posted image

Pa še to: če otrok joka pred odhodom v vrtec to pomeni. da mu je doma lepo in da je rad doma! To pa tudi nekaj velja!
Mamice, pa brez slabe vesti, tako pač je, ker vsak pd nas gre ali pa še bo šel kdaj čez to!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2008 6:36:02   
_andreja_
moj tudi še vedno in zmerom joka kadar ga mami pelje v vrtec, če ga pa ati pa gre peš do vrtca sam vrata odpre se vsede na klopco počaka da se sezujeta in sam šiba v skupino kjer se zbirajo... po njega mora pa obvezno mami it, (to je prvo kar zjutraj reče, (mami puj pršla) user posted image ... v čem je fora ne vem, važno da sin v vrtcu uživa...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2008 6:39:28   
_andreja_
pa upam da ne razmišljaš o tem da bi ga izpisala, ker čez dve leti bo šel v šolo in je boljše da sedaj prebode krizo kot pa takrat ko bo v šoli... uživaj čas ko je otroček v vrtcu posveti se sama sebi in ko greš ponjo se pogovarjajte kaj je počela kako je bilo in jo na pozitiven način spodbujaj...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?