pety78
|
Tudi mi smo se soočali z grozovitim jokom, že ko smo prišli v garderobo. Komaj sem mu obula copatke gor, sedaj ga pa tistih nekaj metrov kar v copatih odpeljem. Kaj naj rečem, TRKAM, naš ne joka, ko ga oddam, gre lepo mirno k vzgojiteljici, ki ga takoj odpelje k oknu, mami leti ven in si pomahava. Sem pa bila prepričana, da bo dlje trajalo, da se bo navadil. Tako da, drage mamice, ne obupat in ne jokat pred otrokom. Jaz sem mu res zelo, zelo veliko razlagala, da gre sedaj v vrtec, da se bodo tam igrali, kako je tam lepo, pa kaj vse imajo, da bo pokazal traktorja, pa da pride mami ponj, oziroma sedaj hodi dedi. In mi zaupa, ker kar sem mu rekla, sva tudi naredila. Upam, da bo tako še naprej. Je pa res hudo. Tako se mi smilijo mali čmrlji, ki jokajo. Saj se bodo hitro navadli, boste vidle. Jaz ta teden hodim res z veseljem v službo, prejšnji teden je bila pa katastrofa. Sem bila tudi čisto živčna, v nedeljo popoldan sem bila tako nervozna, da sem kar na WC letala, tako me je bilo strah ponedeljka. Ampak smo ga na lep, nežen način prepričali, da je lepo šel. Saj bo!