|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joj tej moški...
5.4.2008 18:00:15   
Skratek46
Zdej se mi je čisto skegljalo no-pa po moje mam čisto prav-prepričana sm v to-hahahahahahaha...
NE,ne resno. Cel dan je fraj in sm mu lepo rekla da gre zrihtat neko blesavo kazen, ki je imel rok za jo poštimat 10 dni-ker je pol valda cela frka. In zdej ga kličem-če je zrihtal in mi začne-hmmm,aaaa,hmmmm...in se mi je stemnilo. Ma mislim?!?!?! ŽE cel teden govorim eno stvar in včasih se mi zdi da me ma prav za budalo...Čez eno uro me mora v službo pridet iskat in mi začne:"Ja zdej bom šel,hmmmm..."-a do tja ima pol ure in v glavnem je kalkulacija taka, da bom visela še dodatne pol ure, ko en idiot tle na delavnem mestu.
A se to tudi vam dogaja, da morate ponavljat milionkrat eno in isto SR...NJE v nedogled?
Zdej mi je pa tko dvignu tlak da že vidim da bo kriza ko me pride iskat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Joj tej moški...
5.4.2008 18:09:37   
MissLady
Ja to so pa tipi....

Jaz rečem enkrat. Pol pa če ne naredi, pa rajš sama nardim...Oz. se sprijaznim, da pač ni naredu in da bom preživela. Je to dost boljš za moje živce, kot pa da pi***m in se na konc še skregava.... zaleže pa itak ne.

Kaj naj ti rečem... pejd na en sladoled user posted image (med tem ko ga boš čakala), da se malo pohladiš.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 18:09:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

A se to tudi vam dogaja, da morate ponavljat milionkrat eno in isto SR...NJE v nedogled?

Ne!

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 18:13:01   
Skratek46
Kaj naj ti rečem... pejd na en sladoled (med tem ko ga boš čakala), da se malo pohladiš.

Joj-zdej sm čisto divja od živcev-pa mislim...eno miroljubno bitje spremenit v risa ni lahko in vam povem da sem bla cel teden čist prijazna in razumevajoča, ko sm ga opominjala-danes...danes,pa živ ogenj.
Sploh si ne predstavljate kako me je znerviral...RES!

Tebi pa,ki si odgovorila NE!-res ti čestitam!Srečka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 18:37:17   
silvya
Če ke bila kazen tvoja, bi jo sama plačala. Če pa je njegova pa bo zaradi svoje malomarnosti pač plačal višjo. Bo samo enkrat in nikoli več. user posted image

Jaz se za kaj takega sploh ne bi razburjala. Ni vredno.

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2008 18:37:20   
deja27
o vem kako je je,sam moram rečt,da se men to bolj malkrat naredi,če pa se,pa ga tud po cel teden prosim za kakšno stvar,pol pa film počuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2008 18:39:05   
stellam
pri nas tudi moram ponavljat ko ga prosim kaj narediti    in potem se čudi zakaj težim...pol se pa skregava...

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2008 18:41:45   
Skratek46
Kazen je njegova-mah...tej dedci so tudi čudni no.Mam sama kak dan, ko imam 100 stvari za narest in jih nardim-njim je pa še ena odveč.Žaljivo se mi zdi do mene, da moram ponavljat...se mi zdi prav za malo in ko mi začne hmmmm,ups,jhhhh-bi ga....utopila v žlici vode...hahahahahahahahaha.user posted image

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2008 18:44:40   
Anonimen

[

Škratek pri nas je obratna situacija...user posted image user posted image  Jaz pozabljam...
Samo a se mi pol oprosti ker priznam???

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2008 18:47:18   
Anonimen
Spakiraj mu kufre!!! user posted image

To je najpogostejši nasvet na RRju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2008 18:55:05   
Skratek46
Ah kje-sej bi umrla brez njega-hahahahaha...tud če je smotan včasih, ga mam rada za umret.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2008 18:55:20   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Spakiraj mu kufre!!! user posted image

To je najpogostejši nasvet na RRju.user posted image user posted image user posted image

-----------------------
Ja, ali pa..."sigurno te vara" !

user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2008 19:05:09   
Šarki
ja, moj je bil tud bl take sorte, pa se je v red spraviluser posted image user posted image user posted image user posted image
odkar mavauser posted image user posted image , se je full zresnil.

ga morm pohvaltuser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2008 19:06:36   
Dream
Tudi pri meni so takšne sitaucaije občasno pojavijo. In imam občutek kot da bi govorila steni. Vem pa, da ni vredno si las pulit z glave, ker ne bo nič bolje. Ceneje se je sprijaznit s tem, da so z drugega planeta user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2008 20:33:58   
anavita
Mojga včasih stokrat na dan prosim, da mi kaj naredi(recimo zamenja žarnico al pa odnese smeti), pol pa to traja in traja, na koncu pa to kr sama naredim, ker je lahko drgač cel teden okoli...pa ne samo to..
za znoret je tud, če ga pošljem v trgovino po meso za kosilo, pa hodi tud tolk časa, da imamo lahko tisto meso za večerjo...sreča tega kolega pa na kavo, pa še pol spet enga pol se jim pa nikamor več ne mudi...za popiz... 
tem moškim se pa res nikol ne mudi....
ko pa grem jaz kam  me pa petkrat vpraša "kdaj prideš?", pol mu pa lepo odgovorim,"saj še šla nisem, pridem, ko pridem!"

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2008 20:40:42   
Kaliope
oh, ja ... ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje, pol ko pa mi film poči, pa se naenkrat da ... no, saj ni glih vedno tak, ampak ponavadi vedno pri istih stvareh. Ko se včasih z mami malo o tem pogovarjama, pri tej točki ugotovima, da sma si pa res iste našli user posted image tak da ...

(odgovor članu anavita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.4.2008 21:26:45   
vaney
uf, tudi mojemu je treba stokrat povedat, v glavnem pomaga, včasih pa znorim in stojim zraven in čakam, potem pa naredi, seveda z različnimi komentarjiuser posted image ali pa reče, da kaj težim, ker mu itak še nisem rekla niti 1x, naj naredi "to in to",a v resnici sem mu rekla že najmanj10x. Kot da je gluh. Saj bo boljšeuser posted image .

Druga rešitev pa je, kot so ti že druge napisale, spokaj kufre, ker s takim pa res ni za živetuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.4.2008 21:37:14   
lelčy
ah,saj moj je isti ponavljam eno te isto stvar 100x kot ena papiga, zaleže pa nič, na koncu pa ponavadim sama naredim.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.4.2008 21:50:36   
Anonimen
eh, jst pa nič stokrat ne govorim, pa se pol tud dedc ne obnaša tko, kot da je trebauser posted image kar se njegovih stvari tiče, mu sploh nič ne govorim, ker je zadost star in glavo nima sam zato da frizuro gor nosi, niti nisem njegova mama, k bi ga na vsakmu koraku mogla kej opominjat, baš me boli, nej grunta, jaz tud morm....tko da to pr nama odpade...če pa je kej takega, k bi zame mogu uredit, pa rečem enkrat, mogoče v izjemnih primerih dvakrat, pol pa če nč ni, pač sama porihtam, pač mi ni nek big dealuser posted image da bi mu pa skoz za ritjo stala pa neki sikala - dej to, dej ono, pejt tja, zrihti to, a si ono...ma sej ni en bebec no....mislim da tak odnos kt maš do človeka, to ti vrača in če z dedci delate kt da so eni petletni debilkoti, se pol pač temu primerno obnašajo ( sej se to pričakuje od njih, a ne...)user posted image

(odgovor članu lelčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.4.2008 7:29:40   
srki
Ah, pri mojemu je bilo 15 minut pol  ure, pol ure pa 10 minut. Pa sem se navadila ne take fore, je boljše bit tiho, ker s tem ne bom nič naredila. Pa saj mora tudi moj mene na kaj spomnit, pa smo poglihani.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.4.2008 8:03:22   
lory05
Skratek, in to komaj kak mesec pred poroko, si misliš, kaj bo šele, ko bosta nekaj let poročena, pa kak otrok in temu primerno več odgovornosti, obveznosti in velikoooooooooooooooooo več opravkov?!
Boš lahko kar naprej "na obratih".

Neposredna povezava do sporočila: 21
7.4.2008 8:25:07   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ****

[

Škratek pri nas je obratna situacija...user posted image user posted image  Jaz pozabljam...
Samo a se mi pol oprosti ker priznam???

Hahahaha pr nas je tut bol tko - hvala lubiju, k me prenaša - čeprav me včasih tut mal penasto pogleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.4.2008 13:31:52   
Lepotica
Kar se računov tiče ipd so vsi isti. Z mojim se vsak mesec kregava ker pozabi plačat račun za tel.in net in seveda govori, da ga je plačal, dokler ne pridejo opomini. Hjoj tej deci malomarni!!!

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

Neposredna povezava do sporočila: 23
7.4.2008 13:33:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh, jst pa nič stokrat ne govorim, pa se pol tud dedc ne obnaša tko, kot da je trebauser posted image kar se njegovih stvari tiče, mu sploh nič ne govorim, ker je zadost star in glavo nima sam zato da frizuro gor nosi, niti nisem njegova mama, k bi ga na vsakmu koraku mogla kej opominjat, baš me boli, nej grunta, jaz tud morm....tko da to pr nama odpade...če pa je kej takega, k bi zame mogu uredit, pa rečem enkrat, mogoče v izjemnih primerih dvakrat, pol pa če nč ni, pač sama porihtam, pač mi ni nek big dealuser posted image da bi mu pa skoz za ritjo stala pa neki sikala - dej to, dej ono, pejt tja, zrihti to, a si ono...ma sej ni en bebec no....mislim da tak odnos kt maš do človeka, to ti vrača in če z dedci delate kt da so eni petletni debilkoti, se pol pač temu primerno obnašajo ( sej se to pričakuje od njih, a ne...)user posted image

user posted image Se kar strinjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.4.2008 13:57:30   
Pajaca

Čist tko. Če meni nekdo stokrat ponovi eno in isto stvar je iz principa ne bom naredila. Tko da tvojga kar razumem, da te ne posluša. Ne v tem da mora plačat kazen, ne v tem da bo poroka črno belo rdeča, ker je najbrž že sit tega poslušanja ene in iste stvari.

Vsakemu, razen otroku, se stvar pove enkrat, pa to takrat ko dojame kaj govoriš, ne med fuzbalom, kosilom ali podobnim. Mogoče se še kaj ponovi še enkrat. Ja no pol je pa dec odrasla oseba in naj se sam briga da bo kazen plačana.

Dihaj dihaj, kaj še bo do poroke, če si že sedaj čisto na koncu z živci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?