Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:25:51
|
|
|
|
Sara3
|
Se zgodi tudi najboljšim!!!:)-:)-:)- Mogoče pa probaj še enkrat z reklamacijo :zmeden::)-:)-. Možu pa mogoče ne rabiš povedat, sej ponavadi niti ne vejo kaj imamo pri hiši. Pa kar brez skrbi :metulj::metulj::metulj: Sara
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:26:00
|
|
|
|
Jančika_
|
:ups::ups::ups: Saj ne vem, kaj naj ti rečem...razen, da sama tudi tu in tam kako tako ušpičim...še posebej zdaj po porodu...kot da mi je odmrl del možganov:)-.
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:26:09
|
|
|
|
malika
|
Hitro kupi drugo-rabljeno. potem pa le pazi kaj boš vrgla stran :)
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:33:30
|
|
|
|
filipinka
|
:(( Poznam ta občutek! Ko hočeš na vsak način najti rešitev, pa je ni od nikoder. A, najbolje bo, kot svetuje Malika, da kupiš še eno rabljeno in bo! Možeku pa ne povej! :rozica:
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:39:03
|
|
|
|
kattja
|
Mogoče te bo potolažilo to, da sem jaz kupila 4 različne črpalke dokler sem našla tisto, ki mi je potem ustrezala. Pa še ful enih stravri za otroka sem brezzveze kupila, še predno sem rodila,ko sploh nisem vedela kaj pravzaprav rabim, pa nove ciciban soft prve čeveljčke tadražje (menda 12.000) sem kupila pa sem čez en teden enega zgubila:grrr::pujs::hudicek::(( padel iz vozička na poti domov iz plaže)in sem potem kupila ene, ki so bili v akciji za 6.000 in jih sploh ni hotel imet in je ful šlampasto v njih hodil ( v primerjavi s taprvimi)in so bili bolj trdi in sem potem v roku dveh tednov kupila že tretji par (tiste iste tadražje za 12.000) in jih je prerastu čez mesec dni,:grrr:pa sem zopet kupila nove in v dveh mesecih za njegove čeveljčke porabila 42.000 SIT, sama pa nosila stare, pred leti na razprodaji kupljene, šlape za 1.500 SIT!!!!!:zmeden:Pa s časom itak vse to pozabiš,le zdaj sem se spomnila, ko sem tvoj mail brala. Važno, da smo zdravi!:sloncek::muca::bravo::rozica:
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti pa res nimaš sreče. Upam, da te ne bom užalila, če ti povem, da sem se res nasmejala. No, naj ti povem, kaj sem pa jaz naredila. In to 4 x, ne enkrat. Ko je bl Lea še čisto mala in je še marala dude, sem jih seveda vse skupaj enkrat na dan prekuhala, pa sem jih imela za cel dan. No, po porodu mi je spomin "malo" pešal. Skratka tiste dude sem dala kuhat in seveda prvi dve minuti stalno mislila na to, kdaj grem v kuhinjo ugasnit ploščo. Ja, seveda, čez tri četrt ure pa nekaj začne smrdet. Zažgala sem vse dude, uničila lonec, v hiši je blo vse tko zadimljeno, da smo mogli ven, luftali smo več ur, pa je še smrdelo. Skratka sram me je blo, saj sem nam skoraj zažgala hišo. In kaj se zgodi? Ista zadeva se mi je ponovila štirikrat!!! Potem je za te stvari skrbel Miha. Toliko o šlampariji!!!
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 10:47:01
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)-:)- oprosti,PIAF...ampak res sem se nasmejala! Se zgodi! lp
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 11:38:41
|
|
|
|
PIAF
|
hvala vam, da ste me potolažile! Res ste me! Kaj bi jaz brez vas?! Zdaj kar na roko črpam! Možu sem rekla, da gre hitreje:))))) :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Joj, kaj sem naredila.. 16.2.2005 11:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo: Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade, ali Laž ima kratke noge, ali Tako kot pride, tudi odide.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?