|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joj, jaz bi si pa te naročila!!
4.9.2007 23:42:28   
petra81

A niso dobri, no vsaj meni so, ampak nisem še nikoli kupovala prek interneta, pa me zanima kako to poteka, ker vem, da vas je kar nekaj takih! Če mi ena razloži bom zelo vesela, pa še tečaj me zanima, če ga katera ve!
So pa na tej strani:
http://www.shoe-shop.com/invt/

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 6.9.2007 19:29:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Joj, jaz bi si pa te naročila!!
5.9.2007 7:17:33   
srki
Joj, kok so fletni. Pa topli morajo biti, vsaj po sliki sodeč. Nakupovanja preko neta oz. naročanje pa nisem vešča, bo kakšna druga znala opisat kako in kaj.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 7:39:00   
total
Mam podobne sam svetle,upam da jih kaj letos obujem.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 8:30:49   
Magi*
preveč športni zameuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 9:20:31   
Anonimen
Ja, luštni. Fajn je, če imaš en stil, Jaz imam vsaj dva, čisto različna, tako da je treba dvoje kupovat.user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 9:22:58   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, luštni. Fajn je, če imaš en stil, Jaz imam vsaj dva, čisto različna, tako da je treba dvoje kupovat.user posted image

Hvala enako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 9:31:23   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

tukaj se pa podpišem, če smemuser posted image  sam, da mam včasih še več kot 2 stilauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 13:40:17   
livia
Kolikor vidim sprašuješ kako kupiti preko neta in kak je menjalniški tečaj, tako da ti jaz ne bom pisala o tem ali so mi všeč ali ne, ker jih boš itak nosila ti.

Jaz sem kupovala preko neta že marsikaj, pa mi niso kartice nikoli zlorabili. Ti na tej strani klikneš Buy now, pa te samo vodi kaj moreš naredit. Moreš pa imet neko plačilno kartico ali Viso ali Eurocard, ali kaj drugega.

Menjalniški tečaj si pa lahko ogledaš na http://www.nlb.si/cgi-bin/nlbweb.exe?doc=3413

Uspešen nakup.
Lp

P.S.: So mi pa všeč. user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 14:57:17   
tinkamiška
Sem že kupovala, sicer ne preko te strani, ampak te vedno vodi. Plečujem pa preko PayPala. Ponavadi je tako, da ti kr samo napiše ceno in poštnino, če plačuješ z kartico, ker je tam navedeno od kod si. Pa pogledaš koliko časa traja, da pride paket do tebe. Tukaj je  7-10 delovnih  dni se mi zdi...

So pa lušni škornjiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 21:01:10   
Anonimen
Kot vidim so od Skechers. Preveri, ce jih imajo slucajno na superge.si

LP

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 23:48:32   
petra81
Hvala punce za vse odgovore!!

Ribica, na superge.si jih nimajo, sem že prej pogledala!

Tinkamiška, al pa katera druga, kakšna je pa razlika med PayPal in plačilom s kreditno kartico?

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.