|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogurt + še eno vprašanje
3.3.2006 21:23:30   
Anonimen
Živijo!

Mene pa zanima, katero znamko jogurtov dajete vašim user posted image ? Jaz moji dajem LCA Junior.

Drugo vprašanje pa je sledeče.... Nekje na tem forumu sem prebrala, da bi morali tisti user posted image  ki že jedo gosto hrano, popiti vsaj 500ml mleka oz. da bi teh 500ml morali dobiti z drugimi mlečnimi izdelki.  Kako to računate? Npr. če poje 125 ml jogurta, je to kot bi popila 125ml mleka, ali če poje 60g skutko, je to v bistvu 60ml mleka???? user posted image  Res ne vem user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jogurt + še eno vprašanje
3.3.2006 21:31:38   
Barči78
Mi kupujemo navadne jogurte od Mercatorja 3,2 % maščobe.
Glede količine popitega mleka pa je meni patronažna rekla, da mora otrok popiti čisto mleko, ne da mu vedno nekaj notri zamešamo, npr. rižolino, gres,... Tako, da jaz gledam, da zjutraj vedno popije 270 ml samo mleka, 1x pa ji zamešam med 220 ml polento, gres, rižolino,..., popoldan pa lahko poje še skuto ali jogurt, ali puding, seveda od 180 - 200 ml. Tako smo začeli pri 9. mesecu, prej pa je dobila še zvečer 270 ml čistega mleka v stekleničko.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 21:36:36   
Meceno
Kako pa češ drugače računat če hočeš v mluser posted image ,...lahko pa računaš beljakovine, maščobe, mineralov,  in na  koncu se nam sfuzla user posted image ,... da pa se user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2006 7:38:03   
tinatona
Jaz lahko samo sanjam da bi moj popil 270ml samega mleka. Smo ga nehal pit pri šestih mesecih - ga noče in konec. Tako da gledam da poje vsaj en jogurt in eno skuto na dan. Jeva pa skuto s sadjem, al pa navadno (pa dam zraven sveže sadje), jogurt ima pa najrajši jagodni jogodan.
Je pa začel pit actimel, ki mu ga ˝razredčim˝ s 50 ml mleka, da pride malo več(in to po štirih mesecih, ker ga prej ni hotu - mleka namreč). Pa je rekla pediatrinja, da ni panike če ne spije full mleka.

LP Tina

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2006 7:46:33   
Marogica
Naš ni navdušen nad jogurti, zato smo trenutno na skuticah. Kar se pa tiče računanja mleka na dan, pa jaz računam samo, koliko mleka je dobil na dan v kašicah. Torej dva mlečna obroka (zjutraj, zvečer) po ca. 200-250 ml. To je to.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2006 11:47:05   
Magi*
ni važno, da popije toliko čistega mleka, pač pa toliko mlečnih izdelkov. naša obožuje čisto navadni jogurt LJ mlekarn 3,2% maščobe. mleko pije še pri meni. je pa tudi sire, skute, kašice...

jaz nikoli nisem preračunavala koliko česa poje ali popije. se bi mi zmešalo, ker dolgo ni hotela nič goste hrane jesti. zato pa zdaj je vse in zelo rada;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?