|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogurt
5.3.2009 21:43:12   
dejzi
Mene pa zanima kakšne jogurte ste ponudile svojim malčkom? Navadne, sadne (okus?)?
Mi smo stari 7m in bi začela tudi z jogurtm in skuto.

Podvprašanje:
Sem že spraševala kako jim pripravite skuto, pa sem dobila odgovore "s podloženim sadjem"??
Kako podloženim? Je to vmešano sadje ali kako? In kakšno?

Hvala za odgovore.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jogurt
6.3.2009 8:29:27   
lindy
Suta s podloženim sadjem se kupi, je od ljubljanskoh mlekarn ali pa od obstgarten:)
Jogurt pa ji dam navaden pa kakšnosadje not zmešam, je pa jedla tudi že sadnega, banano, marelico.

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2009 11:05:44   
potepinček
Sadne in navadne.

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2009 11:09:39   
J.L.
pri 9 m pričela z jogurti, vendar zaenkrat navadnimi. dodam pač kakšno sadje (jabolko, višnje, borovničke, lahko musli, ...) 

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2009 11:17:58   
botrca
Mi smo začeli pri 8 mesecih in najrajši ima skuto od LM ali pa fruhcwerge.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2009 11:34:59   
mateyka
obstaja "skuta s podloženim sadjem" od ljubljanskih mlekarn. naši najljubša skuta user posted image
drugače pa jemo vse sadne jogurte s 3.2-3.5 maščobe, pa probiotične jogurte, pa jogobello s sadjem, navadni jogurt pa samo z kellogs polnozrnatimi musliji.

po moje lahko probate vse mlečne proizvode, ki so fermentirani in nimajo umetnih sladil. tudi sire in kislo smetano npr.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2009 13:44:32   
madasa
Jaz ji dajem samo navaden jogusrt + sveže sadje. Do sedaj (stara je 1 leto) še ni jedala, ne Fruchtzwerga, ali Obstgarted ipd. Mislim, da je samo sekunda dvajset več dela, kot pa da ji filam to umetno s.... Saj ga bo pojedla še več kot preveč, ampak če imaš čas potem je otrok zelo zadovoljen samo z navadnim jogurtom in svežim sadjem. To pa je isto kot bi kupila sadni jogurt, samo da vsebuje bistveno manj vseh dodatkov.
Z skuto je isto.
Lp

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2009 16:22:10   
mateyka
To pa je isto kot bi kupila sadni jogurt, samo da vsebuje bistveno manj vseh dodatkov.
Z skuto je isto.

jah, naše ne bi mogla prepričat v to teorijo user posted image

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2009 13:42:59   
Abby
Otrok naj spozna čimveč različnih okusov, vsekakor pa je najbolje razne sadne skute in jogurte pripraviti doma. Pestrost okusov je bistveno večja, kot pri uniformnih in serijsko narejenih industrijskih živilih, pa neprimerljivo bolj zdravo je.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2009 9:41:30   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Abby

Otrok naj spozna čimveč različnih okusov, vsekakor pa je najbolje razne sadne skute in jogurte pripraviti doma. Pestrost okusov je bistveno večja, kot pri uniformnih in serijsko narejenih industrijskih živilih, pa neprimerljivo bolj zdravo je.

user posted image user posted image user posted image

Fruchtzwergw ima okus o samem saharinu...user posted image bljak. Reklama pa je luštna, ja user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2009 9:43:36   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: madasa

Jaz ji dajem samo navaden jogusrt + sveže sadje. Do sedaj (stara je 1 leto) še ni jedala, ne Fruchtzwerga, ali Obstgarted ipd. Mislim, da je samo sekunda dvajset več dela, kot pa da ji filam to umetno s.... Saj ga bo pojedla še več kot preveč, ampak če imaš čas potem je otrok zelo zadovoljen samo z navadnim jogurtom in svežim sadjem. To pa je isto kot bi kupila sadni jogurt, samo da vsebuje bistveno manj vseh dodatkov.
Z skuto je isto.
Lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!