Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 13.6.2008 13:38:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Težko primerjam z drugimi, ker imamo za tamala dva pač samo dva s kokosovim jedrom, sem pa zadovoljna (drugače ne bi za drugega otroka kupila enakega jogija).
|
|
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 13.6.2008 14:30:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz sem ga imela, pa mu očitno ni odgovarjal. Ko sem kupila Dormeo je začel tudi boljše spat. Tak da jaz bi kar Dormeo kupila. Res je drag za male škorce, ampak kvaliteten spanec je vreden več kot denar, ki ga daš za jogi. Je pa res, da eni imajo take spet drugi druge izkušnje.
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 13.6.2008 18:36:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša dva oba spita cele noči, tako da pri nas to čisto nič ne vpliva. Hm...mogoče bi pa tamali zjutraj dlje potegnil, če ne bi spal na kokosu .
|
|
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 16.6.2008 14:01:57
|
|
|
|
Mandek
|
Mi2 sva kupila ta kokosov jogi in upava, da bo ok. Moj je sicer želel Dormeo, ampak sem jaz tako slabo spala na njem, da sem ga prepričala, da bobeba tudi:)
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 17.6.2008 23:08:00
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Nam je super.
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 18.6.2008 0:25:32
|
|
|
|
Pia77
|
Nam tudi.
|
|
|
|
RE: Jogi s kokosovim jedrom 21.7.2008 8:24:11
|
|
|
|
freha
|
Kje pa se ga da kupit, a to je od Mebla?
|
|
|
| Stran: [1] |
Otroci - želja in resničnostDeVillaKoliko otrok ste si želeli in koliko jih zdaj imate? Ste uresničili željo, še delate na njej ali se prišli k pameti? :DImam 1, je dovolj (
14%)
Izpolnili plan... (
34%)
Še delam na tem... (
52%)
Število vseh glasov: 97Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!