|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogi Meblo, Dormeo, Lagea
14.8.2010 16:00:10   
mag3
Zanima me kaj priporočate glede jogija za otroško posteljico 120*60? user posted image

Izbiram med:

MEBLO 
BAMBI 138,95€, http://www.meblojogi.si/index.php/jogi_otroski/bambi
SIMBA 114,95€, http://www.meblojogi.si/index.php/jogi_otroski/simba
DUMBO 93,48€ http://www.meblojogi.si/index.php/jogi_otroski/dumbo

LAGEA
BABY ALERGO (Baby center) 64,90€ - zdaj v akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

DORMEO   http://www.dormeo.net/za_otroke/lezisce_baby_pedic_darilo.html
BABY PEDIC 89,90€ 

Hvala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 15.8.2010 8:04:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JOGI MEBLO, DORMEO, LAGEA, ...???
14.8.2010 16:29:19   
blaža
Ti ne znam svetovat, edino na kul slo sem brala od Dormeota jogiji, da ki so meli spodaj plesen. pobrskaj malo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2010 16:41:31   
artista7
pozdravljena! no, na kratko razložim, glede dormea: ti jogiji so narejeni iz lateksa, kar pomeni, da moraš te jogije vsakič zračit, ko se vstane iz posteljice - torej naj posteljice ne bi postiljali, mora biti razgrnjena, da gre vlaga, ki smo jo naredili med spanjem, ven. Če ti ni všeč, da je posteljica odgrnjena, ti tega jogija ne priporočam. Glede mebla - prodajalci pravijo, da so to najboljši jogiji pri nas, četudi nekoliko dražji. Na tvojem mestu bi pogledala predvsem, katera naravna vlakna so notri (najbolj verjetno so niti/del debla kokosove palme, redko pa dobiš, da je na eni strani tudi konjska žima (bolj drag material, zato se manj rabi). Sama osebno dajem prednost naravnim snovem, čim manj predelanim. Tak jogi (meblo npr) je edinole dobro obračati 1x na mesec.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2010 13:49:18   
K_a_t_i
Bom še jaz odgovorila... Dormeo je kot vsako ležišče iz umetnega lateksa občutljivo na vlago. To nikakor ne pomeni, da ga moraš imeti kot pravi predhodnica, pokončno (al odgrnjenega al kaj že), je pa potrebna uporaba skupaj z letveno podlago, da zrak normalno kroži. Mi imamo dormeo, sedaj ga že uporablja drugorojenec, in je kot nov! Imamo pa gor ves čas nepremočljivo rjuho.

No, pri prvem sem precej komplicirala kar se tiče ležišča, zdaj mi je pa jasno, da tako mali in predvsem lahki pikci razlike med ležišči, ki so na tržišču sploh ne opazijo. Morda je smiselno imeti antialergijsko zaščito, to je pa več ali manj vse.

Vse kar si naštela od ležišč je več kot primerno.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.8.2010 13:50:47 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2010 21:48:56   
Sonček in poletje
Mi imamo od Lagee Alergota pa smo čisto zadovoljni. Je pa res tako kot pravi predhodnica, da otrok ne opazi ravno prevelike razlike med jogiji. Naš trenutno spi ponoči v zibki, proti jutru pri nama v postelji,  podnevi pa na Alergo jogiju in povsod spi user posted image . Po moje je samo važno, da ležišče ni premehko, da redno menjate posteljnino in ga obračate, da se kje ne poleži preveč.

Sem jaz tudi skoraj diplomirala pri jogijih, za tega smo se potem odločili, ker ga lahko peseš pri 90 stopinjah.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2010 9:56:23   
mag3

Punce hvala vsem za izčrpne odgovore. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje
Mi imamo od Lagee Alergota pa smo čisto zadovoljni. Je pa res tako kot pravi predhodnica, da otrok ne opazi ravno prevelike razlike med jogiji. Naš trenutno spi ponoči v zibki, proti jutru pri nama v postelji,  podnevi pa na Alergo jogiju in povsod spi user posted image . Po moje je samo važno, da ležišče ni premehko, da redno menjate posteljnino in ga obračate, da se kje ne poleži preveč.

Sem jaz tudi skoraj diplomirala pri jogijih, za tega smo se potem odločili, ker ga lahko peseš pri 90 stopinjah.

Sonček in poletje vi uporabljate od Lagee Alergo jogi; kakšna je pa trdota? Ni premehka ta pena?

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2010 11:18:12   
mag3
Jogi kupljen. user posted image   Hvala za pomoč.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?