Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: JOGI MEBLO, DORMEO, LAGEA, ...??? 14.8.2010 16:29:19
|
|
|
|
blaža
|
Ti ne znam svetovat, edino na kul slo sem brala od Dormeota jogiji, da ki so meli spodaj plesen. pobrskaj malo.
|
|
RE: JOGI MEBLO, DORMEO, LAGEA, ...??? 14.8.2010 16:41:31
|
|
|
|
artista7
|
pozdravljena! no, na kratko razložim, glede dormea: ti jogiji so narejeni iz lateksa, kar pomeni, da moraš te jogije vsakič zračit, ko se vstane iz posteljice - torej naj posteljice ne bi postiljali, mora biti razgrnjena, da gre vlaga, ki smo jo naredili med spanjem, ven. Če ti ni všeč, da je posteljica odgrnjena, ti tega jogija ne priporočam. Glede mebla - prodajalci pravijo, da so to najboljši jogiji pri nas, četudi nekoliko dražji. Na tvojem mestu bi pogledala predvsem, katera naravna vlakna so notri (najbolj verjetno so niti/del debla kokosove palme, redko pa dobiš, da je na eni strani tudi konjska žima (bolj drag material, zato se manj rabi). Sama osebno dajem prednost naravnim snovem, čim manj predelanim. Tak jogi (meblo npr) je edinole dobro obračati 1x na mesec.
|
|
RE: JOGI MEBLO, DORMEO, LAGEA, ...??? 15.8.2010 13:49:18
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Bom še jaz odgovorila... Dormeo je kot vsako ležišče iz umetnega lateksa občutljivo na vlago. To nikakor ne pomeni, da ga moraš imeti kot pravi predhodnica, pokončno (al odgrnjenega al kaj že), je pa potrebna uporaba skupaj z letveno podlago, da zrak normalno kroži. Mi imamo dormeo, sedaj ga že uporablja drugorojenec, in je kot nov! Imamo pa gor ves čas nepremočljivo rjuho. No, pri prvem sem precej komplicirala kar se tiče ležišča, zdaj mi je pa jasno, da tako mali in predvsem lahki pikci razlike med ležišči, ki so na tržišču sploh ne opazijo. Morda je smiselno imeti antialergijsko zaščito, to je pa več ali manj vse. Vse kar si naštela od ležišč je več kot primerno.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.8.2010 13:50:47 >
|
|
RE: JOGI MEBLO, DORMEO, LAGEA, ...??? 15.8.2010 21:48:56
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Mi imamo od Lagee Alergota pa smo čisto zadovoljni. Je pa res tako kot pravi predhodnica, da otrok ne opazi ravno prevelike razlike med jogiji. Naš trenutno spi ponoči v zibki, proti jutru pri nama v postelji, podnevi pa na Alergo jogiju in povsod spi . Po moje je samo važno, da ležišče ni premehko, da redno menjate posteljnino in ga obračate, da se kje ne poleži preveč. Sem jaz tudi skoraj diplomirala pri jogijih, za tega smo se potem odločili, ker ga lahko peseš pri 90 stopinjah.
|
|
|
|
RE: JOGI MEBLO, DORMEO, LAGEA, ...??? 16.8.2010 9:56:23
|
|
|
|
mag3
|
Punce hvala vsem za izčrpne odgovore. IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje Mi imamo od Lagee Alergota pa smo čisto zadovoljni. Je pa res tako kot pravi predhodnica, da otrok ne opazi ravno prevelike razlike med jogiji. Naš trenutno spi ponoči v zibki, proti jutru pri nama v postelji, podnevi pa na Alergo jogiju in povsod spi . Po moje je samo važno, da ležišče ni premehko, da redno menjate posteljnino in ga obračate, da se kje ne poleži preveč. Sem jaz tudi skoraj diplomirala pri jogijih, za tega smo se potem odločili, ker ga lahko peseš pri 90 stopinjah. Sonček in poletje vi uporabljate od Lagee Alergo jogi; kakšna je pa trdota? Ni premehka ta pena?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 znakov, da pričakujete fantkaAli je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?