|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 8:52:50   
Anonimen
S fantom sva pred nakupom novih ležišč, pa me zanima nekaj. Glede na to, da sem alergična na pršico, ali nujno rabim jogi iz lateksa, ali je dober tudi npr. Dormeo, ali kakšno drugo antialergijsko ležišče?
Pa še, kje mi svetujete, da kupim nove "pouštre" in "kovtre"? Tudi za alergike, kje bi bilo najceneje?:)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 9:13:07   
Badeja

Midva sva kupila Dormeo. Skoraj mesec dni sem potrebovala, da sem se privadila, zdaj pa brez njega zelo težko spim. Priporočam! :)- :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 9:24:17   
jazz
Mi tudi imamo dormeo in res kakšen mesec traja da se navadiš, zdaj je pa super!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 9:25:24   
Maček Muri
Midva imava Dollar in je superca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 9:39:00   
Anonimen
Pa je dormeo res primeren za alergike ali je to samo reklama. Pa jaz bi rada dimenzijo 180x200cm. Ne dva jogija skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 9:46:08   
Badeja

Midva imava en jogi ( Dormeo ) dimenzije 180 x 200. Res je super. :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 9:58:55   
Anonimen
A še slučajno veš, koliko je bil?:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 10:08:27   
Badeja

Mislim, da okoli 56.000 SIT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 10:10:43   
Anonimen
:bravo:Poceni. A si ga kupla tle na tv shopu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 10:17:13   
Badeja
Ja, midva sva ga kupila preko tv- ja.

Drugače pa pojdi na stran www.dormeo.net, tam imaš napisano vse, od cenikov, možnost nakupa ( vidim, da lahko naročiš tudi preko interneta).

Aja, pa zraven sva še dobila en vzglavnik- kot darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 10:38:33   
Tejči
Koliko pa stane jogi od Dollar-ja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 10:46:21   
JASNA D
mIDVA IMAVA JOGI OD dOLLARJA. Ups... Bil je drag kot žafran (pred petimi leti okoli 100.000 SIT - dimenzija 140X200), pa komaj čakam, da se ga rešim. Moja pupa na njem tako "švica", da je groza. Našemu znancu je splesnel prej kot v letu dni od nakupa.

Ob preselitvi bomo najverjetneje nabavili Dormeo.

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 11:47:55   
neja
Napisala si, ali je nujno, da rabiš jogi iz lateksa, ali pa je dober tudi Dormeo.
Pa saj Dormeo je iz lateksa, tako da je to v redu izbira. V Interšparu stane 55.000 (180x200). Midva sva kupila tudi novo odejo, ki je prav tako premazana z actigardom (kot Dormeo), kar pomeni, da pršice niso dobrodošle, prav tako je za alergike in astmatike. Je zelo super, stane pa 23.000 (200x200) v trgovini Odeja Škofja loka. V njihovi trgovini je nasploh bolj poceni kot drugje in se ti splača it pogledat.

LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jogi - kaj priporočate?
8.8.2005 13:28:24   
Baldi
Midva imava že nekaj let ležišče od firme Hitex - model MEDIUM in to vsak svojega:)
http://www.hitex.si/lezisca_latex.php

Ni ravno poceni, a verjemi...ne bo ti žal:)
Poleg udobja ti nudi tudi brezplačno masažo in to celo noč:)-

Še ena pomembna zadeva, na kateri sva z mojo :love:prav tako "doktorirala", to so posteljni vložki oz. po domače lojtrce. Teh ti od hiteksa ne priporočam. Široko ponudbo imajo v Rutarju. Midva sva kupila model optimum, ne spomnim se firme. Vem pa, da so takrat stali nekje 40 jurčkov na komad.

Uf, če to zdajle seštejem, me kar glava zaboli:)-

Denar mora itak krožit, važno je, da je zadovoljstvo:)

LP:pujs:

PS: Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jogi - kaj priporočate?
9.8.2005 8:35:29   
Anonimen
Dormeo ni iz lateksa. Lateks jogiji, (ta dimenzija, k je dormeo 56.000,00) so od 100.000 dalje. Sicer bi bla najboljša rešitev vodna postelja, ampak tle so šele ta prave cene!!!
Dormeo ma pa sam ta actigard, iz lateksa pa mislim da ni, je prepoceni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......