Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 9:13:07
|
|
|
|
Badeja
|
Midva sva kupila Dormeo. Skoraj mesec dni sem potrebovala, da sem se privadila, zdaj pa brez njega zelo težko spim. Priporočam! :)- :)- :)-
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 9:24:17
|
|
|
|
jazz
|
Mi tudi imamo dormeo in res kakšen mesec traja da se navadiš, zdaj je pa super!!!
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 9:25:24
|
|
|
|
Maček Muri
|
Midva imava Dollar in je superca.
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 9:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa je dormeo res primeren za alergike ali je to samo reklama. Pa jaz bi rada dimenzijo 180x200cm. Ne dva jogija skupaj.
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 9:46:08
|
|
|
|
Badeja
|
Midva imava en jogi ( Dormeo ) dimenzije 180 x 200. Res je super. :)-
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 9:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A še slučajno veš, koliko je bil?:)-
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 10:08:27
|
|
|
|
Badeja
|
Mislim, da okoli 56.000 SIT.
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 10:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:Poceni. A si ga kupla tle na tv shopu?
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 10:17:13
|
|
|
|
Badeja
|
Ja, midva sva ga kupila preko tv- ja. Drugače pa pojdi na stran www.dormeo.net, tam imaš napisano vse, od cenikov, možnost nakupa ( vidim, da lahko naročiš tudi preko interneta). Aja, pa zraven sva še dobila en vzglavnik- kot darilo.
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 10:38:33
|
|
|
|
Tejči
|
Koliko pa stane jogi od Dollar-ja?
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 10:46:21
|
|
|
|
JASNA D
|
mIDVA IMAVA JOGI OD dOLLARJA. Ups... Bil je drag kot žafran (pred petimi leti okoli 100.000 SIT - dimenzija 140X200), pa komaj čakam, da se ga rešim. Moja pupa na njem tako "švica", da je groza. Našemu znancu je splesnel prej kot v letu dni od nakupa. Ob preselitvi bomo najverjetneje nabavili Dormeo. Jasna
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 11:47:55
|
|
|
|
neja
|
Napisala si, ali je nujno, da rabiš jogi iz lateksa, ali pa je dober tudi Dormeo. Pa saj Dormeo je iz lateksa, tako da je to v redu izbira. V Interšparu stane 55.000 (180x200). Midva sva kupila tudi novo odejo, ki je prav tako premazana z actigardom (kot Dormeo), kar pomeni, da pršice niso dobrodošle, prav tako je za alergike in astmatike. Je zelo super, stane pa 23.000 (200x200) v trgovini Odeja Škofja loka. V njihovi trgovini je nasploh bolj poceni kot drugje in se ti splača it pogledat. LP:)
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 8.8.2005 13:28:24
|
|
|
|
Baldi
|
Midva imava že nekaj let ležišče od firme Hitex - model MEDIUM in to vsak svojega:) http://www.hitex.si/lezisca_latex.php Ni ravno poceni, a verjemi...ne bo ti žal:) Poleg udobja ti nudi tudi brezplačno masažo in to celo noč:)- Še ena pomembna zadeva, na kateri sva z mojo :love:prav tako "doktorirala", to so posteljni vložki oz. po domače lojtrce. Teh ti od hiteksa ne priporočam. Široko ponudbo imajo v Rutarju. Midva sva kupila model optimum, ne spomnim se firme. Vem pa, da so takrat stali nekje 40 jurčkov na komad. Uf, če to zdajle seštejem, me kar glava zaboli:)- Denar mora itak krožit, važno je, da je zadovoljstvo:) LP:pujs: PS: Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj:)
|
|
|
|
Jogi - kaj priporočate? 9.8.2005 8:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dormeo ni iz lateksa. Lateks jogiji, (ta dimenzija, k je dormeo 56.000,00) so od 100.000 dalje. Sicer bi bla najboljša rešitev vodna postelja, ampak tle so šele ta prave cene!!! Dormeo ma pa sam ta actigard, iz lateksa pa mislim da ni, je prepoceni!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......