|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogi-140-70
28.9.2007 11:24:22   
Laubica
Ne vem če so mere prave -samo prosim ,kakšne jogije ste kupile za tiste postelje ko je pol še mladinska(ker ga ima potem otrok dalj časa)sem bila v Meblo včeraj pa mi prodajalec ni znal nič kaj dobro svetovat.Na kaj naj gledam ??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jogi-140-70
28.9.2007 11:27:52   
smigli
Imajo jih v BC, vzela sem pa tapravga z vzmetnicami, saj glede na to, da je postelja namenjena še za malo večjega otroka, ki je težji, ni fajn vzet tankega

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 12:16:17   
scubadiver
Jaz sem tud mal zmedena za isto dimenzijo. Sem najprej mislila naročit dormeo, sedaj pa kar nekaj oklevam.. A ma katera izkušnje z dormeom? ker bi pa spal na njem že novorojenček.... 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 12:49:43   
majuška
Pozdravljene!

Tudi midva sva kupila tako posteljico, jogija še nimava. Imava pa namen kupit tega malce debelejšega, ne tega čisto tankega kot imajo ponavadi. Sem gledala cene pa ni nekih razlik. Glede tega po mojem ni treba nevem kaj komplicirat, ker tudi ko bodo naši otročički imeli iz posteljice narejeno posteljo, ne bodo vagali 30 - 40 kg, da jih ta vzmetnica nebi zdržala. Pol pa bodo tako prerasli te postelje in bodo potrebovali že velike.
Ta dormeo vzmetnica, pa po mojem ne sme biti slaba. Nasprotno. Je zelo kvalitetno ležišče. Mogoče malo dražje, ampak kvalitetno. Ne misli da bo pretrdo za dojenčka. Večina "tapravih vzmetnic" za posteljce so take.

Pravlepo vas vse pozdravljam... če boste izvedele kaj zanimivega... pa le sporočite...user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 20:55:59   
Laubica
Hvala za pomoč tudi moj nekaj danes sanja o Dormeo,no bomo videli

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 21:50:14   
zirafa76
pozdrav, jaz imam isto posteljo, jogi iste dimenzije..sicer kupljen v Avstriji, ampak zimsko letni, antialergijsi in ne vem se kak..V Baby1One
So mi pa na Dormeu povedal, da teh dimenzij nimajo user posted image , samo 120x60 in pol tiste vecje....pa ga nismo kupli...sem pa s tem zeloo zadovoljna..no, otroc bojo pa vidli....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 21:52:32   
zirafa76
aja, je pa skor isto trd kot Dormeo, pa moj ga je sprobal..se je vlegeluser posted image user posted image , pa je jogi ostal fajn na istem mestu..pa ima 85kguser posted image
Tako, da se splaca kupit pravi jogi, ne tankega....

moje mnenjeuser posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 21:52:54   
Splet.Ka
Mi smo v sončku kupili enega fensi šmensi antialergijskega in antinevemkajvse. Skratka, en ful hud jogi. Je pa zelo tanek, tile ta novi so taki tanki.

Cvetim...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 21:53:45   
Splet.Ka
Ja no, s tankim (in seveda kakovostnim) smo mi zelo zadovoljni.

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 21:57:33   
Splet.Ka
Mi imamo to:
http://www.soncek.si/si/traumeland-antialergijska-vzmetnica-140-x-70-cm-schafchenwolke-i8818.shtml

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2007 9:24:51   
scubadiver
Žirafa dormeo obstaja v tej dimenziji. Vsaj ta ki ga jest gledam: dormeo memosan...
Vsaj na spletni strani ga imajo. MI smo se verjetno kar odločili in ga bomo naročili ..

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2007 10:40:07   
suzolinka
Mi imamo Dormeo te dimenzije in nimam pripomb. Edino kar je, je to, da je malo debelejši in se potem pozna, ko premikaš ležišče nižje. Ampak ni nobene panike, ven vseeno ne more zlestuser posted image ga imamo pa že 9 mesecev in je res bp.

Sem ga pa naročila v Sanolaborju, da so se oni "kregali" z njimi. In so tud najprej rekli, da ga nimajo??????? Ga pa naročte veliko prej, ker se čaka oz. bolje povedano zavlačuje. Jaz sem ga dobila v 3 tednih in baje sem imela srečo??? Aja pa v Sanolaborju ne plačaš poštnine, samo jogiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2007 11:54:38   
scubadiver
Suzolinka hvala tudi tebi za odgovor o Dormeu. Sem ga pa že naročila, sem prepozno videla tvoj odgovor da bi ga preko Sanolaborja. Škoda. Meni so rekli da bo čez 14 dni. No sicer pa imam do PDP-ja še skoraj dva meseca. Upam, da bo do takrat že prispel user posted image

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2007 13:16:54   
ajtak
scubadiver, fajn si se odlocila user posted image user posted image .
midva imava dormeo ze 5 let in sva zelo zadovoljna zato sem ga kupila tudi za v otrosko posteljico!!!
Cena pa se mi zdi primerljiva s kako drugo priznano vzmetnico.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2007 15:14:40   
scubadiver
Hvala Ajtak, se kr mal bolš počutim ko vidim tele komentarje. Cena morm rečt da mi niti ni tako pomembna. Bolj mi je važna kvaliteta predvsem glede na to, da je večje posteljeljica in bo za malo dlje. Upam da bo naša princeska fajn spala na njem, če ga že mami zase nima user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2007 18:09:35   
zirafa76
Ja, js sem pa prav jezna..user posted image user posted image  Jaz sem hotla Dormeo, pa so mi kokosi user posted image user posted image rekle, da ga ni v tej dimenziji....SAJ NE MOREM VERJET.....
Ja, kaj cemo......

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2007 19:15:26   
lorch
Jaz sem tudi naročila dormeo, ker se mi zdi kvaliteten pa še ni drag. Imam pa to srečo, da je naš kinderpet 60x120, zato ni blo nobenih problemov zaradi mer.
Imajo pa v hitexu vseh dimenzij in celo tiste vmesne mere 65x130, pa tudi vseh možnih struktur jogije imajo.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.9.2007 20:13:12   
Laubica
Midva sva pa šla malo danes okrog in bila v Hitexu-drago ,pa še morajo njihovi jogiji imet tisto letveno dno da se zrači,v Merkatorju sva probala Dormeo pa mi ni bil všečuser posted image pol pa še v Arielu in so imeli samo neke tanke jogije,ki mi tudi niso bili všeč.Gremo drui teden v Lesnino in Rutarja.Sem pa ugotovila da mi ti jogiji ki so samo iz pene (niso vzmeteni sploh niso všeč)user posted image Midva imava od Meblo http://www.meblo-jogi.si/index1.html Hospital Super in sva ful zadovoljna,tako da bom v tej smeri iskala

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?