|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna kot pajk
26.6.2008 10:39:02   
honey
Moram se malo zlajat, čeprav vem, da mi ne bo dosti pomagalo. V torek popoldan me kliče mož, da so nam vlomili v hišo user posted image  Valjda sem takoj šibala domov iz službe in sem mislila, da bom kar nekoga za user posted image  obesla. Vlomili so skozi zadnje okno v WC-ju, mi razsuli keramični lonec z rožo (lahko si predstavljate, kakšno je bilo po tleh), v spalnici so bile iz vseh omar zmetane cunje, vsi predali potegnjeni ven... v glavnem katastrofa. Vzeli so pa mojo zlato verižico, moževo zapestnico, moja 2 prstana in potne liste user posted image  Saj dobili niso veliko, ampak že to, da je bilo vse razmetano, da je nekdo hodil po hiši, da je nekdo preštafnal celo hišo user posted image  

Včeraj smo šli potem zjutraj na morje in sem zvečer prav s strahom vstopila v hišo, ker sem se kar bala, kaj bom našla. Res tak zoprn občutek. Upam, da me bo kmalu minil.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jezna kot pajk
26.6.2008 10:40:48   
Anonimen
o fak.. si ne predstavljam..

Lahko se res tolažiš, da niso NIČ odnesli. Ker bi lahko veliko več. user posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2008 10:42:19   
~Biba~
user posted image user posted image Zelo mi je žal, da si kaj takega morala prestati; oz. prestajaš. Verjetno bo ta občutek še trajal.
Kaj pravi, če bi si omislili kako alarmno napravo?Bi vsaj mirneje spala.
Off topic:  pajek je jezen? tako simpatično se mi to zdi..jezen ko pajek; luškano. Žal, vem da si jezna ko hudičuser posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2008 10:45:27   
Mišni
Zavarovanje proti kraji bi moralo vsebovati tudi čistilko, ki bi počistila. Saj ukrasti ponavadi res nimajo kaj, vsaj pri nas ne. Jaz velikokrat kar odklenjeno pustim, ker je itak brez veze.
No vidiš, mogoče je pa dober predlog lepo odklenjeno puščat, vsaj vrat ali okna ne razbijejo, če drugega ne.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2008 10:48:29   
Volga
pri nas smo žejni kot pajki user posted image  

Drugače pa ja, zoprn občutek, me kar mrazi, če se spomnim...user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2008 10:57:39   
puncica
mene pa sam zanima kako ste šli brez potnih listov na morje. user posted image In ja ni fajn občutek, ko veš da ti je nekdo po vseh predalih in omarah stikal in prešlatal stvari.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2008 11:04:20   
pikalonca
O šit. Mene je tega full strah, ker živimo bolj na samem med vikendi in je bilo okol že večkrat ulomljeno. No, saj tudi nam nimajo kaj odnesti, ampak saj je že dovolj , da ti naredijo škodo in pustijo strah v hiši.
Honey upam, da se vam to nikoli več na ponovi.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2008 11:06:53   
Mišni
Pa če ti šarijo po bajti takrat, ko te ni doma, je še O.K.

V Šenčurju so kradli ponoči, ko so ljudje spali. Da se ti pa takrat sprehajajo po bajti ... brrrrrrr.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2008 11:08:37   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

mene pa sam zanima kako ste šli brez potnih listov na morje. user posted image

Se mi zdi, da Slovenija še vedno ima morje user posted image  in tudi za Hrvaško rabiš le osebno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2008 11:14:01   
Blejka26
to pa res ni fajn..že če so ukradli potni list je ful smotano in glede tega kaj si uredila-si preklicala al kaj..da se ne bo kdo izdajal za vaše ime?

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2008 13:26:28   
Majuska
Že to je dovolj hudo, da so vam odnesli potne liste ... no čez mejo greste lahko tudi z osebno, samo tole z vlomo je pa huda. Vse pospravit, pa vse tegobe s prijavo policiji, uhhhh. Upam da ste uspeli vse zrihtati!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2008 13:40:31   
honey
Ja, potne liste sva si dala delat par let nazaj, ko sva šla na poročno potovanje, potem jih pa itak nisva več rabila - za Hrvaško imamo samo osebne, tako da dobro, da me je kriminalist opozoril na njih, ker drugače vprašanje, če bi ugotovila, da jih nimamo. Ja, sem klicala na UE in so mi rekli, da naj počakam na zapisnik policije, da potem pridem tja in jih prekličem - ni potrebno plačevat ne vem kakšnih taks za preklic ali nekaj takega, ker so bili pač ukradeni med vlomom.

Ja, občutki so pa res zoprni. Je bil ponoči tamal žejen, sem kar moža poslala v kuhinjo dol po stopnicah, se nisem mogla pripravit, da bi šla dol. Da bi pa prišel kdo notri ponoči, si pa tudi ne predstavljam user posted image  

Ja, o alarmu sva se pa z možem že enkrat pogovarjala, pa sva potlej vse skupaj opustila, ker sva prišla do zaključka, da imamo pač mačka v stanovanju in da bi bil problem. No, pa smo ugotovili, da se da tudi take alarme kupit, da so tisti žarki naštimami višje ali nekako tako. Ne vem, se bo treba nekaj spomnit. Ali pa kakšnega pitbulla v stanovanje user posted image

Ja, to, da sem "jezna kot pajk" mi je ostalo pa še iz otroštva. Moja stara mama je vedno govorila, da je "jezna kot pajk". Sicer ne vem, kakšen smisel je to, ampak tako sem pač navajena user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2008 17:50:30   
Anonimen
O blajk da ti premecejo vse cunje.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2008 17:58:45   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

V Šenčurju so kradli ponoči, ko so ljudje spali. Da se ti pa takrat sprehajajo po bajti ... brrrrrrr.

a dej...nč ne vemo :)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2008 20:53:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

mene pa sam zanima kako ste šli brez potnih listov na morje. user posted image

Se mi zdi, da Slovenija še vedno ima morje user posted image  in tudi za Hrvaško rabiš le osebno.

Se kr unteršrajbam.

Moj komentar na temo pa: Zato jaz raje živim v bloku. Se počutim dosti bolj varno, ker dvomim, da bi šel kdo vlamljat v blok in to v prezgonje nadstropje.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.6.2008 21:18:42   
Pikec
Zato jaz raje živim v bloku. Se počutim dosti bolj varno, ker dvomim, da bi šel kdo vlamljat v blok in to v prezgonje nadstropje.

O grejo grejo... sploh ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2008 21:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dory

O vemo :)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2008 21:27:49   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: dory

O vemo :)

Jst ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?