|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jesensko - zimska garderoba..kaj in koliko??
14.8.2006 12:59:45   
Minka Pobalinka




Počasi bo treba spet po nakupih, pa se mi ne sanja kaj potrebujemo.. user posted image

Ok, jakno, nekaj parov hlač in to.. mi je jasno. Kaj pa ostalo?

Kupujem pa za enoletnika, ki bo šel novembra v jasli?

Torej koliko bodyev, koliko trenirk, majic, žabic, puloverčkov ipd. bi približno potrebovala? Ne bi rada nakupila preveč ( kot sem za poletje user posted image  ), ne bi pa rada prala vsak dan.. user posted image

Kaj pa za vrtec? Kaj tam nosijo malčki? Kaj jim daste s seboj za rezervo?




Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jesensko - zimska garderoba..kaj in koliko??
14.8.2006 13:08:41   
Felicity
Dobra tema, tudi mene zanima.
V jaslicah, pa dobijo oblekce tam, nekakšne trenirke. So nam povedali na dnevu odprtih vrat. Pozanimaj se še ti, lahko tudi pri vas dobijo vrhnja oblačilca.


(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jesensko - zimska garderoba..kaj in koliko??
14.8.2006 18:12:07   
Bumblebee
Jaz nisem nikoli pretiravala - bodijev smo imeli vedno nekako 5 - 7, in 3-4 pare hlač, pa kake trenerke, 2 - 3 pižamice, pribl. 5  majčk in nekaj puloverjev in jopčk in smo nekako prišli skoz.

Najbolje da kupiš vsega po nekaj, nato pa po potrebi dokupiš - se itak vedno še kaka babica najde, ki kaj kupi (naš ima rojstni  dan konec septembra in je do sedaj še vedno dobil kar precej oblačil).

LP

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jesensko - zimska garderoba..kaj in koliko??
14.8.2006 18:41:17   
Anonimen
Za v vrtec je najboljša trenirka, sploh za tako majhnega. Da ga ne tišči po nepotrebnme, je najbolj udobna. Koliko jih rabi? Pri nas so v jaslih rekli, da mora imeti dva kompleta tam, za preoblečt, to torej pomeni + 2 na karkoli že. Kakšnih 5 hlač od trenirke je to po moje minimalno. Potem pa kupiš še kakšne žametke ali pa dvojne, za "na lepše", pa je.
Moj ni hodil v vrtec, pa je pri tej starosti imel kakšne 2 hlače od trenirke in 2 žametke. Žabice pa tudi čisto odvisno. Jaz bi mu jih pod trenirko za v vrtec oblekla, ker enoletniki so itak večinoma po tleh. Pri nas v vrtcu je topli pod položen na beton, vrtec pa ni podkleten. Tako da je kar v redu žabe pod trenirko. Kaj pa vem, enih 5 žabic, recimo. Aja, spet morajo dvojne ostati tam, vsaj pri nas. Majic je kakšnih 7 po moje dovolj, pulover smo mi pri tej starosti imeli eden ali dva. Saj to mu ga itak tam slečeš, edino za pod bundo oz. jakno smo ga mi oblekli.
Torej: 5 žabic, 5 hlačk od trenirke, 2 žametke, 7 majčk, 2 malo debelejša puloverja. Aja, pa spodnje bodije sem jaz imela, take brez rokavov. Namesto spodnje majčke. Tudi teh rabiš kakšnih 7. To bi po moje zaenkrat moralo biti dovolj, potem pa pač dokupiš, če rabiš več. Je pa res ogromno odvisno odtega, koliko pereš. Jaz skoraj vsak dan.

(odgovor članu Bumblebee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jesensko - zimska garderoba..kaj in koliko??
15.8.2006 18:31:23   
sanasan
pri nas je vedno precej vroče v vrtcu, meni so zelo prav prišli body z dolgimi rokavi (tako jeseni kot pozimi) (med potjo pa dodaš samo kakšen puloverček ali jpico)...mislim, da sem jih vedno imela vsaj 6 (vsak dan perem), v vrtcu še vsaj dva v rezervi...kar pogosto ji je kaj prišlo skozi pleničke oz.pri strani, ker se je ves čas po tleh valjalauser posted image ...če že hodi, pri nas so bili v najmlajši skupinici skoraj vedno samo v žabicah in bodyjih, ker je bilo precej vroče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jesensko - zimska garderoba..kaj in koliko??
15.8.2006 18:34:22   
sanasan
joj sedaj sem se spomnila - ja jaz sem tiste bodyje vsak dan prala - mala ja prva dva meseca v vrtcu nonstop kakalauser posted image , ker so imeli čisto 'pravo' hrano in nepasirano... 

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?