|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jemo mucke iz nosa
6.1.2008 23:54:00   
nesy
Ali ima katera tak problem? Moj triletnik je začel jest mucke iz nosa, meni pa je to najbolj ogabna navada na svetu. Kako naj mu dopovem, da je to ogabno?  Zdaj se je začel že skrivat pred mano, kadar to počne.

Kaj naj naredim? Obupana sem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jemo mucke iz nosa
7.1.2008 2:19:50   
Ladka
Nič, pusti ga pri miru. Naša 3 letnica to počne že kar nekaj časa. No da ne bo zgražanja, tudi njen očka to še vedno veselo počne. Če jim je ukusno...prav...meni ni....sicer pa vsak ima svoj ukus.
Nesy ne bodi obupana, saj ni nič takega.

Lep pozdrav.

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 4:45:27   
Lunca1
No moja je tudi stara 3 leta in tudi to počne. Bolj smo jo sekiral, slabše je bilo. No zdaj se je pa malo unesla in to manjkrat počne.

(odgovor članu Ladka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 7:16:41   
Spark
Sedaj vidm da je to pri triletnikih nekaj normalnega. Moja triletnica tudi to počne, in to že nekaj mesecev. Bolj ji govorim, da je to grdo, pa črvički v trebušku, pa blablabla, nič ne pali. Pa grdo mi je, ker brska po nosu, ampak sploh noče ubogati. 

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 7:18:45   
Anonimen
To je očitno faza v razvoju, ker se spomnim, da je pri 3 letih na sistematskem pri psihologu med drugim v vprašalniku tudi to vprašanje.user posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 8:29:50   
aluš
No, moj zgelda mal zamuja. Ker je ravno dopilnil 4 leta. Pa je tudi začel (ob zadnjem prehladu) to delat. Prvič sem ga opazila na predstavi ob dedku mrazu. Me je skor kap. Zdajle po možnosti poskrbim, da ima čist nos (tako, da ne ostane nič za malico). Ampak se še vedno zgodi. Nos sva zadnjič zvečer lepo očistila. In. Pride čez ene pol ure mož k meni v kabinet, k sem na RR visela, in pravi. Tamali je reklel naj mami povem, da je še eno  "maško" pozabila spucat iz nosa in sem jo pojedel. Me je kar s stola zabrisal. Presneti mulo. Zgleda, je res najbolje, da ga na miru pustiš, ker če ne ti še z veseljem pove, kako jo je po....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 9:47:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 9:47:48   
natalia
No da ne bo zgražanja, tudi njen očka to še vedno veselo počne.

ti to resno?

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 10:06:02   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

ti to resno?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OMG

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2008 10:31:33   
Anonimen
Jaz sem opazila, da naša 3-letnica to počne, kadar je zamišljena in malce pod stresom. Na primer kadar gleda kakšno predstavo in čisto noter pade, jo gledam in ona kar po nosu vrta. No, pravzaprav jih jé ravno ne, samo vrta pa tako, da mislim, da ji bo že skozi ušesa prst pogledal user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 10:33:50   
memole
Naša je stara 2 leti in si skozi brska po nosu ne daja pa v usta!
Ji pa vedno rečem naj miške pusti pri miru ker so šle spat in da bojo same šle ven ampak ne pomaga!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2008 10:43:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ladka

. No da ne bo zgražanja, tudi njen očka to še vedno veselo počne. Če jim je ukusno...prav...meni ni....sicer pa vsak ima svoj ukus.
Lep pozdrav.

Pa ti to res čist resno? Odrasel moški je šmrkelj iz nosa user posted image  pa si kar tiho in ga gledaš kako uživa v nagravžariji?

ne vem no, če je res to čsito normalno, da otroci jedo šmrklje, pa da jim nič ne rečeš. jaz našemu, če bi to počel, zagotovo bi. Pa si revše še po nosu ne vrta. No, to je pa verjetno že druga skrajnost. user posted image

(odgovor članu Ladka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2008 12:39:28   
polona2
Na srečo Hana te "radosti" še ni odkrila, je pa prijateljica rešila ta problem na čisto simpl način. Hčerki je premazala nohte z lakom, ki ga ponavadi uporabljajo tisti, ki si grizejo nohte. Okus tega laka za nohte je zelo grenak in dete je to tako motilo, da ni več nosila tega tovora v usta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2008 13:01:30   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: polona2

Na srečo Hana te "radosti" še ni odkrila, je pa prijateljica rešila ta problem na čisto simpl način. Hčerki je premazala nohte z lakom, ki ga ponavadi uporabljajo tisti, ki si grizejo nohte. Okus tega laka za nohte je zelo grenak in dete je to tako motilo, da ni več nosila tega tovora v usta.

Mi smo naši tudi namazali s tem lakom ker si je nohtke grizla ampak ne pomaga ona še kar grize nohtke!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2008 13:03:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Ladka

user posted image user posted image user posted image

A pa si resna?????
Jaz bi bruhala zraven njega vsak dan......

(odgovor članu Ladka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2008 14:18:17   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz sem opazila, da naša 3-letnica to počne, kadar je zamišljena in malce pod stresom. Na primer kadar gleda kakšno predstavo in čisto noter pade, jo gledam in ona kar po nosu vrta. No, pravzaprav jih jé ravno ne, samo vrta pa tako, da mislim, da ji bo že skozi ušesa prst pogledal user posted image

Tud pr našmu je tako. Ponavadi pri risanki. Včasih mu moj prst ponudim, pa je pol za par minutk mir, k mojih prstov pa že ne bo v nos tlaču. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2008 9:19:00   
Blink1
Naša tudi to počne.user posted image Bolj ji pravin, da ne in ne, bolj ona to v usta. grozauser posted image

Zadnjič smo ji še z enimi kolegi, ki jih ima ful rada, vsi dopovedovali, kako je to grdo in ni dobro, pa se nam je režala in zanalašč poiskala eno mucko in jo dala v ustauser posted image user posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.1.2008 13:46:49   
mily
Hvala bogu, ampak vsaj neki nam je prihranjeno. (ja sej vem, zdej ko sem to rekla...)
Naša si ne brska oz. zelo redkokdaj. Raje pride k meni po robec in če sama ne more spucat, prosi mene.

Mi je pa enkrat rekla, da ji je prijatlca v vrtcu rekla kako je fajn vrtat in pojest. Da je dobr. user posted image  Še dobr, da je ni poslušala, ker ponavadi itak vse taslabš pobere.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.1.2008 8:56:20   
dana
Naš to počne zadnje pol leta, pa ga nikakor ne moreva odvaditi. Dela pa to takrat ko je kaj zamišljen, največkrat v avtu, ko se dolgočasi.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2008 17:11:25   
skuštrana
Naša je tudi to počela nekje pri 2,5 leta..Potem je pa kar minilo..Torej je res faza. Je pa jaz nisem sekirala okoli tega, če sem jo videla sem ji umaknila roko pa je bilo... Bolj kot bi jo jaz sekirala večje veselje bi imela to delat, tako pa je minilo kar samo od sebe.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2008 16:34:12   
Čupka
Ma ne vem...meni se pa to tudi ne zdi nič tako groznega.
Tudi moji otroci sm pa tja to naredijo, pa namenoma prezrem. Ko je imela hčerka obdobje, in je to počela kar naprej, sem jo malo opozarjala, da ni preveč lepo, če si taka luštna punči koplje ves čas po nosku....malo je trajalo, ampak je opustila to razvado...
Še vedno bojše to, kot ko je h nam prišel nečak in debelo mačko iz nosa zalimal direkt pod rob mizeuser posted image
Robčki pač niso vedno pri roki in kdo se bo še sredi zabavne igre ubadal z iskanjem robcev in pucnjem nosjauser posted image

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2008 11:37:44   
mika
naša je muce z nosa začela jest spetembra, ko je prvič šla v vrtec. trajalo je tri mesece ob konstantnem ponavljanju, da se to ne dela.
potem je pa naenkrat  prenehala. včasih se mogoče še zgodi, ampak zelo redko.

btw...zakaj pa psiholog sprašuje o tem? a je to odraz kakšne notranje stiske ?
mi imamo psihologa konec meseca

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2008 11:43:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Tudi moji otroci sm pa tja to naredijo, pa namenoma prezrem. Ko je imela hčerka obdobje, in je to počela kar naprej, sem jo malo opozarjala, da ni preveč lepo, če si taka luštna punči koplje ves čas po nosku....malo je trajalo, ampak je opustila to razvado...
Še vedno bojše to, kot ko je h nam prišel nečak in debelo mačko iz nosa zalimal direkt pod rob mizeuser posted image
Robčki pač niso vedno pri roki in kdo se bo še sredi zabavne igre ubadal z iskanjem robcev in pucnjem nosjauser posted image

Japajade, a potem se rit tudi lahko obriše kamorkoli user posted image

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2008 19:28:20   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Japajade, a potem se rit tudi lahko obriše kamorkoli user posted image

Ja seveda, Albinca, moji otroci se s pokakanimi ritami drajsajo po sedežni, ali si jih pa obrišejo v moj firtah....

Oprosti, ampak precej ponesrečena primerjava. Če otroka pritisne kakat, gre jasno na stranišče, kjer je tudi papir...
Pa tudi smrkelj ni ravno ista kategorija kot kakec, se ti ne zdi?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.1.2008 5:50:09   
Anonimen
Ja seveda, Albinca, moji otroci se s pokakanimi ritami drajsajo po sedežni, ali si jih pa obrišejo v moj firtah....

Saj bi ti človek kar verjel. Kakor jih naučiš, tako pa imaš.

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.