Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 13:25:09
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Lahko probata, čeprav svetujejo, da se počaka 3 mesece. Ampak zaradi 21 tabletk pomoje ni treba čakat tolk časa. Probajta, pa bo.
|
|
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 13:28:04
|
|
|
|
divans1
|
Ja ampak to pravjo za une, k so jih po več let jemale, jst jih pa še en mesec nisem. Sej zato, ne?? Ful bi probala, k mam za sabo že en spontan splav v januarju... Pa me je strah, kdaj bo sploh ratalo...
|
|
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 14:13:41
|
|
|
|
aqua77
|
Veš kako pravijo, probat ni greh, tako da vidva kar v napad pa bo....
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 15:43:12
|
|
|
|
lelaval
|
Veš kako pravijo, probat ni greh, tako da vidva kar v napad pa bo.... Se podpišem.In držim pesti, da vama uspe. Sama sem zanosila takoj prvi mesec po prenehanju jemanja, pa sem jih jemala par let. Sem tudi jaz bila v strahu, da bo kaj narobe, pa me je G potolažil, da ne. No, in je bilo vse vredu.
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 18:02:03
|
|
|
|
šnucika
|
Jaz sem jih jemala več let in sem naredila samo en mesec pavze in ratalo je v prvo.
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 19:12:32
|
|
|
|
*bubi*
|
In v čem bi bila razlika med tistimi, ki so jih jemale par let in tistimi, ki jih jemljejo 21 dni? Hormoni se vedno "sčistijo" iz telesa v tistem premoru 7 dni, drugače ne bi prišlo do prekinitvene krvavitve. Tole čiščenje telesa je torej larifari in sploh ni potrebno. Mesec, dva, tri,.... pa se svetuje samo zato, da se uredi fiziološki cikel. In če se ta uredi že prvi mesec, je tudi telo sposobno nosečnosti.
|
|
RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!! 5.4.2008 20:09:31
|
|
|
|
šnucika
|
Sploh ni fora v čiščenju telesa. Samo v tem,da ene tabletke...odvisno od sestave hormonov, precej spremenijo maternično sluznico.Baje naj bi ta potrebovala nekaj časa,da "pride k sebi". Pa očitno tudi to ni tak problem,glede na to,da nas je veliko brez večje pavze zanosilo takoj in b.p.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?