|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!!
5.4.2008 12:54:21   
divans1
Še enkrat se hočem preprićat, a lahko s fantom probava na user posted image , al morva en mesec počakat. Sej ne more bit nč narobe, če probava,a ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jemanje kontr.tabletk samo 21 dni!!
5.4.2008 13:25:09   
Muca Copatarica
Lahko probata, čeprav svetujejo, da se počaka 3 mesece. Ampak zaradi 21 tabletk pomoje ni treba čakat tolk časa. Probajta, pa bo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 13:28:04   
divans1
Ja ampak to pravjo za une, k so jih po več let jemale, jst jih pa še en mesec nisem. Sej zato, ne?? Ful bi probala, k mam za sabo že en spontan splav v januarju... Pa me je strah, kdaj bo sploh ratalo...

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 14:13:41   
aqua77
Veš kako pravijo, probat ni greh, tako da vidva kar v napad pa bo....user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 15:43:12   
lelaval
Veš kako pravijo, probat ni greh, tako da vidva kar v napad pa bo....

Se podpišem.In držim pesti, da vama uspe.
Sama sem zanosila takoj prvi mesec po prenehanju jemanja, pa sem jih jemala par let. Sem tudi jaz bila v strahu, da bo kaj narobe, pa me je G potolažil, da ne. No, in je bilo vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2008 18:02:03   
šnucika
Jaz sem jih jemala več let in sem naredila samo en mesec pavze in ratalo je v prvo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2008 19:12:32   
*bubi*
In v čem bi bila razlika med tistimi, ki so jih jemale par let in tistimi, ki jih jemljejo 21 dni? Hormoni se vedno "sčistijo" iz telesa v tistem premoru 7 dni, drugače ne bi prišlo do prekinitvene krvavitve.

Tole čiščenje telesa je torej larifari in sploh ni potrebno. Mesec, dva, tri,.... pa se svetuje samo zato, da se uredi fiziološki cikel. In če se ta uredi že prvi mesec, je tudi telo sposobno nosečnosti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2008 20:09:31   
šnucika
Sploh ni fora v čiščenju telesa. Samo v tem,da ene tabletke...odvisno od sestave hormonov, precej spremenijo maternično sluznico.Baje naj bi ta potrebovala nekaj časa,da "pride k sebi".

Pa očitno tudi to ni tak problem,glede na to,da nas je veliko brez večje pavze zanosilo takoj in b.p.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2008 22:48:16   
pomar*ANČA*
jaz sem naredila pa pavzo le za dober teden, potem normalno nadaljevala z tebletkam in med tem časom sem zanosila... zdej sem pa user posted image

sem pa tabletke jedla 8let, brez pavze.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?