|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jecljanje in norice
8.1.2011 19:05:07   
D.anna 76
Naš mali te dni preboleva norice - 8 dan po prvem izpuščaju.

Dan pred tem je točno na Silvestrovo začel jecljati. Silvestrovali nismo doma ampak v toplicah tako da se je kr dogajalo, vendar nič tako pretresljivega, da bi mali doživel kak šok? Kopanje, sprehod, večerja, živa muzika, mali je ful užival. Pokanje od raket in petarda pa je prespal tako da mislim da ni doživel nobenega šoka. Ali pač?

Potem takoj na 1.1. pa so z vso silo na dan udarile norice in njegovo stanje jecljajnja je postajalo vse hujše in hujše tako kot norice. Sedaj ko so norice že v fazi hrastic pa jecljanje malce, vendar ne prav dosti, popušča.

Kaj menite vi? Ali ima kdo podobne izkušnje? Ali je to le ti. razvojno jecljanje in je soupadanje z noricami zgolj naklučje? Moram reči, da kljub zagotovilom da bo minilo, me kr malo skrbi, saj je mali za svojo starost zelo lepo in veliko govoril, imel širok besedni zaklad in je zato to njegovo jecljanje sedaj še toliko bolj očitno in moteče.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jecljanje in norice
8.1.2011 21:58:00   
mini86
kok je pa star..

mi tudi ravno sedaj prebolevamo norice 5 oz 6 dan po prvem izpuščaju ampak ne opazim ničesar posebnega-no razen da se na momente čohauser posted image

kateri dan pa ste imeli najhujši izbruh noric..

js bi na tvojem mestu poklicala P da bi bla mirna..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2011 22:43:43   
kobacaj
No mi smo tudi prebolevali norice okrog božiča in v najhujšem izbruhu noric približno dva dni sploh ni govoril z nami oz. v celem dnevu po nekaj besed. Nato se je pa naslednje jutro zbudil že malo boljši in je bil prvi stavek popolnoma nerazumljiv in nerazločen in kr neki...(star je pa 3,5 leta in govori vse že tekoče) tako da sem se res kr dobro prestrašila, no ko sem ga še enkrat vprašala pa je povedal nekaj v zvezi z Miki miško, ki jo ima na steni. Tudi jst sem se spraševala če mogoče norice kaj vplivajo na govor user posted image oz vem da so  prizadeti živci in možgani tko da sem se pošteno prestrašila. Ampak zdaj je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2011 8:18:04   
D.anna 76
Meni je pediatrinja zagotovila da jecljanje naj nebi bilo povezano z noricami, sam se mi zdi pa blazno čudno da je vse prišlo v paketu in da se zadeva izboljšuje hkrati z izboljšanjem stanja kar se noric tiče.
Drugače je bila pa naš najbolj bogi 3-4 dan po izbruhu. Danes 9 dan pa hrastice že počasi odpadajo. Tut vročino je imel le 3 in 4 dan tam nekje okrog 38 stopinj.

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2011 8:20:44   
D.anna 76
Drugače je pa naš star 2leti in pol. Mamo pa še enega 1 letnika ki za sedaj še ne kaže nobenih znakov noric. Glede na to da ga 2 x na dan še dojim, jih morda sploh ne bo dobil. Ali pač?

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2011 10:42:59   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Drugače je pa naš star 2leti in pol. Mamo pa še enega 1 letnika ki za sedaj še ne kaže nobenih znakov noric. Glede na to da ga 2 x na dan še dojim, jih morda sploh ne bo dobil. Ali pač?

Inkubacijska doma je mislim da od 10-21 dni, naša punca jih je dobila od bratranca, sta bila več dni skupaj, prav tako je bil skupaj z njima najstarejši sin, ki jih od njega ni dobil, jih je pa dobil kasneje od sestrice, mislim da 18 dan po tistem ko jih je alja dobila...tko da velika vrjetnost je da jih bo vaš najmlajši dobil, lahko pa tudi da ne!

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2011 20:29:12   
Taddy78
Norice nimajo nobene veze z jecljanjem.
Naš je začel govoriti že zelo zgodaj, zelo hitro začel tvorit stavke, nobena črka mu ni delala problemov. Nato pa neankrat pri 3.letih ni mogel povedat stavka do konca in eno besedo zajecljal 5x. Meni se je že mešalo in sem se o tem slučajno pogovarjala z eno mamico in je rekla, da je to samo faza in da bo minilo in je po 2.mesecih res.
Lani pri 5.letih sem na sistematskem o tem vprašala logopeda in je isto rekel, da je to normalno in da se večkrat pojavi okoli 3.leta, ko se naredi en nenaden preskok v razvoju in otrok razmišlja hitreje kot mu uspe povedat. 

Je pa potem še pri 4.letih naenkrat začel s šumniki, torej vse je govoril v pomanjševalnicah in mama sem postala Mamiča, ko sem prišla iz trgovine "kaj ši mi prinešla", ampak se je tudi to hitro končalo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2011 18:03:25   
D.anna 76
Norice odhajajo, jecljanje pa ostaja samo je mislim da malce bolje, ali pa smo se ga navadili.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?