|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jeclanje
23.7.2007 12:28:58   
Anonimen
Moj otrok je star nekaj čez 2 leti in opažam,da je začel malo jecljat,ne vedno,ampak včasih kar zatrukira in reče namesto mama-ma-ma-ma-mama.user posted image Zadnič mi pa še znanka prijavi tako sočno,da je to nastane od tega,ko otroka tepeš.user posted image Halooooo?To zagotovo ne bo držalo,saj nanj ne polagamo roke,je pa res,da ga včasih skregamo.Ali moram obiskat logopeda ,ali še naj počakam kakšno leto,da vidim kako se bo situacija razvila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jeclanje
23.7.2007 12:31:33   
Mešamdrek
Moj tudi včasih zajeclja in opažam da to takrat ko želi čim več stvari naenkrat povedati.In seveda,vzrok je lahko tudi tepež ali pa tisoč drugih stvari.Mi našega nismo nikoli še udarili.Če to ni prepogost pojav po moje ni razloga za paniko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 12:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moj otrok je star nekaj čez 2 leti in opažam,da je začel malo jecljat,ne vedno,ampak včasih kar zatrukira in reče namesto mama-ma-ma-ma-mama.user posted image Zadnič mi pa še znanka prijavi tako sočno,da je to nastane od tega,ko otroka tepeš.user posted image Halooooo?To zagotovo ne bo držalo,saj nanj ne polagamo roke,je pa res,da ga včasih skregamo.Ali moram obiskat logopeda ,ali še naj počakam kakšno leto,da vidim kako se bo situacija razvila?

user posted image  Off topic: Tvoji znanki bi rekla: Mi svojega otroka ne tepemo, bom pa tebe nabila, če misliš utrujat s takimi...
Kaj pa pravi pediater?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 12:32:16   
jade1
Če te glede govora kaj skrbi obišči logopeda. Vsaj jaz bi ga. Pa ne poslušaj kakšne traparije ti govorijo razne znanke. Kaj takega lahko reče nekdo samo iz žlehtnobe.
Sicer pa 2 leta stari otroci itak še ne govorijo lepo, tekoče..., saj se šele začenjajo dobro učiti govora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 12:34:22   
Kuba
Zadnič mi pa še znanka prijavi tako sočno,da je to nastane od tega,ko otroka tepeš.user posted image Halooooo

o bože mili, kakšna prepričanja imajo ljudje user posted image  Ne sekiraj se, to je prehodno obdobje, ki bo minilo. Morda mu lahko pomagaš tako, da mu poveš naj malo počasneje govori in tako dobi občutek za izgovorjavo, ker če želi na hitro povedat stavek se potem zaplete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 12:34:45   
Anonimen
Po moje ni še nobene panike. Itak ima pri treh letih sistematski in če ne bo kaj v redu, bo šel do logopeda in do psihologa, no, to gre itak, pa bodo videli kaj in kako.

A tvoja soseda nima nobenega dela?

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 12:48:07   
srki
Pomojem tudi ni panike, verjetno zajeclja, ker želi na brzino kaj rečt, pa mu ne znese tako hitro.

Ampak, a veste, da sem jaz tudi včasih slišala, da so kao jecljali tisti, ki so jih tepli? Ampak jaz res močno dvomim, da je to res.

In jecljanja se da odvatiti, poznam dva brata, ki jecljata, oz. jeclja samo še eden, en se je tega čitsto odvadil, ne vem, kako.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 12:50:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

user posted image  Off topic: Tvoji znanki bi rekla: Mi svojega otroka ne tepemo, bom pa tebe nabila, če misliš utrujat s takimi...
Kaj pa pravi pediater?

Komentar dnevauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2007 12:53:21   
Anonimen
Jaz pa poznam enega strica, ki jeclja samo kadar govori, kadar poje, pa ne. res, ima svoj narodnozabavni ansambel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2007 12:56:43   
diva 4
Naša Ana je tudi jecljala, tako kot praviš ti.Trajalo je skoraj 8 m.Jecljala je pa zato, ker so ji" misli prehitevale jezik". Se pravi , da je prehitro naprej šla z mislijo, ki jo ima za povedat, kot pa je zmogla povedat.Torej , ko je govorila o eni stvari je mislila že na nekaj drugega.Je ped. rekla ,da mora "skoordinirat "misli in jezik. Zato sem jo , takrat ko je zajecljala ustavila in ji rekla naj vdihne in počasi nadaljuje , kar pač želi povedat.Ko sem začela prakticirat to metodo je v roku dveh tednov nehala.
Upam , da si razumela , kaj ti želim povedat user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2007 13:06:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Kaj pa pravi pediater?

user posted image  malo me je zaneslo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2007 13:10:22   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jaz pa poznam enega strica, ki jeclja samo kadar govori, kadar poje, pa ne. res, ima svoj narodnozabavni ansambel.

Ja, eden ot teh, ki sem jih omenila, jeclja pa takrat, ko se razjezi in hoče na hitro povedat kaj oz.  jeclja, ko je znerviran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2007 13:15:19   
vesna.com
Pri nas je isto kot pri divi 4,pri kolegici pa je blo to obdobje ko se je razšla z možem in je takrat 4letnik enepar mesecev jecljal,ampak je blo pol ok.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2007 13:30:12   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Kaj pa pravi pediater?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

men je tudi tole komentar dneva!

je pa nekaj na tem, namreč jeclanje lahko povzroči med drugim  tudi kakšna travma. znanka se je blesavo izrazila, verjetno ni mislila, da ga zdaj vi tepete,... če pa je tako mislila, jo pa res nabij! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2007 15:10:24   
daddy

Splošno je znano, da ljudje, ki jecljajo, povečini pojejo besedilo pesmi brez težav ( brez jecljanja ).
   Če težava ne izgine, bo verjetno res pravi naslov logoped, mogoče tudi psiholog ( ali pa oba ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.7.2007 15:17:52   
Enolla

Ja seveda, in če fantkov ne oblačiš samo v modro in punčk samo v roza se lahko zgodi, da bodo imeli istospolna nagnjena. Mislim, no ...

Ti kar lepo poslušaj predhodnike, ker so ti fajn svetovali in ne poslušaj svoje kolegice, OK!

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.7.2007 18:08:36   
silvya
Ne skrbi, Diva ti je lepo napisala za kaj gre. Tudi moj sin je imel enake težave in so prenehale.
Pomaga, če otroka ustaviš, mu rečeš da pove počasneje ali pa mu narahlo položi roko na ramo, da se umiri. Boš videla, da bo bolje.
Pa nikar ne poslušaj tvoje prijateljice. Najbrž nima izkušenj z malimi otroki ali pa so njeni brez problemov.

LP

Silvya

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.7.2007 21:27:10   
Anonimen

Jaz pa poznam enega strica, ki jeclja samo kadar govori,

Sem misla, da boš rekla, da ko je tiho pa ne jeclja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.7.2007 8:32:05   
Anonimen
Naj ti še jaz malo pomagam, no vsaj upam da ti lahko!
Moj tri letnik je tudi začel jecljati, zdaj se to dogaja ok. pol leta.vendar s prekinitvami, en mesec jeclja, pa en mesec ne, pa spet 14 dni,...
Menda je to razvojno jecljanje, sicer pa pogostejše pri fantkih. Ne popravljej svojega malčka, ne ustavljaj ga in da spet ponavlja. Sploh ne reagiraj, ker če se začne jecljanja zavedati lahko jeclja celo življenje. Naš se sploh ne zaveda da včasih pojeclja, oziroma se mu zatika. Za logopeda ali psihologa je še premajhen. Je pa sevda odvisno ali je doživel vaš otrok kakšen stres??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?