|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je zlata sploh še in?
9.8.2007 10:43:42   
Felicity
Za sneakerske me zanima, ker v trgovinah jih je kar nekaj, samo sedaj ne vem ali so to nove stvari ali so jih privlekli iz skladišča?

Ene lušne nike-ice imam ogledane, in niso prav poceni, pa ne bi rada, da bi prav mimo udarla.

Pomoč za mnenja & hvala!user posted image

A ja jesen/zima 07/08 da ne bo pomote.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 9.8.2007 10:56:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je zlata sploh še inn?
9.8.2007 10:54:55   
Anonimen
razmišljamo:  če so iz kolekcije jesen *zima 2007/2008 so itak in, tako, da se jih bo še nosilo. Če so jih privlekli iz skladišča jih pojem tudi lahko kupiš in nosiš, saj jih bomo nosili vsi, ki smo zlate sneakrske kupili spomladi (niti na pamet mi ne pade, da bi kupovala zdaj nove)
Tko, da....po mojem boš spet zapravljala  user posted image .
Sicer sem se jaz osebno skorajda prenajedla te zlate barve (ni kaj sem si pač dala duška)

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je zlata sploh še in?
9.8.2007 11:00:28   
Felicity
Tko, da....po mojem boš spet zapravljala

To pa tako rada počnem, sploh če denar ni moj.user posted image
Pa še kolegica me sili, da grem z njo v Udine, ma ja kaj čmo, prijateljem je treba pomagati, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2007 11:09:21   
helloKitty
Jst bi si zlate takoj kupila. Felicity kje si jih to vidla?? user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2007 11:11:15   
Felicity
Tomas sport

So pa cele zlate in potiskane rožice oz cvetove, ma samo obrise.
Zares lepeuser posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2007 11:14:17   
helloKitty
user posted image  super. Kolk pa približno stanejo? A to u Tomas sportu na Čopovi?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 11:22:28   
Felicity
Hello Kitty - Videla sem jih v Novi Gorici. Ma verjetno imajo povsod enake modele, v LJ verjetno še več, ker tukaj imamo zares bolj majhno trgovino.

Stali pa so ali 90 ali 99€

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 13:32:54   
helloKitty
Uh hvala, bom sporočila če vidim še kakšne druge modele user posted image  

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2007 20:48:06   
Anonimen
Meni je pa mimo, da človek kupi plesne copate (Nike) samo zato ker so zlatiuser posted image Smešno mi je, tako kot mi je smešno kot če nekdo kupi teniske namenjene za tenis in z njimi teče. Ravno tako mi je mimo, če pride nekdo s pohodnimi čevlji v fitness, na aerobiko. Kot, da bi kupil zlate čevlje za v vodo, ker so lepi in zlati. Pa jih ima lahko za v službo. In za na morje. Pa kaj?!...Vem za katere Nike-jeve čevlje gre in jz jih definitivno ne bi kupila, ker vem da so to plesni čevlji in bi se čudno počutila v njih. user posted image

So pa FUL lepe. Se strinjam! Če bi trenirala ples, bi si jih takoj ta moment šla kupituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2007 21:39:56   
facka
a ni važno, da so tebi všeč, ali nosiš stvari zato ker so modne, ali zato, ker so všečne tebi?
Se mi zdi, da ko je zadeva moderna, so itak vsi kot iz kalupov vliti. Pa brez zemere

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2007 21:46:26   
Anonimen
Nikoli se ne sprašuj če je zata in. Treba se je vprašat če so zlati teniski in. user posted image

Aja, nikoli se ne sprašuj če je kaj in, samo se vprašaj če je tebi všeč in če si zadovoljna.user posted image

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 9:52:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2007 11:22:27   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Se strinjam s facko in nives

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.