Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je vse avgustovke luna pognala? 20.8.2005 11:43:07
|
|
|
|
Tiamo
|
hojla, da se malo javim. :bravo::bravo: Nobena avustovka se še ni javila...a ste šle vse rodit? Sem malo brala včerajšne debate, pa tudi jaz pogrešam Miševe? Upam, da že pestva :sloncek::sloncek: Jaz sem OK, malo zmatrano, vendar moram povedati da je Demi pridna, ponoči spi 4 ali 5 ur, tako da se lahko vsaj malo naspim. Čeprav se pa sama od sebe zbudim na 3 ure in jo hodim gledat in poslušat če še diha. Sem lih včeraj premišljevala, kam bi se preselile avgustovke, ko boste vse rodile?:zmeden: Na kateri forum. Zelo lepo bi bilo, da bi si izmenjavale izkušnje in debatira še naprej. Bi morali na RR odpreti novo temo forma PRVIČ MAMICA. Kaj menite? LP Tia74 in DEMI
|
|
|
|
Je vse avgustovke luna pognala? 20.8.2005 13:22:41
|
|
|
|
Jessy
|
Res je sumljivo zatišje!!! :zmeden2: Le kje so vse??? Tia, vi ste pa res pridni s spanjem! am ne znese več kot 4,5 ure spanja skupaj, pa še to je izredno redko. Največkrat je kar na 3-3,5 ure. Se pa strinjam z odprtjem novega foruma! :bravo::bravo::bravo: SUPER IDEJA!!! :bravo::bravo::bravo: Saj dejansko res nimamo kam it?!?!
|
|
|
|
Je vse avgustovke luna pognala? 20.8.2005 13:32:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Samo medklic: na Dojenček in otrok komot odprete svojo temo, recimo Avgust 2005:).
|
|
|
|
Je vse avgustovke luna pognala? 20.8.2005 13:34:56
|
|
|
|
Badeja
|
Tudi pri nas še ni nič novega, čeprav sem od začetka nosečnosti govorila, da bomo šli 20- ega. PDP pa imam 30. avgusta. Sicer pa... Dan je še dolg... :)- :)- :)-
|
|
|
|
Je vse avgustovke luna pognala? 20.8.2005 13:43:06
|
|
|
|
tea01
|
Jutro. Pri nas je polna luna vplivala tako, da sva z:love: vstala šelel ob 13h00, kar se zgodi enkrat v dveh letih. Drugače pa stanje nespremenjeno, razen tega, da sva z :love:polna energije????? Telefoni pa zvonijo kot zmešani, mi gre kar na živce, pa še do roka nismo prišli. Tia, welcome back!!! Sem te pogrešala. Se strinjam z idejo za nov forum. Punce držite se in vsekakor se kaj javite. Lp Tea01
|
|
|
|
Je vse avgustovke luna pognala? 20.8.2005 13:58:54
|
|
|
|
Seven*
|
Kak je ona pesem.. Se sem tuuuuuuuuu....s tebooooojjjj.... :)-:)-:)-:)- NIC. Samo otekam ful.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?