Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je treba zamenjati kašico? 8.9.2006 21:14:09
|
|
|
|
cuma
|
Čau Tosa! Če ima pri 6ih mesecih 10 kg, je pa pravi bucko ?! Naša je med zelo velikimi, pa jih ima šele sedaj pri 9ih mesecih blizu 10kg. Glede večerje, ti lahko samo povem našo izkušnjo: pri 6m je še pila za večerjo flaško aptamila s kosmiči (240ml), potem pa smo počasi pri 7ih m prešaltali na sadno skuto, ki jo obožuje in poje do 250g. Pri nas je sicer bilo tako, da že po prvih mesecih ni bilo več potrebe po nočnem hranjenju, ker je spala celo noč , tako, da se nismo kaj preveč obremenjevali z nasitnostjo večerje. Glede na starost tvojega najbrž še ne daješ skute..?Če pa jo, poskusi! Lp in mirne noči cuma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2006 23:21:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Je treba zamenjati kašico? 11.9.2006 15:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 6.m. 10 kil? Dober je . ČE 1x zvečer je še ne pomeni, da je lačen. Lahko, da se zbuja iz navade, ker se je takrat vedno dojil ali oz. hranil po flaški. Moj je star 10 mesecev in se še zbuja 1-3 x na noč. Pri 6.m. se mi je pa zbujal tudi po 5x. Pa ne glede na to, če zvečer veliko poje ali skoraj nič. Pač je imel takšen ritem in tak mu je zdaj tudi ostal. Zdaj ga trenutno odvajam tako, da mu delam bolj redko melko ponoči, ker mi noče vzet, ne vode in ne čaja. Samo, da diši po mleku, pa takoj po parih ml zaspi. Sem mu pa takoj zamenjala kašice, ko je dopolnil določene mesece. Včasih še celo kakšen teden prej.
|
|
|
|
RE: Je treba zamenjati kašico? 11.9.2006 20:06:56
|
|
|
|
mml
|
Pri nas ni nobene povezave med količino zaužite hrane zvečer in dolžino spanja, včasih ne poje praktično nič zvečer in spi do 8. zjutraj, drugič pa se zvečer lepo naje, pa se zbudi ob 5.30 , tako da mi še nismo pogruntali recepta za zanesljivo celonočno spanje . Prav v pomoč pa ravno nisem...
|
|
RE: Je treba zamenjati kašico? 25.9.2006 17:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ima pri 17 mesecih šele 15 kg pa pol. seveda lahko vzameš tiste kaše. zbuja se pa zagotovo iz navade.v tem primeru mu daj dudo,ninico,malo ga pocrkljaj itd
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.