|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to kako vnetje?
24.2.2006 13:41:06   
Anonimen
Noseča sem 14 tednov. Brala sem, da so predvsem v prvem trimesečju možne razne spremembe na spolovilu.

Mene je včeraj nekaj bolelo med veliko in malo sramno ustnico. Enkrat sem že imela tam kot nek mozolj in bolečina je podobna. Zdaj pa sem opazila, da imam ravno na pregibu precej veliko bulo...dolgo kaka 2 cm in široko pol cm. Bi tudi to lahko bil mozolj?

Ali je imela katera kaj podobnega, gre za omenjena vnetja?

Se to potem samo pozdravi in izgine ali je treba k zdravniku?

Vsakega nasveta sem vesela.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to kako vnetje?
24.2.2006 13:44:35   
Mina1
Joj, če je dolg cca 2 cm, potem gotovo ne gre za mozolj. Jaz bi na tvojem mestu vendarle poklicala G in se šla pokazat. Konec koncev si nosečka srečka in naj bo vse tako kot mora bitiuser posted image .

Ker lahko je kaka cistica, miomček, nikoli se ne ve.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 13:47:37   
Anonimen
Po moje je kakšna zamašena lojnica, ki zna začeti zelo boleti. Pojdi raje čimprej h G.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 14:19:09   
Reja
Tudi jaz sem imela enkrat nekaj podobnega. En dan me je sumljivo zelo zelo bolelo, drug dan pa se je vlilo ven nekaj gnojnega in potem je samo od sebe izginilo.

Če te skrbi, pokliči G!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 14:30:48   
srki
Tudi meni se je to že zgodilo, sicer ne v nosečnosti. Je pa res zgledalo kot podkožni mozolj, nekaj časa me je bolelo, potem pa je zginilo samo od sebe. V tvojem primeru pa se le pojdi pokazat G. Srečno!

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 18:02:06   
Barbk
Ojla anonimna,

tale bulica je po tvojem opisu že zdaj bula, lahko pa še naraste.Pojdi raje čimprej k G ali svojemu os. zdravniku.Meni se je to 2 leti nazaj zgodilo in so mi morali pod narkozo to odpreti, ker sem predolgo oklevala z zdravnikom in nobena kremca in tablete niso pomagale.Le hitro..NOčem te strašiti ker te zadeve(ponavadi so zamašene lojnice) v 90% same počijo-pa vseeno pojdi to pokazat zdravniku.

Barbk

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 19:55:47   
PiaM
Če je zamašena lojnica, pomaga zdravilo Hipermangam zrnca, ki jih raztopiš v vodi in se s tem polivaš po bulici, ki nato poči in ven steče gnoj. Ne vem, če se dobi brez recepta - verjetno ne, a vsekakor se raje pojdi pokazati k G.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 20:51:26   
Reja
Sem na enem forumu ravno zasledila, da je to lahko vnetje bartolinijeve žleze. Malo pobrskaj.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 20:55:57   
3new!yes!!
2 centimetrauser posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......