|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to diareja?
10.10.2004 12:43:07   
gabri
Ojla!

Sinček je star 5 tednov in zadnje dni opažam, da je njegovo blato bolj redko oz.kar tekoče, rumene barve.
Drugače pa nima nobenih krčkov.Zadnje dneve dojim večkrat, ker je bolj lačen, pa nevem, če ima to kakšen pomen.Pokaka pa se približno 5X na dan.
Ima morda drisko ali je to normalno?

Pozdravček in lepo nedeljo vsem!:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je to diareja?
10.10.2004 12:50:19   
Anonimen
ciao:muca:mislim da nima driskice tako majhni zelo pogosto kakajo.Blato pri driskici je zeleno,tudi da je tekoče je normalno,šele ko začnejo jesti pravo hrano,je blato bolj kompaktno,nič ne skrbi,lepo se imejte....:muca:

(odgovor članu gabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je to diareja?
10.10.2004 13:46:57   
kimi
Moj je imel tudi mehkejše blato. Zdaj ima 5 mesecev in pol in še zmeraj kako bolj mehko. Pravi zdravnik da je vse ok. Dojeni otroci pa imajo še posebaj mehkejše blato

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je to diareja?
11.10.2004 13:12:31   
Anja167
Živjo!
Baje da driskica pri dojenčkih izgleda prozorno bela, vaš drekec je torej nekaj normalnega. Naš ima vedno tekoče blato, včasih z grudicami, pokaka se tudi skoraj v vsako plenico, včasih več, včasih manj.
Pravijo, da je obdobje pospešene rasti v 6. tednu, ampak eni se najbrž potegnejo prej, drugi kasneje. Tvoj mali je že toliko star, da se bo zdaj zdaj potegnil, tako da mogoče več je zaradi tega. Našemu se je to sicer zgodilo pri 7-8 tednih, samo smo bili 3 tedne prej rojeni - potlej bi se pa starosti nekako ujemale, ne?
LP in brez skrbi.

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je to diareja?
11.10.2004 13:17:58   
Anja167
Aja, no viš, si spraševala, če ima bolj pogosto jedenje kakšen pomen za tak kakec, ne na splošno - jaz pa napišem o pospešeni rasti ;) ... Vse na pol preberem :zmeden:

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)


Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!