Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 4.3.2008 7:21:51
|
|
|
|
srki
|
Nimam pojma, ali je preveč ali premalo. Začela sem s količniko 2,40, V. stopnja, po 8. letih delovne dobe imam količnik 2,65, napredujemo vsake tri leta, če se ne motim, pa tudi zanimam se več ne .
|
|
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 4.3.2008 7:25:58
|
|
|
|
vesna.com
|
Preveč itak da ni nikoli, je pato res veliko.
|
|
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 4.3.2008 8:49:25
|
|
|
|
didikaa
|
če se z zakonom dvigne minimalna plača potem gre vse gor...drugače pa je odvisno od delodajalca. moj dela v firmi ki se jim plače dvignejo 2 krat letno....lanko leto so npr. šle gor za 13.5 % .... tak da čist odvisno, malo pojamraj =)
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 4.3.2008 9:02:09
|
|
|
|
Colt
|
V poštenem svetu bi naj se plača višala s stopnjo produktivnosti, lojalnosti podjetju in prizadevanju za boljši razultat, s poštenim delom. Ne vem kako je to drugod, ampak jaz se ne morem pritoževati. G
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 4.3.2008 16:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazadnje sem na poročilih slišala, da je bila inflacija v Sloveniji v letu 2007 6,5%-na (menda ni bilo to mišljeno za januar ali februar 2008 in sem jaz narobe slišala?). Kar, po moji logiki, pomeni, da če bi se plače mesečno ali letno višale za toliko %, kot je inflacije, bi bil standard ves čas enak. Da lahko rečeš, da vsaj približno veš, za kaj delaš, bi morala biti rast plač torej 2x višja od inflacije. V tem primeru torej 13%-na (recimo za leto 2007). In ko pogledam to pri sebi (20% na 3 leta), to pomeni malo manj kakor 7% na leto. Kar je enako inflaciji. Delati 15 let, da zaslužiš 2x-no začetniško plačo?! Srki - mi pretvoriš tiste količnike v eure? Jaz o količnikih nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 5.3.2008 7:03:28
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt V poštenem svetu bi naj se plača višala s stopnjo produktivnosti, lojalnosti podjetju in prizadevanju za boljši razultat, s poštenim delom. Ne vem kako je to drugod, ampak jaz se ne morem pritoževati. G Ko bi le bilo povsod tako. Mater, 9 ur delam, za koji ku***, pol smo pa še vedno vse osrane v smislu, da nismo nič "vredne", da itak nič ne delamo. Pa kljub računalniški tehniki tonemo v srednji vek, to se pravi, da vse klofamo "na roke", brez obrazcev-več ali manj.
|
|
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 5.3.2008 7:06:05
|
|
|
|
srki
|
Aja, Plemenita, sem šele zdaj videla. Torej, količnik imam 2,65, izhodiščna plača za 1. tarifni razred je 231,75 eur, se prvi 2,65 x 231,75 eur = 614,14 eur. Dosti, a ne?
|
|
|
|
RE: Je to "preveč" ali premalo? 5.3.2008 16:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
U... smem uprašat, kaj delaš? Ne kje, ampak kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.