|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je res, da....
1.1.2011 12:06:59   
Anonimen
sem v 18.tednu pa mi je se vedno slabo,do nedavnega mi je bilo grozno slabo ves dan,zdaj pa se dopoldan!Ko to komu omenim vsak pripomne:TO pa bo potem sigurno fant!Ima katera izkusnje:JE RES,da slabosti pomenijo,da bo fant?SRECNO V NOVEM LETU

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.1.2011 10:52:08 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JE RES,DA...
1.1.2011 12:08:18   
Putka
Hmm, neuser posted image Ampak da je nivo nosečniških hormonov visok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2011 12:20:37   
Anonimen
Ne. Mi ni bilo slabo niti en dan, pa imam fanta. Poleg tega je pa to zame lari fari. 

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2011 12:35:46   
naja17
Če že gledam na to, pol je blo v večini ravno kontra, torej tiste k jih poznam, da jim je bilo slabo, so mele punco user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2011 12:41:50   
juhica
Men je blo prvič srhljivo slabo, je bil fantek, drugič malo maj, spet fantek, zdaj je pa spet obupno, pa še ne vemo kaj bo... Te hormoni res znajo narediti štalo user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2011 12:47:07   
nadka30
imam kolegico, ki ji je bilo slabo vse do polovice nosečnosti rodila punčko, v prvi nosečnosti mi ni bilo nikoli slabo se je rodila punčka, v drugi nosečnosti malo slabo na začetku pa je prav tako punčka , tako da jaz se na to ne bi glih zanašalauser posted image user posted image user posted image .Bo kar bo samo da bo in da bo zdravouser posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2011 13:03:11   
ema tiara
slabo/pupa...energije za na triglav/2x fant...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2011 13:41:49   
Najaa
Tri nosečnosti, vse tri popolnoma različne. V eni slabo samo na začetku, v eni ves čas, v eni šele v drugi polovici. Pa so same pupe. user posted image

Če mene vprašaš, so vse te vraže lari fari.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.1.2011 13:42:14 >

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2011 14:41:26   
TDTP
prvič mi ni bilo nič slabo in je bil fantek, drugič zelo slabo pa je bila punčka. po mojem to nima veze z spolom! Pa čim manj slabosti ti želim!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2011 14:50:09   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sem v 18.tednu pa mi je se vedno slabo,do nedavnega mi je bilo grozno slabo ves dan,zdaj pa se dopoldan!Ko to komu omenim vsak pripomne:TO pa bo potem sigurno fant!Ima katera izkusnje:JE RES,da slabosti pomenijo,da bo fant?SRECNO V NOVEM LETU

Meni je bilo pri punčki grozno slabo, pri fantu pa čisto nič.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2011 15:13:39   
eva1
Prvi fant, mi ni bilo čisto nič slabo, druga punca-ful slabo(do 13-14 tedna), tretji fant tut ful slabo(tja do 16 tedna)..ni pravila!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.1.2011 17:06:13   
aknela123
tudi meni je blo zelo slabo, pa je prišla pupa. tudi v drugo mi je blo zela slabo, pa sta prišle dve pupi. pri dvojčkih se baje simptomi še podvojijo...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.1.2011 17:19:35   
aprilčica07
Meni ni blo nobenkrat slabo, pa imamo par user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.1.2011 17:21:17   
S*
Konstantno mi je bilo slabo do 6 meseca nosečnosti, pa imamo punčko!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.1.2011 17:34:02   
tanjusi
Pri fantih mi ni blo slabo , zdaj pa mi je blo fuul pa bo menda punca... tak da....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.1.2011 18:13:45   
~Minnie~

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Poleg tega je pa to zame lari fari. 

Se strinjam, tudi zame so te stvari lari fari, vsaka ženska je drugačna, tako da nikoli ne moreš vedeti user posted image Najbolj sigurno ti bo G povedala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.1.2011 12:51:21   
katra55
Meni ni bilo nikoli slabo, v obeh nosečnostih sem se dobro počutila, pa sem prvič rodila punčko, drugič pa fantka.

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.1.2011 12:55:53   
benika
Vse je res, sploh tisto kar rečejo stare mame. Kako lahko sploh dvomite v njihove besedeuser posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.1.2011 15:10:20   
ninkica
Meni je bilo do 14.tedna grozno slabo pa imamo zdaj doma punčkouser posted image
Ni za vrjet tem vražam.men je babica govorila,če spim skoz na desnem boku da bo fantek(skoz spim na desnem boku)pa se je rodila punčkauser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Je res, da....
3.1.2011 11:02:48   
maktub
ah to ni za verjet.... meni je bilo tako zelo slabo da če nebi tisti dan nehala bruhat bi morala v bolnico in je res bil fantek... vsi so mi pa govorili: jaa joj bruhas,trebuh imas take oblike..PUNČKa bo,.. vsiiii so mi napovedali punčkoo čisto vsi.. pa je ven priseel moj Fantič.-. sedaj sem 7. tednov noseča in morem rečt da ni slabosti....no tudi upajmo da je nebo:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.1.2011 11:09:30   
MTFP
Meni je bilo v obeh nosečnostih grozno slabo, pa je bil prvič fantek, sedaj bo pa punčka.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.1.2011 14:55:19   
zaspancek1
Ja, absolutno bo držalo user posted image - v prvi nosečnosti mi je bilo grozno slabo do samega konca - in dobili smo fantka.
Samo potem v drugi....hmm, res nič slabo (na srečo, sicer ne vem kako bi preživela user posted image ), pa smo dobili spet fantka. Pa to čisto zares - ima pimpeka (no, za vsak slučaj je pa to tudi tudi kromosomsko potrjeno - normalen X Y kariotipuser posted image )

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.1.2011 12:39:11   
Anonimen
Nisem imela jutranjih slabosti, ker so se mi sprožale po 9. uri in trajale ves danuser posted image , vse do 4.mes, rodil pa se nam je fantek.

(odgovor članu zaspancek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?